BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 şöyle 200 tl yi geçmeyen bi'şey almak istiyorum. Askerden yeni döndüğüm içinde yabancı kaldım piyasaya. Kullandığınız veya tavsiye edebiliceğiniz bi' model var mı? şimdilik şu modeli beğendim gibi ama daha araştırmam lazım sanırsam. Bu 2 markanın modellerinde arayüzler nasıl? ipod kadar kolay mı yoksa daha mı kaos? sony de olabilir aslında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ipod :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ipod yazamaya gelmistim, mokoko yazmis :D gercekten creative daha iyi gibi, philips fiyat performans acisindan her turlu sux.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 philipsten uzak dur. karşılaştırma bile yapma creative ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sandisk sansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 creative rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kıreytiv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ipodlar 400 TL üzeri, bu dediklerim 200 TL bile değil. O yüzden ipod alamıyorum :( kız arkım el koydu nanoma :( o da beleşti zaten. peki sony mi? creative mi? sony'de bu güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 creativelerin "bütün modelleri", evet evet yanlış okumadınız BÜTÜN MODELLERİ çabuk bozulma potansiyeline sahip. 3 kere üstüste ısrarla creative aldım üçünde de bozuldu. Philips aldım taş gibi bildiğin kaya yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ben 5 kere creative aldım hepsi bozuldu. 1 kere philips aldım 4-5 sene oldu hala hiçbir problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 tabiki pilipis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sandisk sansa clip+ aldım. gayet mutluyum. kesinlikle tavsiye ederim. yenilenmiş modeli folder ve mini sd kartları da destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 www.anythingbutipod.com en sevdigim site :P bunlar da sansa clip baya iyi diolardi bi ara. 200 lira civarina alinabilir sanirsam. gecen sene arastirmistim, alacaktim. sonra 5800 alinca ihtiyac olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ya benim için arayüzde önemli. öyle komplex olmamalı sonuçta. kimse o konu hakkında bişey dememiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 60 euroya aldım ben clip+ ı. arayüzü filan gayet kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sansa clip (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 creative al mutlu ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 http://www.mymemory.co.uk/ ve sansa clip+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 creative. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 creative. pahalı olması her ne kadar dezavantaj olsada,ömürlük kullanım anlayışları sayesinde her kuruşuna değiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Kimse i-river dememiş. I-River her türlü döver creative veya philips'i. http://www.hepsiburada.com/iriver-t5-4gb-radyo-ses-kayit-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52974 http://www.hepsiburada.com/iriver-t6-4gb-1.8-tft-lcd-ekran-radyo-ses-kayit-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52975 istediğin fiyat aralığında bunlar var hepsiburada'da. başka yerlerde farklı modeller de bulabilirsin ve memnun kalmanın doruklarına ulaşacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ipod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Holy said: Kimse i-river dememiş. I-River her türlü döver creative veya philips'i. http://www.hepsiburada.com/iriver-t5-4gb-radyo-ses-kayit-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52974 http://www.hepsiburada.com/iriver-t6-4gb-1.8-tft-lcd-ekran-radyo-ses-kayit-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52975 istediğin fiyat aralığında bunlar var hepsiburada'da. başka yerlerde farklı modeller de bulabilirsin ve memnun kalmanın doruklarına ulaşacaksın. abi adam pilips mi creative mi diye sormuş. i-river tabi ki süperdir bu ikisinin yanında. H320 mi neydi bi modeli vardı, efsanedir o player. bana soracak olursa eğer bulabiliyorsan git Rio Karma al derim. ama aletin üretimi 2005 de bitti. bende iyi kötü çalışan bi tane var ama eskidi sonuçta. ama ondaki ses kalitesi-seviyesi hiç bir alette yok diyebilirim. Trekstor un Vibez modeli bahsettiğim cihazla aynı çipi kullanıyor, veliahtı diyebilirim yani(sadece ses seviyesi kısık sanırım). ama 200 den pahalı olması lazım aletin. bi de ne kadar iyi bi player alırsna al, yanına para verip adam gibi bi kulaklık almadıktan sonra değişen çok bişe olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sansa clip'i tek gecerım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 1.i-river 2 creative ha ama kaybedince uzulmiim cok ucuz bişi olsun diyorsan philips falan al.ama kaybetmeden bozulabilir bunlar. diğer ikisi anca kayboluyor,bozulduğuna sahit olmadım henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar