RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ama işin birde sanat kısmına bak , ki o 3 nolu kedi cidden ezer çok güzel dövme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 koiyi arkadasla oturduk beraber cizdik özgün bişey yaptırın netten falan bulmakla olmaz yani benim içime sinmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 @Jahrein arkadaşının yaptığı dövmeler süpermiş çok beğendim... @corpy kedili dövmeler çok tatlı bence onlardan yaptır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 taam dovmicem gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Fistan said: ilk yaptırdıgım dövmem pokemon mu o? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 aquila said: taam dovmicem gel. afasdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kendi vücuduna yaptıracağın birşey için başkasına fikir danışma, hatta nasıl bir dövme yaptırayım saçma bir soru bence. anlamlı birşey olsun, hayatın boyunca taşıyacağın için ileride sıkılacağın birşey olmasın ya da sildirmek zorunda kalacağın birşey olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 copry said: ya benim kafamda belin sağ veya sol tarafına 3 tane falan pati yaptırmak var ama çok mu klişe bilemedim ben onu=( kadın olduğunu ümit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 RaidenXelRu ty bu olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ne kadar klişe laf varsa söylenmiş, hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 "ABDESTİNİZ KABUL OLMAZZZ !!!11" da denmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Laorx said: ne kadar klişe laf varsa söylenmiş, hll team.bi bu kalmıştı aslında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 RaidenXelRu said: böle bişey copry xD biraz garip gelebilir ben çizdiydim :P sen çizdin ama aynısı arkadaşım da var yahu hatta onda yaprak kırmızı:D, etrafında to die fln yazmıyo bi farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 pwned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Zegna said: http://www.tattoo-line.com/wp-content/gallery/black-and-grey/IM000881.JPG yeni tıraşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Dövme fikri isteyip yanına anlamlı olsun demen hata. Anlam kadar göreceli birşey yok bence. "Ya yaptırıcam ama, sorarlarsa anlamı da olsun özentş olmayayım" olmuş, yapmayın. Ha şu var, Xaenin arkadaşımızın kolundaki melek dövmesi isterse varlığın gizli anlamını içersin, homo işi. Buda benim dövmem, çok severim gurur falan da duyarım. Net fotosu hala yok bitmiş halinin, çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sizde hiç tüy çıkmıyomu nası iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Abi şu an ne başlattığın hakkında hiçbir fikrin yok. *braces for the storm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 AHHAHAHAHAHAAHAHHAHHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yılların içimde yarattığı isyanı dile getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kadınların sırtında falan tüy cıkmazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kadınlar için demedim ki erkeklerden bahsediyorum. dövme falan rahatça takılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Laorx said: RaidenXelRu said: böle bişey copry xD biraz garip gelebilir ben çizdiydim :P sen çizdin ama aynısı arkadaşım da var yahu hatta onda yaprak kırmızı:D, etrafında to die fln yazmıyo bi farkı aynı ağaç aynı çerçeve aynı ton aynı yazı ? öyleyse yuh ^_^, yok tek yapraklı ağaçsa bilemem :S , ağacın şekli konusunda esinlendigim bi yer var belkide ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 DAZD!NGO said: Fistan said: ilk yaptırdıgım dövmem pokemon mu o? xD hee çipurachu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar