xaty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 çorum ilk 3'e kalır ve adamlar o şekilde piyasaya sürerlerse o oyun satışları etkilenir bence sonuçları 1'e 1 uygulamazlar gariplik olursa, nüfuslara göre biraz değişiklik yapabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Türkiye'yi satcaklar haberiniz yok tey tey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 napim niğdeyi karsı ben new yorku satın alınca mutlu oluyorum.paris londra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 sizin yaptığınızı çorumlu yapmaz, biliniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bu oyunun sıralaması zaten belli. isteyen istediği gibi yapsın adamlar olması gereken sıralamaya göre düzerler şehirleri(bir öncekinde olduğu gibi). bunun asıl olayı reklam. biz böyle böyle bir ürün çıkartıyoruz hemşerilerinize yayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yalnız xieon'un şu topiğin ilk 2 sayfasında attığı izmir'i çekememezlik temalı mesaj sayısı 3. hayırdır topun izmire mi kaçtı küçükken noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 önceki istanbul un semtlerini içeriodu sadece di mi? lacivertler en pahalı kahverengi en ucuzdu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kasımpaşa dolapdere favori mekanlarımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bende verdim, bazı şehirlerin sıralaması birazcık şaşırttı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Umarım ızmır sıralamadan dusupte konya ıle aynı renk sıralamasında yer almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bırde gercektende sadece ızmıre ozel oyun yapsa daha cok tutar kesın.Alsancak lacivert olurdu gerısı ne olurdu onu bılemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 boyle seyleri halka sormak uber sacma. almanyada oylayinca en kalite yer hannover ciksa yapacaklar mi reelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 almanyada yaparlarsa en kaliteli yer mannheim cıkar. bi de usak ne alaka ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 GASTAMONU GASTAMONU DEP DEP DEP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 üyelik olmasa 4chan tayfası batman'i uçururdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 DoruK said: yalnız xieon'un şu topiğin ilk 2 sayfasında attığı izmir'i çekememezlik temalı mesaj sayısı 3. hayırdır topun izmire mi kaçtı küçükken noldu? Hayır senin gibi rage e giren İzmirlilere bayıldığım için öyle yazdım yoksa problemim yok İzmir'in kendisiyle gayet güzel bir şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Eskişehir gibi eski çağlardan gelen bir efsane dururken nedir bu İzmir sevdası be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 *** gereksiz ragee girmiyorum xieon, sen kendi kıskançlığınla kavruluyorsun maalesef. canım benim 3 tane mesaj atmış kıskançlık mahsülü, meğer birinin laf etmesini bekliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bu hızla devam ederse kimse tutamaz Eskişehir'i QueenofSpades said: lacivertler en pahalı kahverengi en ucuzdu galiba Tüm Monopoly'ler öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 istanbulluyum ama eskişehire saygım sonsuz.Fena atılım yaptılar çok güzel şehir oldu izmir bildiğin izmir yani abartılcak bişey yok.Ztn izmire dışardan gelenlerde abartmaz okdr kendi halkı abartıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 izmir iste. ilk 3 e girer fazla da abartmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 razzRaziel said: bu oyunun sıralaması zaten belli. isteyen istediği gibi yapsın adamlar olması gereken sıralamaya göre düzerler şehirleri(bir öncekinde olduğu gibi). bunun asıl olayı reklam. biz böyle böyle bir ürün çıkartıyoruz hemşerilerinize yayın! adam çözmüş olayı. siz de yok izmirdi yok çorumdu tartışın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 @yav, razzRaziel'in soylemesi mi lazimdi onu gormen icin? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 DoruK said: *** gereksiz ragee girmiyorum xieon, sen kendi kıskançlığınla kavruluyorsun maalesef. canım benim 3 tane mesaj atmış kıskançlık mahsülü, meğer birinin laf etmesini bekliyormuş. İzmir'in nesini kıskanacam şehir miyim ben? Bir etrafın bak biri İzmir'in arka sokakları pis dese anında atlıyor bazı İzmir fanboyları anlamadım ki arkadaş ne şehirmiş. Yabancıya anlatsan Neverland falan sanacak, altı üstü Türkiye standartlarına göre en iyi şehirlerden biri, bir de şu fanboylarından arınsa süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar