yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mum_Chamber said: @yav, razzRaziel'in soylemesi mi lazimdi onu gormen icin? =) yok ben hiç girmedim muhabbete zaten oy moy da kullanmadım millet deli gibi tartışmaya başlayınca hazır güzel post varken alıntılamak lazım geldi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hakkari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 harbiden izmirlilerin oyle bi huyu var ben de anlamıyorum. iyi guzel sehir de millete hicbisi soyletmiyolar. fanatiklik boyutunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 söyletiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ahahahahah izmirin nesini kıskanıcam şehir miyim ben dedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 adana niye o kadar asagıda be =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 İzmir in kızları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Giresun 1.'liğe yükselmiş, İzmir Eskişehir'in altına düşmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 siteyi acınca calan müzik midemi bulandırıyor, oy veremiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Çok sinir bozucu, üstelik kapatıldığını hatırlamıyor her seferinde yeniden açılıyor, hatta onu geçtim her sayfada yeniden açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 giresunlular baya azmetmiş yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 http://www.suzanoyuncak.com/urunresim/o_-530964358.jpg böyle bir oyun vardı 90 ların ortasında (daha doğrusu ik yarısında) oyamış bilmiş olan var mı? mesela bruada bütün iller vardı güzel oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 gecenin bu saatinde işsizlikten girip oylayayım dedim, üyelik istedi.hadi dedim tamam olayım, 6-7 defa denedim her seferinde sayfada hata oluştu yeniden dene falan dedi.töbe monopoly oynamam artık gıcık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 giresun'lular cidden bayağı uğraşmışlar galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 nosu erken açmışlar esas bunu son 3-4 stte yapacaklardı ki anlamı olsun ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ankaraya bastim oyumu sdf. sinop ve istanbula da bastim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ne salak site yaa "oy ver" e basınca üye girişi yapmalısınız diyo da zaten yaptım :S aman vermiyorum oy moy giresun zaten istanbulu bile geçmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Giresun'u böyle kasan lamer kim acaba ya, 1.Giresun ne lan muhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 antalya 20 mi?!bozarım ben bu siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 giresun hukmeder, dagilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 antalya, izmir, giresun olarak yardırdım ve öyle devam ederim arkadaş. nasıl olsa ankara istanbul kesin olur. antalyanın bahtsızlığı tutar garibim giremez listeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 oha giresun 1. lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 giresunlu uşaklar çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar