copry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hiç soyamıyosun ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bella said: Fistan said: ilk yaptırdıgım dövmem bu çok çirkinmiş mesela. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dövme güzel bir şey de, vücudunu tuvale çevirmeye de gerek yok o ne öyle ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Phae said: Dövme fikri isteyip yanına anlamlı olsun demen hata. Anlam kadar göreceli birşey yok bence. "Ya yaptırıcam ama, sorarlarsa anlamı da olsun özentş olmayayım" olmuş, yapmayın. Ha şu var, Xaenin arkadaşımızın kolundaki melek dövmesi isterse varlığın gizli anlamını içersin, homo işi. Buda benim dövmem, çok severim gurur falan da duyarım. Net fotosu hala yok bitmiş halinin, çekmek lazım. trap fotosu koymak yasak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 benimkide bu, sol omuz basimda duruyor.. bencede once yaptiracak kisinin bi arastirma yapip, biraz sabretmesi lazim.. ben bu motifi icinde barindiran bi wallpaper yapmistim.. baya bi bakmistim 2 hafta sonra falan baktim bunaltmiyor.. yurudum direk ;) dovme bu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ben bu dövmenin sticker halini bi tane kamyonun üstünde gördüm ama. sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bende deviantart dan cizen adamdan izin alip kullanmistim, kamyoncu elit mis... harcaniyor demekki o meslekte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 arabamısınız siz tribal dövme attırıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 http://www.eskvinyl.co.uk/ebay_adverts/car_graphics/tribal/tribal1/image1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 valla ben cok begenmistim, orjinali direk tribal.. kadikoy de, dreamcatcher tattoo vardir, kadikoy carsinin icinde, orda Umut diye bi arkadas vardi yanlis hatirlamiyorsam ismini, ben orjinalini verdim, o boyle bisey cikarmisti.. ilk defa bi forumda paylastim ancak, genel olarak cevremdeki herkes begenmisti.. :) ben bayildim zaten cok severek yaptirdim, ikinci ucuncu de ayni yerde ayni adama yapitiralacak.. com :P gerci esraf, evli barkli 31 yasindaki adama ne dovmesi dese de.. ben inat ettim, sag kol icime bi guzel bisey dusunuyorum, su drizzt in icingdeath (dogrumu yazdim hatirlamiorum) kilicinin uzerindeki motif olabilir, yada twinkle in ki.. bilmiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bunu da dreamcatcherdan umut yaptı beklediğimden çok daha güzel oldu çok memnunum http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/009/1/8/SnowFlake_by_pogodi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bencede guzel olmus.. umut baya yetenekli bi arkadas da hala ordami diilmi bilmiorum yanlis bilgi vermiim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 arkadaşlar topiği okumadım da ben de deneyimli biri olarak şunu söliyim gidip ucuza yaptırmayın. adam gibi parasını verin kaç para tutacaksa tutsun o parayı denkleştirin öyle yaptırın. yok denkleştiremiyorsanız da daha küçük birşey yaptırın ne bileyim. internette süper dark side of the moonlar vardı gaza geldim gittim arkadaş dedi benim sevgilim dövmeci ucuza yapar gittik yaptı işte bok gibi bişey. tabi gittim hemen kapattırdım. http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/dvme.jpg?t=1263986895 şimdi buna birşeyler ekletip omza kadar uzatmak istiyorum. hatta görselde topiğim var birileri yardım etsin bişeyler çizsin diye de pek tepki çıkmadı artık dövmecimle yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yalniz kapama dovme mukemmel gorunuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 eyvallah ta tam serseri oldum o dövmeyle:D bir de o ilk hali ya soldu tabi baya artık keşke ilk çıktığı gibi kalsalar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yaptırdığım yeri de sölim izmir coşkun sakre(taboo) baya pahalıya çalışan biri ama izmirde bilir genelde dövmeyle ilgilenenler. ödülleri falan var sağlam adam sonuçta ama işte ben orda sıramı beklerken bile 2-3 milyar kazandığını gördüm gözümle:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 vaniLLe said: güzel bi görüntü ama, yaslaninca ne berbat olcak belli degil =P dfsfd bu kadınla sevişmek pek hoş olmaz heralde insan kendisini tuvalle sevişir gibi hisseder :P aklıma bu geldi valla resmi görünce euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 RaidenXelRu said: basarili ama muzikle hasir nesir olmayanlar anlamaz pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bi de eğer ki adım O ile başlasaydı düşünmeden opeth'in logosunu çakardım vücudumun bir yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 pascalnouman said: RaidenXelRu said: basarili ama muzikle hasir nesir olmayanlar anlamaz pek. Sol ve fa anahtarının güzel bir birleşmi olmuş o dövme taktir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dEaThMooN said: Thaumiel said: şimdiye kadar gördüğüm en yaratıcı dövme.. ve süper işçilik var bence.. İşçilik süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 tisort baskısında kullanılabilecek bir cizim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 spider forumdan değil di mi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 vaniLLe said: güzel bi görüntü ama, yaslaninca ne berbat olcak belli degil =P Yazık etmiş kendine güzelmiş oysaki, bu kadar fazlası hiç iyi durmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar