Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Yol ortasından yürürüm ben bana göre değil kaldırım İçimde yaşayan ölü çocukları kürtajla aldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 füt füt füt fristaylo yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 rapiğrençbirşeyya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bu koyulmazsa ayıp olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kamyon çeker 40 ton; gönlüm çeker paris hilton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sANA PUANIM 9 KANKA Gkgokhan said: Pati diye ne yarlar gördüm, Uzaklara baktım, ergenliğimi gördüm, Meğersem hep mal gezermişim manitam benim Dokunduğum şeyin dizin olduğunu gördüm Oh yea rapçi gençlik 2010 balıkesiiiir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ardeth said: Yol ortasından yürürüm ben bana göre değil kaldırım İçimde yaşayan ölü çocukları kürtajla aldırın sana puanım dokuz kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ardeth said: Yol ortasından yürürüm ben bana göre değil kaldırım İçimde yaşayan ölü çocukları kürtajla aldırınben yazcam diye bütün mesajları okurken görünce hayallerim yıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Akşam üstü buluştum. Merhaba diye oturur oturmaz kız başladı; Noldu? Hayırdır niye oturdun? Bir madalyan bile yok niye bakındın Patideki kaç kızı tanırdın Hadi bebeğim üye olmadan takip ederiz biz sizi.. şeklinde bir atıfta bulundu. İçim acıyınca bastım feryadı; Küçük gördüğün şeyler zamanla büyürler, Başının üstünden bakarak yüzünü tükürler, Rap'çi genç olmayabilirim amma, İçimdeki ölü çocukları kürtajla aldırın. Vurdum basaya gittim. Evet dağılın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 http://bluejaunte.files.wordpress.com/2010/01/double_facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Gkgokhan said: Akşam üstü buluştum. Merhaba diye oturur oturmaz kız başladı; Noldu? Hayırdır niye oturdun? Bir madalyan bile yok niye bakındın Patideki kaç kızı tanırdın Hadi bebeğim üye olmadan takip ederiz biz sizi.. şeklinde bir atıfta bulundu. İçim acıyınca bastım feryadı; Küçük gördüğün şeyler zamanla büyürler, Başının üstünden bakarak yüzünü tükürler, Rap'çi genç olmayabilirim amma, İçimdeki ölü çocukları kürtajla aldırın. Vurdum basaya gittim. Evet dağılın artık. kendini kandırma boşa büyür müyür diye, küçükse yapacak bişi yok. Kız haklı kaçmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 attığın dislerin okunması için rapçi manita backgroundunu kullanmasan da olurdu. arkadaşlar dis attım bakın diye topik açsan da olurdu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bilemedim abi :( Manitam vardır, saygı duyarlar sandım. Şimdi ise İsmail YK'ya söz yazıyorum. Dipteyim abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 tavuktan binek hayvanı olur mu konsolos aşağıya oturur mu nolacak bu fenerin hali.. repçiden bana yar olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 komşulara karşı çok ayıp oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Fistan said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar