Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 şüphesiz ki çaya süt katanlar bizden değildir. onları cehennemde sonsuz azap beklemektedir. Allah herşeyi bilen ve görendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Vingthor said: HIGIK bu nasıl bir efekt ya sdjfh. kapaklı olanlardan alın, birçok takıntınızı eleyin, sağlıkla sütünüzü için. için bitirin. bekleme yapma ticari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben 3 gün içiorum açtığım sütü henüz ölmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Sütü kaynattığınızda kesilmiyorsa bozuk değildir. Anneleriniz hiç mi öğretmedi size :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 sütü kaynatana kadar bakkala gider yeni süt alırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 uzun ömürlü( kapaklı ) sütlerin yararlı şeyleri ölüyomuş gıda müh. bi abi söylemişti, sadece işte süt içtim oluyomuşsun, günlük sütlerin 1 günde tüketilmesi gerekiyomuş.. uzun ömürlü içtikten sonra dolaba koysan baya gidiyomuş.(4-5 gün gider en az) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben gider bakkalın memelerini em(dim bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 saçmalamayın ya uht süt bozulur mu 2 gün açıkken buzdolabında durunca 2 güne kadar dışarda durdugunda 3-4 güne kadar da buzdolabında durdugunda bişey olmaz süte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 vingthor bi de biolog olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 zeawee said: uzun ömürlü( kapaklı ) sütlerin yararlı şeyleri ölüyomuş gıda müh. bi abi söylemişti, sadece işte süt içtim oluyomuşsun, günlük sütlerin 1 günde tüketilmesi gerekiyomuş.. uzun ömürlü içtikten sonra dolaba koysan baya gidiyomuş.(4-5 gün gider en az) gida muh abin yalan soylemis yok oyle bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dazdingo çünkü otorite bu konuda. mal diil mi gearlı olan? abi sen organik herhangi birseyi hava temasına bırakırsan çabuk bozulur. anelor var meslektaşım konuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ki sut dedigin sey steril degildir cunku onu steril yapmaya kasarsan bi anlami kalmaz icindeki proteinler falan denature olur kendinden gecer probiyotikler kendinden gecer o yuzden UHT uygulanir sutlere. sutun hemen tuketilme sebebi budur oldu mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yep. maks kaynatabilirsin zaten. herangi bir ek madde yapamazsın. bu arada laktoz tatlı değildir o kadar. bir süt ne kadar tatlı değilse o kadar sağlıklıdır. gidip şok süt falan alın. yapay şeker var içinde. bide pınar için anlarsınız. tatlı olmayan süt iyi süttür diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hak veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 susun çok sağlıklıyım abim almış sütü ben de bitiremedim bi kerede cips kola kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mortis said: kapaklı şişede süt alın siz de kardeşim! içim süt vb. kapatın kapağını içiniz rahat olsun! bana öyle kardeşimli ünlemli gelme ağzını burnunu kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Amma süt çocuğu varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Vingthor said: 1 gün durmuş süt içilmez. buzdolabı falan farketmez. günlük süt alın ya. takıntılıyım net. aynen canım süt cekti of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Masakari said: Amma süt çocuğu varmış. süt içince süt cocugumu oluyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Vingthor said: dazdingo çünkü otorite bu konuda. mal diil mi gearlı olan? abi sen organik herhangi birseyi hava temasına bırakırsan çabuk bozulur. anelor var meslektaşım konuş lan. benim de teyzem araştırmış yok öyle bişey olsa bile süt bozulmuyo ölmüyosunuz 2 günlük süt içinde kitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 süt pahalı lan.. litresi en ucuz 1,30 TL açık da olsa içilir o bir şey olmaz.. ben ölmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 geçen süt aldıydım. 1 hafta masamın üstünde durdu. buzdolabına götürmeye de üşendim. gelip gidip diktim kafaya. iyi ölmemişim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bimden çilekli süt aldım 200ml içtim, 65 kuruştu galiba oha lan litresi 3 lirayı da geçiyormuş hayvan bim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bugün sütlü çay içtim lan kafe neroda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 1 haftalık olsa bile bişi olmaz.tadına bak normalse iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar