draedan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 selamlar dun guzelim 9800gtx im patladi nedense, bende yeni kart almaya karar verdim. arastirdim, nvidia dx11 konusunda geri kaldigi icin su aralar ati 5850 leri ciddi ciddi dusunuyorum. Ne dersiniz ? 5870 ler de var, ama fiyat farki bayag var. bu konularla ilgilenenler veya sahipleri tavsiyede bulunur mu ? evde kullanacagim pc : cpu i7core , ram de 6gb diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bu kadar yeni kartlardan daha ortada dx11 yokken bi performans b eklemek yanlis olur. kistas piyasadaki kartlara gore yaptigi is olmali. Bu acidan da 5850 olabildigine guzel bi secim. nvdia nin kartlari ise en gec senenin ikinci cegreginin baslarinda piyasaya girer diye tahmin ediyorum. 9800 unun garantisi devam ediyorsa bi sure daha onu kullanip nvidia nin cevabini bekleyebilirsin. ayni zamanda muhtemelen 58xx serisinin fiyatlarida dusecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 isin kotusu 5850 ler turkiye de hicbir yerde kalmamis sanki, yok bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 nvidianın hamlesini beklersen hem fiyatlar düşecektir, hem de directx 11 kullanımı yaygınlaşacaktır, bence bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hiç bi şeyi beklemeyin yahu. onu bekliceksiniz dx12 çıkçak bu sefer ona giriş kartları çıkçak bekleyin dencek bekliceksin alacağın zaman dx12.1 çıkçak bu sefer ona giriş kartları çıkçak bekleyin dencek bekliceksin alacağın zaman dx13 çıkçak bu sefer ona giriş kartları çıkçak bekleyin dencek bekliceksin alacağın zaman dx14 çıkçak bu sefer ona giriş kartları çıkçak bekleyin dencek bekliceksin alacağın zaman dx15 çıkçak bu sefer ona giriş kartları çıkçak bekleyin dencek bekliceksin alacağın zaman dx16 çıkçak bu sefer ona giriş kartları çıkçak bekleyin dencek................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hepimiz olucez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 o deil de vatanda logitech g15 100 lira kampanyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ati ya geçeceğine nvidia kartlarda devam etmeni öneririm. şahsen 4xxx seriisinden sonra atinin kartları eski stabilliğini bozduğunu düşünüyorum. daha geçen hafta 4890 aldım ve fan sesinden odada duramıyordum üstelik bu masaüstünde hiç bir performans sergilemeden gelen ses idi. mw2 de iyi performans vermesine rağmen lotro ya girdiğimde gölgeden aydınlığa çıkarken fan kendini ayarlayamıyor gereksiz hızlı değişimler yaparak kilitlenmeye varan sonuçlara yol açıyordu. kesin çözüm olarak gtx275 e geçtim çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 eski ati kartların stabilitesi mi? ha? bende sapphire vapor-x 4890 var mesela. süt gibi kart. akıyor valla. sessiz de gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 benim söylediğim ürün HIS 4890 Turbo+ idi kendiliğinden oc li olduğu için bir ayarsızlık söz konusuydu sanırım bundan öncede saphire 3870 vapor-x kullandım iyi bir karttı ama sonrasında fanı bozuldu HIS 3870 taktım sonrasında diğer karta oranla çok daha performanslı çalıştı. vaporx ler iyi kartlar ama performans arayan insan için yeterli olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bilemicem hiçbi oyunda teklemedi şu ana kadar dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bu tarz her elektronik parcada olabilecek problemleri, tek bir tecrubeye baglayarak insanlarin 300-500 lira verecegi yatirimlari etkilemek bence yapilmamasi gereken birsey. benzer problemler ayni siklikta her markada yasanabiliyor, daha ziyade onemli olan sey bir problem yasandiginda karsinizda bunu cozebilecek sorumluluk sahibi bir ithalatci ve kullanici dostu bir politika yuruten vendorlardir. Bunlarinda hem ati hem nvidia icin es derecede oldugunu kabul edersek dikkat edilmesi gereken faktor teknik performans verileri ve fiyattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 mutlaka atinin son serisinden al. en kötüsü bile çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Tom's Hardware Ocak Ayı cebinize en uygun ekran kartları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 5750 4850'den iyi midir? 128-bit diyor ama performansı çok yakın gözüküyor ayrıca shader5 ve dx11 desteği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 5750 gddr5 sayesinde gddr3 kullanan 4 serisi kadar memory bandwith e sahip 128bit olmasina ragmen. performansida cogu noktada en kotu ihtimalle es, veya daha iyi olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 teşekkürler, fiyatları hemen hemen aynı zaten, hem daha kolay bulunabiliyor. tercihimi değiştireyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 linkler icin ozellikle thgtr ninki icin cok tesekkur ! hd 5850 stoklarda goren soylesin lutfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bence nvidia'yı bekleme derim, git ati al. 5850 oldukça iyi gözüküyor, zorlayan oyun testlerinde bile başarılı. nvidia'yı beklemeye kalkarsan nisanda felan anca çıkar yeni seri. daha ortalıkta haberi bile yok. edit: şurda var gözüküyor: http://www.hizlial.com/donanim-oem-/ekran-karti/asus-1-gb-ati-eah5850-ddr3-256-bit-pci-exp-dvi-ekran-karti_30.013.1196.0130.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar