Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kodu yanlış hatırlıyor olmayasın sınavdakinden farklıdır belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 LOL :D c# bütün caselere bakıyomuş :) Bu devirde zannetmiyorum , 3ü 4ten sonra yazdın diye kıllık çıakrıcak derleyici olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dil farketmez hepsi 3 tane lale yazar. sizin hoca çakallık kovalamış belli ki ama epic fail olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 aktiftabletin koydugu gibi bisey yapip yolla hocaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yok ya doğru aynen oyleydi.sordum hatta hocaya 2 lale koyar dedi.harbiden fail olmuş diyelim ki yanlış hatırlıyorum farklı ne olabilir ki 2 tane lale koyması için.o 2 4 3 ü çok iyi hatırlıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 İşte i=1'den, i<4'de kadar götürmüş olabilir döngüyü. Ki çok klişe bi soru tarzıdır yani for(;;) içindeki değerlerle şaşırtmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yok ya oda 5 di.nese belkide hoca beni yedi biraz kafa adam.sagolun cevaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 salla olm öyle bir soru kaç puanlık olabilir ki 5 puan filandır max heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ucunbiri said: dil farketmez hepsi 3 tane lale yazar. sizin hoca çakallık kovalamış belli ki ama epic fail olmuş. ahaha süper yav. bence kodu uygula, çıktıyı da al hocaya götür, "buyrun hocam bakın 3 lale yazdı" diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 public class Lol { public static void main(String[] args) { for (int i = 1; i < 5; i++) switch (i) { case 1: System.out.println("Ayse"); break; case 2: case 4: case 3: System.out.println("Lale "); break; } } } Ayse Lale Lale Lale Hocan kafa bulmuş seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 o ne biçim hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar