vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 laf anlatmiyorum zaten, anlamicaklari bariz. fikir belirtmekle kaliyoruz esasen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben bankacılıktan aşçılığa ordan da kendi restoran veya cafemi açmaya geçmek istiorum bu arada evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 biz or.spu çocuğuyduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 170 kredi bölü 8 dönem 21.5 kredi ediyor. Herkes 20-23 kredi almıyor mu zaten ya? Nesi fazla onun ben anlamadım hiç. bu arada bonepart'ı okumamak lazım galiba ya adam baya boş konuşuyor valla adaşı var o da çok konuşuyor ama onu okuması keyifli olur genelde (bonec var ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 krediye de bakmamak lazım. bazı okullarda bazı dersler 4 bazıları 3 kredi. 1-2 olarak ayrılmış vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 1. ascilik bi meslektir utancak bisi yoktur. high end ascida ascidir. yemek yapan adama turkcede asci denir. gastroentropolimalog felan denmez. asci denir. en fazla kaliteli asci iyi asci yada ne biliyim mesela sef asci denir. 2. mimarlik kotudur yada benim hayalimdi parasi iyi diye muhendislik sectim diye bisi yok ki. ben ilkokula basladigimdan beri muhendis olmayi istiyodum mimarliklada hayatta urasamam. 3. topiki acan black ice anlamis evet yaw biz galba durmadan keske sinavlarimiz sizin gibi olsa 1 hfta calisip finale girsek cok diyoruz oda zor tabe demis siz kraldan cok kralci sekilde korumaya calisiyosunuz hala. 4. yav okumaz zorunda deilsin elbette mesajlarimi ama okudugunu idda ediyosan en azindan oku sonra iddaa et. hic bi mesajimda mimarligin allah belasini versin diye bisi yazmadigima gore suc bende deil anlamama ile alakli problem sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 mimarlarin hepsine de MAKET YAPIYO ISTE BIZ MEENDISLIKTE BÖLE DAHA COK KASEYOZ ya diye yaklasiyorsun. muhendislikte daha cok aksiyoruz kim nerde demis bide linklerseniz mutlu olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 BonePART said: ya hastayim abi bu mimar triplerine bide gelip bize sey derdi bunnar YA NE GUZEL KESKE BIZIM SINAVLARIMIZDA SIZIN GIBI OLSA SENEDE BI HAFTA CALISIYOSUN GECIYOSUN DERSLERI lan de get sizde kartondan ev yapip ders geciyosunuz bi proje aliyosunuz 6 ay yapiyosunuz bu bonepart'a da bitiyorum hangi mühendislikse dünya o mühendislikle yürüyor diğer her şey fuzuli falan en süperi bonepartınki en zoru da öyle bıdıbıdı bu mesajsa olay mesajdan bolum almak yerine taamini okumanin onemnide anlatirim bi ara 1 hafta calisip bolum bitiriyosunuz diyen adama cevap olarak yazilmis bi mesaj bu safuhahusf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 TAAM YA. sakin. sadece genel tutumun bana öyle gözüktü. hani illa direkt bi sekilde demis olmana gerek yok abi, dolayli yoldan söyleyince de ayni kapiya cikiyo.sosyo-analiz yapmisimdir belki. ausdf uzatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 elveda düzenli seks hayatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Vingthor said: elveda düzenli seks hayatı. adam mima lan muhendis deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Herkes en zor mühendisliğin makine olduğu konusunda hemfikir mi şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PtZafaZuuQ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hey yavrum be gece 10'da yattım 8de kalktım. çok mutluyum şuan galba oldu bu sefer. 6aydır yasak olan araba kullanma cezam da geçti gidim ehliyetimi alim falan. çok mutluyum şuan bunu da paylamşmış oldum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 8 sayfanın özeti: mimarlık zor bir bölümmüş arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dreagloth said: Onu tartışmaya gerek yok, azmo ile ben çekişiriz yatma konsunda. WOOOOORD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yatio musunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 10dk önce uyandım, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mortis said: yatio musunuz siz Seni tarla gibi süreriz birleşip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
vaniLLe
sakin.
sadece genel tutumun bana öyle gözüktü.
hani illa direkt bi sekilde demis olmana gerek yok abi, dolayli yoldan söyleyince de ayni kapiya cikiyo.sosyo-analiz yapmisimdir belki. ausdf
uzatmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş
Vingthor
Sosyal ağlarda paylaş
BonePART
adam mima lan muhendis deil
Sosyal ağlarda paylaş
Akhlaur
Sosyal ağlarda paylaş
fede
Sosyal ağlarda paylaş
Black-ice
gece 10'da yattım 8de kalktım. çok mutluyum şuan galba oldu bu sefer.
6aydır yasak olan araba kullanma cezam da geçti gidim ehliyetimi alim falan. çok mutluyum şuan bunu da paylamşmış oldum arada.
Sosyal ağlarda paylaş
BloodyBeast
mimarlık zor bir bölümmüş arkadaşlar
Sosyal ağlarda paylaş
Azmodai
WOOOOORD.
Sosyal ağlarda paylaş
Mortis
Sosyal ağlarda paylaş
Devokai
Sosyal ağlarda paylaş
dreagloth