Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyayı kurtaran adam


Nebuch

Öne çıkan mesajlar

bu filmle ilgili hatırladığınız efsane sahneler var mı? benim aklıma:

-inişe geçiyorum deyip eğilen cüneyt,
- bir dövüş sahnesinde arkadaki canavarın göbek atması
- cüneyt ve aytaç armanın iskelet kostümü giyimş çocukları dövmesi veeeeeee

-şu konuşma geliyo:

aytaç: sen kendini dünyayı kurtaran adam mı zannediyorsun?
cüneyt: senin kendini çapkın zannettiğin kadar.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

filmin başındaki açıklama amacıyla yapılmış olan prolog bölümüde süperdir:
"dünya bir kabileden oluşmaktadır, bu kabileler(bi anda çoğul oldu) sürekli bir savaş halindedirler ve sonunda dünyayı ikiye bölmüşlerdir(burda star wars episode 5ten yeni yapılan death star gözüküo hani yarım ya o anlamda :-P)"

bu zaten efsane
"dünyayı insan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından oluşmuş bir kalkan korumaktaydı."

kötü adam:
-dünyalılar, dünyalılar!birininizin beynini bir ele geçirsem kırıcam kalkanınızı!

aynı zamanda mumyaların bariz üstüne tuvalet kağıdı yapıştırmışlar vede arkadaki ses efekti 3 saniyelik bişi repeate almışlar paso aynı "hrrrrrrrr hrrrrrrrrrrr hrrrrrrr" efekti..
korkunç tek kelimeyle[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fransa da pratik sinema derslerinde bu film okutuluyor ve ikinci filmin çıkması bekleniyor. tamamen pratik teknikler kullanılacak filmi fransızlar yapğıyor.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin yönetmeni olan Çetin İnanç ile şahsen tanıştım ve sohbet ettim pek çok sefer ve önceden berbat film gözüyle bakıyordum ama o kadar düşük bir bütçe ve bilimkurgu konusunda hiç tecrübesiz bir kadro ile çekilerek yapılması bu filmi etkiliyici kılıyor ve bu nedenle en iyi kült filmlerden biridir.

ne kadar dalga geçilsede hem çetin inanç ı hemde tüm kadroyu tebrik etmek lazım bu filmi çekmek bile büyük bir cesaret ister..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anlayamam neden bu filmi insanlar bu kadar ezmeyi seviyor.
bu film para kırmak için yapılmış bir film değil,filmi yaprken ne oyuncular ne yönetmen para kazanmayı fln beklemiyodu bu filmden,iyi niyetli yapılmış bir film...[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Film Türk Sinemasi açısından bakılırsa, iyi çünkü biz Hollywood vs türü Sinema bütçesi ile ve Teknolojisiyle, sinema yönünden yarışamayiz(O yıllarin koşulu vs unutulmamalıı)
Yani Örnek Vermek gerekirse:
Dünyayi Kurtaran Adam (1982)
Star Wars:The Empire strikes back (1980)

Yani ezmeyin vs diyoruz ama böylede senaryo olmazki ! Yani, Bence ciddi çekmişler ama komik duruyor ve zaten yabancılarda bunu star trek i ti ye alan bi film zannediliyor.[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için)
BedaXa.Com
IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha ne bombalarımız var bizim, gidip 1500üncü nayır nolamaz filmi çekeceklerine beyin molekülleriyle dünyanın korunduğu bir film çekmişler. en azından bir değişiklik.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...