Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dövme

copry

Öne çıkan mesajlar

Phae said:

Dövme fikri isteyip yanına anlamlı olsun demen hata. Anlam kadar göreceli birşey yok bence. "Ya yaptırıcam ama, sorarlarsa anlamı da olsun özentş olmayayım" olmuş, yapmayın.

Ha şu var, Xaenin arkadaşımızın kolundaki melek dövmesi isterse varlığın gizli anlamını içersin, homo işi.

Buda benim dövmem, çok severim gurur falan da duyarım.

Net fotosu hala yok bitmiş halinin, çekmek lazım.

trap fotosu koymak yasak !
Sosyal ağlarda paylaş

benimkide bu, sol omuz basimda duruyor..

bencede once yaptiracak kisinin bi arastirma yapip, biraz sabretmesi lazim..

ben bu motifi icinde barindiran bi wallpaper yapmistim..
baya bi bakmistim 2 hafta sonra falan baktim bunaltmiyor..

yurudum direk ;)

dovme bu iste

Sosyal ağlarda paylaş

valla ben cok begenmistim, orjinali direk tribal..

kadikoy de, dreamcatcher tattoo vardir, kadikoy carsinin icinde,
orda Umut diye bi arkadas vardi yanlis hatirlamiyorsam ismini,
ben orjinalini verdim, o boyle bisey cikarmisti..

ilk defa bi forumda paylastim ancak, genel olarak cevremdeki herkes begenmisti.. :) ben bayildim zaten cok severek yaptirdim, ikinci ucuncu de ayni yerde ayni adama yapitiralacak.. com :P

gerci esraf, evli barkli 31 yasindaki adama ne dovmesi dese de.. ben inat ettim, sag kol icime bi guzel bisey dusunuyorum, su drizzt in icingdeath (dogrumu yazdim hatirlamiorum) kilicinin uzerindeki motif olabilir, yada twinkle in ki.. bilmiorum..

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar topiği okumadım da ben de deneyimli biri olarak şunu söliyim gidip ucuza yaptırmayın. adam gibi parasını verin kaç para tutacaksa tutsun o parayı denkleştirin öyle yaptırın. yok denkleştiremiyorsanız da daha küçük birşey yaptırın ne bileyim.

internette süper dark side of the moonlar vardı gaza geldim gittim arkadaş dedi benim sevgilim dövmeci ucuza yapar gittik yaptı işte bok gibi bişey. tabi gittim hemen kapattırdım.

http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/dvme.jpg?t=1263986895

şimdi buna birşeyler ekletip omza kadar uzatmak istiyorum. hatta görselde topiğim var birileri yardım etsin bişeyler çizsin diye de pek tepki çıkmadı artık dövmecimle yapıcaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...