Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hoop buyrun bakalım stones2.mid haha şarkı 8kb :D 2dk10saniye FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, bu da degilmis, aradıgımı buldum ama cdnin orası corrupt olmus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Llama said: Jahrein said: Abi naber? �im por ylem* pardon abi macro bu superdir yaa evet aahaha bu makro muabbeti bizim bi arkadaşta da vardı epiktir. asgard zamanı, adam spacee an mani makrosu koymuştu zosttan inip bişeyler yazmaya çalışırken bucs'un ortasın zostu an manileyip tameden çıkarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dworgian said: GM halim ve nebulanın test realmı Rhaem (renklere gel yannız) Slm b@p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi duygulandım of uo yu istiyorum ben noobluk dönemlerimi istiyorum sırf adı fireball diye güçlüdür ateşdir toptur diye herkese fireball attığım günleri özledim sosaria da kaybolmayı özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Abi güzel bir server bulup hep beraber yeniden uo kasalım yaw. Cidden süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 onu demeye gelmiştim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 uo nun minoc ve jhelom müzigiydi galiba bunalıma sokuyordu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 oha minoca laf ettirmem müziğine de ettirmem ömrüm geçmişti lan orda kaz kaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 doruk lafmı ettık sende saglam bunalıma sokuyordu dıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Minoc'u ilk keşfettiğim gün; madenci karakterimle britain'in kıçı kırık demir çıkan bit kadar madeninde kazarken, 3 gidişimin 2'si pk'lar tarafından öldürülmekle sonuçlanırken, kazma satın almaktan param kalmamışken, 56k Dial-Up kullanırken, fatura çok girmesin diye gece 10.30'u, indirimli tarifeye geçmesini beklerken ansızın beni gören biri "niye çürütüyon burda kendini minoc'a git orda kaz daha güzel madenler çıkar" diyip gate açmasıyla bi anda hayatım değişti. şehri gördüm, madenini gördüm aşık oldum ammavelakin o gün bunu keşfettiğimde saat gece 1 falan olmuştu. yatıp uyumam gerekiyordu, büyicektim ada molcaktım çünkü. gece yatarken minoc'u düşünmeden edemiyordum. "kazarım kazarım, para biriktirir ev alırım kurulurum buraya çoluk çocuğa karışır yaşayıp giderim" diye düşünceler içindeydim. hem huzurlu hem heyecanlıydım. vay anasını be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hangımız olmadıkki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Abi cidden acaip gaz durumdayım. Oyuncu kalitesinin iyi olduğu bir server söyleyin nolur. Kurtarın beni bu ızdıraptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Manve_13 said: Abi cidden acaip gaz durumdayım. Oyuncu kalitesinin iyi olduğu bir server söyleyin nolur. Kurtarın beni bu ızdıraptan. paticikteki herkes zaten secondage'i bekliyor, oraya başlıyoruz pati halkı olarak http://forum.paticik.com/read.php?65,4319191 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Regalya said: Slm b@p :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Xenocide said: Minoc'u ilk keşfettiğim gün; madenci karakterimle britain'in kıçı kırık demir çıkan bit kadar madeninde kazarken, 3 gidişimin 2'si pk'lar tarafından öldürülmekle sonuçlanırken, kazma satın almaktan param kalmamışken, 56k Dial-Up kullanırken, fatura çok girmesin diye gece 10.30'u, indirimli tarifeye geçmesini beklerken ansızın beni gören biri "niye çürütüyon burda kendini minoc'a git orda kaz daha güzel madenler çıkar" diyip gate açmasıyla bi anda hayatım değişti. şehri gördüm, madenini gördüm aşık oldum ammavelakin o gün bunu keşfettiğimde saat gece 1 falan olmuştu. yatıp uyumam gerekiyordu, büyicektim ada molcaktım çünkü. gece yatarken minoc'u düşünmeden edemiyordum. "kazarım kazarım, para biriktirir ev alırım kurulurum buraya çoluk çocuğa karışır yaşayıp giderim" diye düşünceler içindeydim. hem huzurlu hem heyecanlıydım. vay anasını be ahah bilirim bende dial-uplı zamanları fatura girmesin diye çıkmaları. saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 www.secondage.gen.tr ozaman gençler hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Sintisyzer said: www.secondage.gen.tr ozaman gençler hadi üye olamıyoruz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Frantic said: Xenocide said: Minoc'u ilk keşfettiğim gün; madenci karakterimle britain'in kıçı kırık demir çıkan bit kadar madeninde kazarken, 3 gidişimin 2'si pk'lar tarafından öldürülmekle sonuçlanırken, kazma satın almaktan param kalmamışken, 56k Dial-Up kullanırken, fatura çok girmesin diye gece 10.30'u, indirimli tarifeye geçmesini beklerken ansızın beni gören biri "niye çürütüyon burda kendini minoc'a git orda kaz daha güzel madenler çıkar" diyip gate açmasıyla bi anda hayatım değişti. şehri gördüm, madenini gördüm aşık oldum ammavelakin o gün bunu keşfettiğimde saat gece 1 falan olmuştu. yatıp uyumam gerekiyordu, büyicektim ada molcaktım çünkü. gece yatarken minoc'u düşünmeden edemiyordum. "kazarım kazarım, para biriktirir ev alırım kurulurum buraya çoluk çocuğa karışır yaşayıp giderim" diye düşünceler içindeydim. hem huzurlu hem heyecanlıydım. vay anasını be ahah bilirim bende dial-uplı zamanları fatura girmesin diye çıkmaları. saygı duydum. ahah. benden de bi rep, aynısını yaşadım ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ahahah cool story :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 AĞLIYCAM ALLAAAAM GALİBA patide ilk kez biri cool story yi ironi amaçlı kullanmadı alaaaeeam yarappim. abi seni çok sevdim şu anda. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dworgian said: Sintisyzer said: www.secondage.gen.tr ozaman gençler hadi üye olamıyoruz =/ ben oldum confirmation bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Devokai said: AĞLIYCAM ALLAAAAM GALİBA patide ilk kez biri cool story yi ironi amaçlı kullanmadı alaaaeeam yarappim. abi seni çok sevdim şu anda. ciddiyim. sdfdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hahahha "gm bey lagın sepedinin öğrenebilir miyim????????????" "gm bey burda sapık sapık şeyler dio sevgilime yaları falan dio" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Frantic said: of mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar