Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 arattim konuyu buldum flm yeni linki yazdim her$ey tmm,$arki ba$liyor sozler cikiyor yanda. 3-4 sn gecmeden get information vs vs ye gecio yane $arki sozleri gidio anca back yapip geri geliyorum.acaba bu get information i engelleyip sadece $arki sözu kalmasini saglamak icin ne yapmam gerek acaba bilen biri var mi?[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bendede vardı o ya acayip uyuz bişey o yüzden winampı silip tekrear yüklemiştim.kapattım artık lyricz olayını zaten.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 natural +1 sanırım, şundan oluyordu: bir şarkıya tıklıyorsun, onun lyriczini açıyor sonra çift tıklıyıp çalmaya başladığında.. lyriczi açılmış olduğundan, gidiyo get information açıyor.. ama direk çift tıklıyınca sadece lyricz gösteriyor felan diye hatırlıyorum.. uzun zamandır bundan dolayı lyricz kullanmıyorum[signature][hline]iyi kötü çirkin
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 sildim ben de kurtuldum.olmuyor get information icinde yuklemedim ben onu fitik etti :) lyricz sizde dinleris $arkimizi np :horace:[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bende ara sira oluyor o, cozumu yok maalesef, winamp degistiryo oyle. ben sarkiyi degistirip, sonra tekrar dinledigimi actigimda oluyor playlistte. sarkiyi degistiginiz zaman duzeliyor yani[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 o lirik açılan yan pencerenin altında sola ok var tıklayın geçer önceki sayfaya[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 winamp2.91 kullanın o zaman[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Öne çıkan mesajlar