BaaL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 .. hesabı bir topic olacak sanki ama. oku oku bir hal oldum 1 saattir. istediğim hiç birşeyi de bulamadım. yıllar yılı warrior rogue oynamış birisi olarak, bir anda lvl80 dk oldum. karakter gittiydi ucuza buldum aldım geçtim. hiç alakam yok dk ile. grip + chains of ice, bone armor 'u biliyordum skillerden şu ana kadar. şimdi öyle kurcukluyorum öğrenmek için. ensidia dk forumundan 2 tane güzel pve talenti buldum rotation lara baktım falan (biri blood biri unholy) şimdilik pve yapıcam class'I öğrenene kadar . sorularım olacak: 1: olmazsa olmaz addonlar nelerdir 2: saglam dk oyuncusu varsa neler tavsiye eder , rotation/talent vs baabında. 3: gidip 55 dk açıp mı öğrensem önce biraz ? 4: diğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 BaaL said: 1: olmazsa olmaz addonlar nelerdir 2: saglam dk oyuncusu varsa neler tavsiye eder , rotation/talent vs baabında. 3: gidip 55 dk açıp mı öğrensem önce biraz ? 4: diğer ilk 3 soruda yardım edemeyecğeim ama 4. yü direk cevaplayaibliyorum 4: akşama böyle güzle bir pilav üstü kuru yedikten sorna camışlar gibi yayıla yayıla DK dps yapsak ne güzel olur ama değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 BabacumMostors said: camışlar gibi orc karakter =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Magic Runes dışında DK only bi addona ihtiyacın yok desem yalan olmaz sanırım. Rune cooldownları, diseaseleri ve rune power'ları net bir şekilde görebilirsin. geç dummy'nin başına cycle çalış single target vs. için elitistjerks oku, bayaa açıklayıcı dps yazıları var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 blood dps güzel bufflanmış sanki? uzun zaman sonra dk ile dps yapayım diye random yaptım; gear ilvl 200-213 arası değişiyor, elimde toc5 balta var. overall 3,5k dps yaptım. rotasyonda baya batırdığım halde. blood çok mu iyi şu anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 En iyisi unholy şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 frost insanlar gördüm bir ara komple bitirmişlerdi frostu nedir geri geldi mi frost yeniden? oynamadım 10 aydır da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Unholy şu an gayet yönetiyor. Cycle: PS – IT – BS – SS – BS – DC – HoW SS – BS – SS – BS – DC – DC– (DC) Hareketli fightlarda DPS kaybı da çok olmuyor Unholy ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 zaten hep unholy iyi dps yapmıyo muydu diger agaçlara göre? ben de bi soru sorıyım bari 65 mi 66 mı ne dk'm var dps olarak unholy gidiyorum gayet de güzel dps çıkıyo da o unholy agacıyla frosta geçip tanklamam mumkun olur mu random dungeonları ona göre tank olarak da yazılıyım heirloom chest omuz balta 2x trinket var diger itemlar quest ödülleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Abi oyunu gözü kapalı mı oynuyorsunuz anlamadım :P DK ulduarda falan frost yönetiyordu, toc civarında frosta yöneldi millet, son patchle de unholy tavan yaptı scourge strike buffıyla falan. Her patch değişti max. dps talentleri, gemmingleri falan. Şu an dps sıralaması unholy>blood>frost gibi birşey sanırım. Bir de icc fightları sürekli hareket halinde tutuyor oyuncuyu o yüzden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 toc zamanı oynamıyodum ulduarda da hep unholy oynuyodu bizdeki dk naxx zamanı zaten harala güreleydi başlarda da sonra millet hep unholy ye yöneldi agırlıklı olarak unholy hep en iyi dps agacı gibi bişeydi benim oynadıgım zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 O levellarda zaten pek threat sorunu olmaz. Frost ağacından Toughness'ı alırsan baya rahat tanklarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dknin her spec i son patch e kadar oynayabilene ayni dps yapiodu.. son patchte hersey bozuldu unholy ezdi gecti.. herspecini uzun sure oynadim en keyif vereni hep blood en az keyif aldigimda frost oldu frost lol dps cunku proc kovaliosun igrenc sıkıcı.. unholy icin reaping li ve reapingsiz olarak 2 spec sekli war.. ikisi de ayni dps i yapio reaping siz olanın t9 da biraz daa avantaji wardi set bonusundan dolayli.. addon falan yalan cunku rotasyon u uc uca ekliyosun.. boss fight bilgin iyiyse de cd yi dogru yerde patlatiosun bitio.. ps - it - ss - bs - bs - HoW - dc - dc ss - ss - bs - bs - dc - dc rotasyonun bosluklari oluyo cok kisa o bosluklara da acimasizca HoW dolduruyosun extra runic pwer olsun die trinketi gargoyle dan once aciosun cunku o anki durumuna bagli olarak acilio gargoyle.. min 5-6k dps 232 itemlariyla.. dk nin en keyifsiz yani bence aoe yapmak herkes tek tus spamlarken sen disease at yay dnd at blood boil at bosluklara ss doldur rune power dolunca dc at gibi ugrastiriyo aoe si ama degiyo da bi yandan 10+k da aoe yapio..tabi yanında cd acip 35k yapan feral druidler de olmuyo degil :P girip raid yapasim geldi dk'm la resmen :P tabi spec avantajlarina gelirsek : boomkin ve lock yoksa unholy %13 spell damage inc veriyo blood %10 ap verio ( mm hunter) hysteria war kendinden daha iyi dps yapan arkadaslari daha da boostlayabiliosun dps acisindan frost haste veriyo ( enha shaman).. depth chart i doldurmak icin diger speclere gecilip biraz dps loss goze alinabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 facesmasher noob dk addonu olmassa olmaz http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/face-smasher/download/388025.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 unholy çok iyiymiş yanlız . gear 226-232 civarı. rotasyon falan yok harala hürele cd si dolana basıyorum 5.5k dps oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 unholy'nın olayı zaten disease %100 up tut. blood strike, scs spamla. runic power'ı 80 yaptımı bosalt. tüm runeler cd de ise how bas. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 einen. ss bs dc spam dot time control le raidde 6.5k dps oldu yeter bana :p pve bitti 3 saatte.şimdi pvp öğreneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bence hiç öğrenme. sux dk pvp. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar