Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elveda düzenli hayat.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

170 kredi bölü 8 dönem 21.5 kredi ediyor. Herkes 20-23 kredi almıyor mu zaten ya? Nesi fazla onun ben anlamadım hiç.

bu arada bonepart'ı okumamak lazım galiba ya adam baya boş konuşuyor valla adaşı var o da çok konuşuyor ama onu okuması keyifli olur genelde (bonec var ya)
Sosyal ağlarda paylaş

1. ascilik bi meslektir utancak bisi yoktur. high end ascida ascidir. yemek yapan adama turkcede asci denir. gastroentropolimalog felan denmez. asci denir. en fazla kaliteli asci iyi asci yada ne biliyim mesela sef asci denir.

2. mimarlik kotudur yada benim hayalimdi parasi iyi diye muhendislik sectim diye bisi yok ki. ben ilkokula basladigimdan beri muhendis olmayi istiyodum mimarliklada hayatta urasamam.

3. topiki acan black ice anlamis evet yaw biz galba durmadan keske sinavlarimiz sizin gibi olsa 1 hfta calisip finale girsek cok diyoruz oda zor tabe demis siz kraldan cok kralci sekilde korumaya calisiyosunuz hala.

4. yav okumaz zorunda deilsin elbette mesajlarimi ama okudugunu idda ediyosan en azindan oku sonra iddaa et. hic bi mesajimda mimarligin allah belasini versin diye bisi yazmadigima gore suc bende deil anlamama ile alakli problem sende.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

ya hastayim abi bu mimar triplerine
bide gelip bize sey derdi bunnar

YA NE GUZEL KESKE BIZIM SINAVLARIMIZDA SIZIN GIBI OLSA SENEDE BI HAFTA CALISIYOSUN GECIYOSUN DERSLERI

lan de get
sizde kartondan ev yapip ders geciyosunuz
bi proje aliyosunuz 6 ay yapiyosunuz
bu bonepart'a da bitiyorum hangi mühendislikse dünya o mühendislikle yürüyor diğer her şey fuzuli falan en süperi bonepartınki en zoru da öyle bıdıbıdı

bu mesajsa olay
mesajdan bolum almak yerine taamini okumanin onemnide anlatirim bi ara
1 hafta calisip bolum bitiriyosunuz diyen adama cevap olarak yazilmis bi mesaj bu

safuhahusf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...