-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ühüühühü şu 2-3 içinde 10-15 kişiye andaç yazmam lazım. Dün otururum yazarım 5-10 kişiye dedim 2 saatte 2 kişiye yazdım. Gerçi en önemlileriydi ama yine nası bitcek lan bunlar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Şu yıllık yazılarını yazamayan insanları anlayamıyorum. Gerçekten. Ama kolay gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 4 üne seni ilk gördüğümde çok sevmemiştim, çok ukala / bencil / gıcık gibiydin ama tanıdıkça çok sevdim........ 5 ine gerçekten edebiyata / matematiğe / fiziğe / sinemaya çok yatkın bi insansın, ilerde seni prof / ülkemize yararlı bi öğretmen / çok iyi bir oyuncu olarak görmek isterim 3 üne KANKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM 3 üne de hayatta başarılar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 lan bi de yazdığını beğenmeyip al bi daha yaz diyen kızlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ISIGIN PARLASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 çok iyi bir insandın acısıyla tatlısıyla x yıl geçirdik hayatta başarılar. bunun varyantlarını sıkıştır bir de, tamam bitti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kah güldük kah ağladık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 lan bi sürü yazmışlardı şu yıllık hedelerinden.. sonra ben hem taşınacağım için hem de yıllıkta bunlar basılı halde yazılacağı için atıverdim milletin yazıklarını.. yıllıklarla birlikte haber geldi.. herkese tek sf yapmışlar diye.. yazılanların herhal %40 yıllıkta yer aldı.. kalanını ben tezcanlı olduğum için çöpe gömmüştüm bile :( ha bi de "adam ol.alırım façanı" falan yaz.. o değil de amerikan dizilerinde yıllıkların polisler tarafından incelenmesi geyiği vardır.. orada da hep "tavşan katili!" ya da ne bileyim "peru manyağı törörörösit" falan yazar nasılsa.. yazdırtmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ''nasılsa hiç ayrılmıcagımız için''ibaresiyle başlatırsan 2 3 satır yazarsın en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bazı insanlara yazarken çok yapmacık oluyor, yazmasan olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 abi biri irfanlı yıllığı atsın pls ya, lütfen lütfen lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 barnacle said: lan bi de yazdığını beğenmeyip al bi daha yaz diyen kızlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 "Bana kalbin kadar beyaz bu sayfayı ayırdığın için" ile başla "sepet sepet yumurta sakın beni unutma" ile bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hayatımda hiç yıllık yazmadım hiç bir mezuniyete katılmadım hiç kimseye yıllık yazmıyacam hiç bir mezuniyete katılmıyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Sepet sepet portakal, dur gitme orda kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kızım, olm siz şöylesiniz böylesiniz ayağınızı denk alın gibi yazılar yaz sonra da "ben andıç anladım" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yazma sonra hastaydım LAN de, küfret üste çık, traktör sesleri çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar