BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Level dergisinde half life 2 nin ertelendiği yazılmıştı ama www.amazon.com da half life almak için yaptiğim research te Half Life 2 nin olduğunu gördüm evet arkadaşlar half life 2 oyunu hakkında bir bilgisi olan kişiler yazabilirse buraya beni bilgililendirirse çok sevinirim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 çıkış tarihi halen to be estimated benim bildiğim ama ağustos'ta çıkması bekleniyordu, acaba doom 3 ile yumurta tokuşturmak yerine 1-2 ay geçsin de riske girmesinler diye mi düşünüyorlar bilemiyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 HL2 ile ilgili bildiğimiz haberleri zaten FPS bölümünde yazıyorduk.. oraya baksaydın...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ksra bakma görmemişim ordan takip ediceğim sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Half Life 2 Hakkında... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 HL2 ile ilgili bildiğimiz haberleri zaten FPS bölümünde yazıyorduk.. oraya baksaydın...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ksra bakma görmemişim ordan takip ediceğim sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar