fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bu sezon başlamış hangi diziler var. kriter olarak, bi iki tane komedi, bi iki tane de sürükleyici, maceralı, vurdulu kırdılı olmasına gerek yok, fringe tadında filan ama çok da polisiye değil gibi. neler var veya aklınızda şunu kesin izle dediğiniz de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bored to death var. ben sevmştim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 accidentally on purpose var komedi olarak. gayet güzel ve eğlenceli. white collar var. sanat eseri sahtekarlığı yapan eski bi suclu salıverilmesi karşılığında fbi a yardım eder. tabi bunun dısında kendi amacı doğrultusunda çalışmalarda yapar. eğlenceli bir dizi. karakterleri seversin. dark blue var. polisiye. çetelere ve suçluların arasına sızan 3-5 polis hakkında. her bölüm ayrı bi olay. izlenebilir. ama öyle the shield gibi ne bileyim SOA gibi sahneler yok. ortalama izleyiciye göre yapılmış bir dizi. cougar town var komedi olarak. Courteney Cox milf olarak arzı endam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bu Fringe'nin konusu nedir ben izlemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 flash forward var o güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Pluton said: Bu Fringe'nin konusu nedir ben izlemedim daha manyak manyak seyler. ben 1 bolum izledim, gece kabus gordum. bence izleme. cok korkunc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Tenekeadam said: flash forward var o güzel(tu) carnivale var. breaking bad var. eski ama bunnar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 dory said: Pluton said: Bu Fringe'nin konusu nedir ben izlemedim daha manyak manyak seyler. ben 1 bolum izledim, gece kabus gordum. bence izleme. cok korkunc. Abartma okadar da korkunç değil :D Güzel ve sürükleyici sayılır Fringe. Flash Forward da fena değil ama hernedense beni okadar sarmadı. Sanırım karakterlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Pluton said: Bu Fringe'nin konusu nedir ben izlemedim daha sci-fi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 V Flashforward Spartacus (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?11,4261817,page=1 http://forum.paticik.com/read.php?11,3179960,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Fringe favori dizilerimden oldu direk 3 gün önce başladım. Kesinlikle izlenmeli. Supernaturals 1. sezona dayanabilirsen sonrası çok güzel. It's always sunny in Philedelphia bence en komik dizi. izlemediyseniz izleyi bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 carnivale denmiş de, yarım kalmadı mı o dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 chuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 knoxville said: carnivale denmiş de, yarım kalmadı mı o dizi? bitirdiler ama abuk sabuk aceleye getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yenilerden men of a certain age, archer, accidentally on purpose (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Lie To Me Mentalist The Vampire Diaries V (Visitors) bu 4 unden istedigini izle.. benim favorilerimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ya ben Xena nın bölümlerini nerde bulabilirim bilen varmı hiiç biyerde yok !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 "The Vampire Diaries" bu emo vampirin dizi versiyonu gibi bişi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 leverage izle fatih. ben baya tuttum. aksiyon olarak breaking bad de seyredebilirsin californication da iyi. himym, scrubs, bigbang theory, my name is earl, two and a half men, simpsons, american dad falan daha bi sürü komiklikli dizi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 saolun. değerlendirmeye aldım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mentalist'i öneririm izlemediysen kesinlikle. Geçen sene başladı, bu yıl da 9-10 bölüm yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar