unK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 maçın özetini veren site istemek yasak mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 maç daha bitmedi. ama ligtv nin sitesinden bulursun golleri maçtan sora. ayrıca trt1 in sitedende izlenio sanırım direk maç canlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 DAZD!NGO said: maçın özetini veren site istemek yasak mı peki? istersen www.trt.net.tr'den canlı izleyebilirsin, link veriyorum ama zaten maç şifresiz anlamı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 tokat spor 2 tane tokatladı.antalyada 3 attı fenerin işi zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 gökhan yine iyi biiş yaptı yahu alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 gokhan iyi yeaa off ne şut attı eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ceyhun 4-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 4-3 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 vay anasını be ne maç oluo. 4-3 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Osso said: ceyhun 4-3 ahahah zenci ceyhun mu olur la? zenci ceyhun ne arar antalyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 7+ gol deseydik 20 oran alırdık şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 defans alarm verio. anında çeksin konuşsun daum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ilk heves gokhan gol de atıcaktır.uzun dönemde kanser eden bi arkdaşımız kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 fb gruptan çıkıcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 garantiydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ya gökhan bu maç çok korkak oynadı. asisti çok güzeldi, özlemişiz çevik forvet izlemeyi. asist yapmaya kastığı kadar şut çekmeye kalkışsa iki gol yazabilirdi. lugano ve bilica isteselerdi dört gol yemezdik. güzel maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 mokoko said: Osso said: ceyhun 4-3 ahahah zenci ceyhun mu olur la? zenci ceyhun ne arar antalyada. ahahaha Djehoua'mış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 grupta 1. ya da 2.olmanın bir farkı yok nasılsa, kaybetmişiz o kadar önemli değil ama savunma pek bi kötüydü bu maç, araya atılan her top tehlike yarattı. bi de ali bilgin necidir ne iş yapar bu takımda 2 yıldır çözemedim ben. gökhan da 2 gündür takımla antrenman yapmasına rağmen fena oynamadı, asisti de iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 FENER GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 beşiktaş elenince fener de elenmiş sayıldı bekliyorum ben. bi sonraki turda kesin elenir fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 luganoyu atmadı ona çok üzüldüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 gs nin defansı pörçledi diyoduk, bu fenerin defansı ne böyle seçici geçirgen olması gerekmiyor mu bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 lugona bilica ikilisi uyumsuzdur. fenerbahçe yönetimi forvet arayışlarını bırakıp defansa takviye aramalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar