BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 hatret mi hatred mi ne vardı areste görünce korkardık czde
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Aresde FiRe vardı bizim clan top listte bir numaraydık aga
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 pfil vardı ölmüyodu paper meyç olmasına rağmen.
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 paper mage'leri sadece battle priestler öldürür. sağlam paper mage ise tabi.
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yok, adam 30 nova düşen yerde tek başına duruyodu. resmen duruyodu ama yani etrafında ne priest oluyodu heallayan ne de pot. kullanıyodu. gambit mambit vardı yine onun ekipten.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ares : Hatred Xiegenon : Tiocfaidh ár lá Beramus: GetSome LaFamiglia
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 FromTheHell said: yok, adam 30 nova düşen yerde tek başına duruyodu. resmen duruyodu ama yani etrafında ne priest oluyodu heallayan ne de pot. kullanıyodu. gambit mambit vardı yine onun ekipten. abartma abicim. hadi çok sağlam diyelim. her bir nova buna 300 damage vuruyo diyelim. o kadar az vurmazda hadi vuruyo diyelim. 300x30=9k'dan fazla hp olması lazım bu herifte.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 nova eskiden 600den aşağı vurmazdı.14k hp limiti bile olsa ölür gider. warrior olsa kalkan çekince pasif defler çalışsa fr potu bassa max 300 resist olur ki gene ölür gider len
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi işte olay o, adamın canı inmiyodu. buglı falandı yani fdsz
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 pvp serverlarda böle sıkıntılar hiç yok. nasıl olsa herkes eşit. herkeste aynı itemler var. burda önemli olan playerlık. ama gerçek serverlarda oynamak tamamen iteme bağlıdır. kimse ben çok iyi oynarım demesin. item olunca babam bile oynar.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bence yanlıs.ortalama itemli usta bir oyuncu imba itemli bir kekoyu her zaman her yerde oper.
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 imba itemli adamada kazma muamelesi yapmamak lazım. en azından iyi kötü kombo yapabilcek.
trix Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 geçen czdeyim, arka fonda sagopa kajmer açık, pk yapıyorum. adamın biri geldi, iron necklaceinden tut kılıcına kadar +10 +20, dedim sen ne ayaksın. o da dedi ben bu serverın kralıyım, 2 nova atarım inersin dedi. peki abi dedim ama içimden sinsice plan yapıyordum. oradan uzaklaştım ama aslında onu takip ediyordum. bir 10 dk sonra falan adam köşeye oturmuş suyunu içerken gizli gizli malis attım buna. bir de vurdum, ölmüştü zaten. bu da böyle bir anım.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 pascalnouman said: bence yanlıs.ortalama itemli usta bir oyuncu imba itemli bir kekoyu her zaman her yerde oper. item yapan adam zaten oynu oynamayı biliyodur. babişko ytl ver item alcazcılar ya da gb tüccarları hariç
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 oynamasini bilmez demedim ki ben sadece kaybetmeye mahkumdur demek istedim ampul gibi ortada gezip kendine bir cure atmayı bile akıl edemeyen roglar var
TheRasmus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 DreamingAboutSex Marlonla kurdugumuz yegane clan.Bu clana oyunu bi süreligine bırakan Hesbolah, sonra unique den taşşoklu bir priest. Asist alan ve o sabah bomboş clanda canı cok sıkılan bu priestin eklemesiylede Bobert katıldı. Sakince listeyi actım, Hesbolah -bobert ve MissXX ismini unuttum pri. Weybe.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi biri bana paper mage kavramını açıklasın sazanlanıorum gibi gelio da
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 paper mage origami uzerine uzmanlasiyo, rakibini olumcul kagit darbeleriyle alt etmeye calisiyo.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 paper mage = glass cannon hayvan gibi dmg defans yok ama origami fikride entresan kagit kesigi masteri gibin
Öne çıkan mesajlar