Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK: Galatasaray - Denizli Belediye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
artık 2 3 hafta boyunca gazetelerde emre çolak konuşulur. bunu gören emrede artık ben futbolcu oldum kral oldum triplerine girer, futbolu bırakır başka şeylerle uğraşmaya başlar. senede 3 4 maçta belki parlama yapar böyle ondan sonra koca bi sezon oturur kulübede aydın gibi serdar özkan gibi.
Mesaj tarihi:
yok ya o kadar konuşulmaz.sonuçta güçsüz bir takıma karşı oynadık.ama bazı haftalarda arda,kewell adam değil emre oynatılsın denebilir :P
Mesaj tarihi:
çok efendi çocuğa benziyo emre. böyle aferin olum diye sırtını sıvazlayasım geldi golü atınca çok sevindi. ağlamıştır da muhtemelen rüyası gerçekleştiği için.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

artık 2 3 hafta boyunca gazetelerde emre çolak konuşulur. bunu gören emrede artık ben futbolcu oldum kral oldum triplerine girer, futbolu bırakır başka şeylerle uğraşmaya başlar. senede 3 4 maçta belki parlama yapar böyle ondan sonra koca bi sezon oturur kulübede aydın gibi serdar özkan gibi.
emre hala paf takımda olmasa olurdu dediğin de..
Mesaj tarihi:
arda birden patladı çünkü kiralık fln gitti geldi. ben her sene fm oynarım gs ile ardayı hatırlamıyorum mesela o zamanlardan gs nin paf takımında hiç ismi özellikleri dikkatimi çekmemişti.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

çok efendi çocuğa benziyo emre. böyle aferin olum diye sırtını sıvazlayasım geldi golü atınca çok sevindi. ağlamıştır da muhtemelen rüyası gerçekleştiği için.

NECİP >>>>>>> EMRE TAMAM MI?
Mesaj tarihi:
habire satın alıyor yani adamlar? alıyor beğenmiyor murciaya gönderiyor sonra fikir değiştirip yine alıyor sonra ııh diyip mallorcaya gönderiyor sonra yine hadi gel gel diyorlar.
Mesaj tarihi:
ya bırak katrana bulamışlar bizim şevkiyi.. öyle bi film mi dizi mi ne vardı ya adamın birini fenere yıldız falan diye çıkarıyolardı neydi o az buz hatırlıyorum sanki?
  • Yeni Oluştur...