yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 said: Kullanıcıların, işletim sisteminin tüm denetim ayarlarına tek bir klasörden erişmesine olanak veren gizli “TanrıModu” (GodMode) özelliğinin keşfi, Windows tutkunlarını heyecanlandırdı. Windows 7’de yeni bir klasör oluşturup, bu klasörün adının sonuna belirli bir karakter kümesi ekleyerek, fare imlecinin görünümünü değiştirmekten yeni bir sabit sürücü bölümü oluşturmaya kadar her şeyi yapabileceğiniz bir konuma sahip olabilirsiniz. Bu hilenin Windows Vista’da da çalıştığı rivayet ediliyor, ancak uyarılar 32 bit Vista’da düzgün işleyen bu yöntemin işletim sisteminin 64 bit sürümünde çökmelere neden olabileceği yönünde. “TanrıModu”na girmek için yapılması gereken, yeni bir klasör oluşturup bu klasörün adını aşağıdaki gibi değiştirmek: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} Bunu yaptıktan sonra klasörün simgesi Denetim Masası simgesine dönüşecek ve içinde pek çok ayar bulunacak. Windows’unuzu ölümsüzleştirmeyeceği kesin ancak tüm denetimlere ulaşmak için kullanışlı bir yöntem. denedim oldu baya değişik ve güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 güzel de, kullanacağımı hiç sanmıyorum. yapıp sürükledim desktopın gereksiz bi köşesine sfdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 frmthell +1 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 geçen verdiğin geek mode aynısı değil mi? o halde evet 64bit vistada çökmeye neden oluyor test edilip onaylandı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 win7 64bitte bişeye neden olmuyo. onaylandı fdsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 frmthell +1 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 impulse 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 şeytan modu yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 god mode yazmak şart diil :D herahngi bisim öncemli olan "." ile bşlayan string orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kotu niyetli insanların elinde ölümcül bir silaha donusebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 windows xp de de crn ve prn klasörleri açılamıyordu buda şeytan işi bence. dimi şeytan işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 windows 7'de crn açılıyor ama prn açılmıyor yine ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 OLEY BE GECKO BANLANMIŞ. OLEY BE ehmmm... güzel de fthye katılıyorum ben de, bunun yerine şunu adam gibi koysalar? yani ne gerek var böyle maymunluklara, windows yüklenirken seçim olsun; for dummies, for experienced users diye, seçelim ona göre uğraştırmasın bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 of şu salak klasör yüzünden dünyanın vaktini kaybettim. ilk baş oluşturdum vista 32'de, tamam explorer bir hata verdi sonra düzeldi. denetim masası simgeli klasör geldi. dedim ismini değiştireyim. GodMode'u değiştirdim çat yine explorer gitti ve bir daha başlamadı. sonra safe mode command prompt only ile rd /s ile sildim olmadı, normal windows ile cmd açtım ordan desktop'a gidip sildim yine olmadı. bu arada siliyorum bildiğin yani klasör dir ile görünmüyor bir daha. sonra yine oluşturuyorum yine başka bir yöntemle siliyorum falan :) en sonunda netten yerini öğrendim registrydeki gittim o {ED7.. ile başlayan anahtarı tamamen sildim. sonra exploreri çalıştırdım geldi. milletin sorunu ilk yöntemlerle çözülüyormuş da bana yaramadı nedense. ilk baş ismini değiştirdim diye bi enteresanlık oldu ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Oldukça başarılı hoşuma gitii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 aborjinlerin topraktan patates kızartması çıkarması kadar lezzetli bir ayrıntıymış. asdfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 oldukça gereksiz bişey:P zaten burdaki herhangi bişeyi yapmak istesem direk bulabilirim ne gerek var yani:) "BİLGİSAYARDAKİ HERŞEY ELLERİMİN ALTINDA BÜTÜN DÜNYAYI ELE GEÇİRCEM NİHUHAHA" gibi olmuş eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar