unK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 şabani nondaa şabani nondaa dan sonra ne diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Hiç iyi bişey demiyolardır tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Emre ya :D Hakkaten Arda'dan özel ders falan alıyo galiba. Orada pas vermeliydi ama çocuk işte olacak o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi elano çıktı orta saha bitti bariz emreyi de beğenmedim ben hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Şahsi oynaması dışında sorunu yok bence ya. Tecrübesiz yani Arda da ilk maçında aşağı yukarı böyle oynadı. %100pasla oynamadı ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 artık ruud gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ruud ikigol atan emreden çok etkilenmiş yarın imza atmaya geliyormuş soyunma odasında arkadaşına söylemiş ntvspor.com banner geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bu maçtan sonra kesin bi forvet alırlar nonda felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Haldun ayaklarına kapancak bu maçın üstüne Ruud'un. Nonda'yla olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 maç süperdi. emre kariyeri için süper bi başlangıç yaptı. ayhan bir şutu hariç kazmalığına devam. elano her zamanki gibi. nonda GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 artık 2 3 hafta boyunca gazetelerde emre çolak konuşulur. bunu gören emrede artık ben futbolcu oldum kral oldum triplerine girer, futbolu bırakır başka şeylerle uğraşmaya başlar. senede 3 4 maçta belki parlama yapar böyle ondan sonra koca bi sezon oturur kulübede aydın gibi serdar özkan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yok ya o kadar konuşulmaz.sonuçta güçsüz bir takıma karşı oynadık.ama bazı haftalarda arda,kewell adam değil emre oynatılsın denebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 çok efendi çocuğa benziyo emre. böyle aferin olum diye sırtını sıvazlayasım geldi golü atınca çok sevindi. ağlamıştır da muhtemelen rüyası gerçekleştiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Arda'da öyle olmadı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Aiko said: artık 2 3 hafta boyunca gazetelerde emre çolak konuşulur. bunu gören emrede artık ben futbolcu oldum kral oldum triplerine girer, futbolu bırakır başka şeylerle uğraşmaya başlar. senede 3 4 maçta belki parlama yapar böyle ondan sonra koca bi sezon oturur kulübede aydın gibi serdar özkan gibi.emre hala paf takımda olmasa olurdu dediğin de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 arda birden patladı çünkü kiralık fln gitti geldi. ben her sene fm oynarım gs ile ardayı hatırlamıyorum mesela o zamanlardan gs nin paf takımında hiç ismi özellikleri dikkatimi çekmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 DoruK said: çok efendi çocuğa benziyo emre. böyle aferin olum diye sırtını sıvazlayasım geldi golü atınca çok sevindi. ağlamıştır da muhtemelen rüyası gerçekleştiği için. NECİP >>>>>>> EMRE TAMAM MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 necip kim lan? kim olm bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 maçın özetini izleyebileceğimiz bi yer var mı ya yutubda var mıdır bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 emre colagı fm de paso real madrid satın alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 habire satın alıyor yani adamlar? alıyor beğenmiyor murciaya gönderiyor sonra fikir değiştirip yine alıyor sonra ııh diyip mallorcaya gönderiyor sonra yine hadi gel gel diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 nonda çok fena ya,boş kaleye topu vurmadı adam, böyle zenci mi olur diyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 zenciliği mi kalmış abi nondanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ya bırak katrana bulamışlar bizim şevkiyi.. öyle bi film mi dizi mi ne vardı ya adamın birini fenere yıldız falan diye çıkarıyolardı neydi o az buz hatırlıyorum sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 GS nin şortta ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar