Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toplamak ya da satmak... Çok kararsızım


trainspotting23

Öne çıkan mesajlar

Selam, birkaç ay önce sevincimi paylaşmıştım;

http://forum.paticik.com/read.php?31,4407925

bana hiç masraf çıkartmadı, hiç yolda bırakmadı, çarptılar zarar görmedi :) şimdi biraz yakıt tüketiminden biraz da kozmetik açıdan bakıma ihtiyacı olduğu için kararsız kaldım. Toplasam mükemmel olacak hastasıyım sonucta fakat yine cok yakacak malum öğrenci adamız. Satarsam da küçük bi araba alıcam tüplü, otoparklara giremeyecegim, yaz geldiginde sunroofum nerde diye ağlayacagım v.s.

burda her türden insan var ve benim de fikirlerinize ihtiyacım var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

20-25 kuruş yakıyor demişsin, öyle aşırı bi sarfiyatı yok. 123 kasayı satıpta alacağın arabada bu tadı yakalaman imkansız. hafta sonları bin arabana, sen yinede bin satma :)
Motoru iyice bi elden geçirtmeyi denesen, çok inanılmaz masraflar çıkartmaz bu araba, bide üstüne biraz daha sakin bi kullanımla tüketim biraz daha aşağı çekilebilir belki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte ben de aynen öyle düşünüyorum aslında az kullan ama iyi araba kullan mantıgı.ya motor öyle çok sorun cıkartacak gibi durmuyor zaten iyi elden geçirilmiş ve ben de iyi bakıyorum bor falan kullanıyorum yağ için çok iyi oluyor. bakalım hayırlısı ya teşekkür ederim bu yorum çok iyi geldi^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tarz arabalarda çok küçük bazı şeyler inanılmaz pahalı olabiliyor. Kozmetik masraf dediğin nedir mesela o önemli? 1 cam düğmesi iki tane havalandırma kapakçığı için 500tl vermen gerekiyosa mesela verme. Ama koltuktur döşemedir, direksiyondur , bunlar çok ucuza halledilebilen kozmetik şeyler. Örneğin direksiyonu baştan kaplatmak 100lira falan.

Yapılması gereken şeye göre satmak ya da toplamak daha mantıklı olabilir.

Bir de eğer hakikaten çok orjinal (içinde dışında herşeyi orjinalse (değiştiyse bileorjinaliyle aynen değişmesi türk usülü çözümler bulunmaması lazım) bir arabaysa ileride de değerlenir çok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

direksiyonu deri nerde kaplatırız ya
100 tl iyiymiş benim direksiyon dökülüyo elime parça parça kauçuk


Ben 100e kaplattım. Bostancı sanayiinde ustama sordum onlar bi yer bulup yaptırmışlar. İŞçilik çok güzel.
Ama şöyle birşey var direksiyon orjinalinden deri değilse deriye uydurmak için birşeyler yapıyolar o zaman daha pahalıya gelebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...