trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Selam, birkaç ay önce sevincimi paylaşmıştım; http://forum.paticik.com/read.php?31,4407925 bana hiç masraf çıkartmadı, hiç yolda bırakmadı, çarptılar zarar görmedi :) şimdi biraz yakıt tüketiminden biraz da kozmetik açıdan bakıma ihtiyacı olduğu için kararsız kaldım. Toplasam mükemmel olacak hastasıyım sonucta fakat yine cok yakacak malum öğrenci adamız. Satarsam da küçük bi araba alıcam tüplü, otoparklara giremeyecegim, yaz geldiginde sunroofum nerde diye ağlayacagım v.s. burda her türden insan var ve benim de fikirlerinize ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 20-25 kuruş yakıyor demişsin, öyle aşırı bi sarfiyatı yok. 123 kasayı satıpta alacağın arabada bu tadı yakalaman imkansız. hafta sonları bin arabana, sen yinede bin satma :) Motoru iyice bi elden geçirtmeyi denesen, çok inanılmaz masraflar çıkartmaz bu araba, bide üstüne biraz daha sakin bi kullanımla tüketim biraz daha aşağı çekilebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 işte ben de aynen öyle düşünüyorum aslında az kullan ama iyi araba kullan mantıgı.ya motor öyle çok sorun cıkartacak gibi durmuyor zaten iyi elden geçirilmiş ve ben de iyi bakıyorum bor falan kullanıyorum yağ için çok iyi oluyor. bakalım hayırlısı ya teşekkür ederim bu yorum çok iyi geldi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 valla cok hos bri zevk bence. ne biliyim focusa mocusa binecegime biraz zahmet cekerim briazda cebim yanar bu arabaya binerim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ya en tiksindigim mersedes kasasi oldugundan sat diyoutm bence cok cirkin bi kasa ze vk meselesi tabe rengide korkuncmus masallah ama siyah olmasindan iyi siyah olsa direk 3 uncu dunya diktatoru arabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aldığın ve yaptığın masrafa yakın bir para geliyorsa, fazla da yol yapacağım diyorsan sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bu tarz arabalarda çok küçük bazı şeyler inanılmaz pahalı olabiliyor. Kozmetik masraf dediğin nedir mesela o önemli? 1 cam düğmesi iki tane havalandırma kapakçığı için 500tl vermen gerekiyosa mesela verme. Ama koltuktur döşemedir, direksiyondur , bunlar çok ucuza halledilebilen kozmetik şeyler. Örneğin direksiyonu baştan kaplatmak 100lira falan. Yapılması gereken şeye göre satmak ya da toplamak daha mantıklı olabilir. Bir de eğer hakikaten çok orjinal (içinde dışında herşeyi orjinalse (değiştiyse bileorjinaliyle aynen değişmesi türk usülü çözümler bulunmaması lazım) bir arabaysa ileride de değerlenir çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 direksiyonu deri nerde kaplatırız ya 100 tl iyiymiş benim direksiyon dökülüyo elime parça parça kauçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bu arada bu mercedesi topla. bonepart'a bakma. tam onun kalemi bi araba aslında bok atıyor sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 alman muhendisligine ve tasarımlarındaki sadelik/sıklık oranına hasta biri olarak fikrim motorundan dumanlar cıkana kadar kullanman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 satma, satcaksan da ben almayı düşünüyorum, senden sonra girdi kafama alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kozmetik masraf dediğim döşemeler kapılar vs. komple yenileme için 500-700 lira dediler onda sorun yok zaten öyle absürt eksikleri de yok. bu arada renginden bende memnun değilim ama yürürü çok iyiydi ve baska yoktu bunun gibi ^^ toplarsam ilk işim kaplatmak olacak zaten farklı bir renkte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Selam, Toplam yeniletme masrafın nedir? Eğer çok kullanman gerekmiyorsa sırf zevk için o para harcanır ve kullanılır. Benim de ileriye dönük hafta sonu için garajda bekleyecek bir araç projem var. Yakması açıkcası umrumda olmaz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 içini komple yenileme 700, lastik jant takımı lazım ve bir de acelesi olmayan kaplama var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Selam, İlla ki hepsini bir yapacaksın diye bir kural yok sonuçta :) Zamanla halledersin ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Fistan said: direksiyonu deri nerde kaplatırız ya 100 tl iyiymiş benim direksiyon dökülüyo elime parça parça kauçuk Ben 100e kaplattım. Bostancı sanayiinde ustama sordum onlar bi yer bulup yaptırmışlar. İŞçilik çok güzel. Ama şöyle birşey var direksiyon orjinalinden deri değilse deriye uydurmak için birşeyler yapıyolar o zaman daha pahalıya gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar