Chemical Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ya bu ne ankara kayseri hiç bişey göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hacı doktorunu değiştir bence sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ben 1 ay önce başladım lens takmaya,gayet rahatım.Tek sorunum lensler devamlı kenarlarından yırtılıyor bu sorunu yaşayan var mı? Numaralı güneş gözlüğü yaptıracam diye verdiğim paralara acıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 6 paket aldım normalde 5-6 ay gitmesi lazım sağ taraf lensleri bitti,sol tarafta 3 tane kaldı.Lenslerın markasından mı acaba? biomedics diye bir marka kullanıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 chemical o ne? lensi ters mi taktın? lens mi çok ufak? sanki ikisi de. tatar, lensin markasını değiştir. ya da son kullanma tarihine filan bak. hatalı ürün almışsın gibi duruyor. hadi senede bir filan yırtılırda o kadar sık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 lenslerin kamber acilari felan var. doktorlar genelde onla pek ilgilenmiyo. herkese 85 dereceyi yasliyolar mesela. onunla da ilgisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Chem'inki bariz sorunlu abi, ben böyle bişi görmedim yani. lens dediğin tak diye oturur hatta biraz yanlardan taşıyo benimki hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sert lens benimki ama eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 lenslerin son kullanma tarihi oluyor mu?oluyorsa nerede oluyor?kutunun üzerinde yok çünkü ve çok sık yırtılıyor lensler gidip gözlükçüyle kavga edecem,sağlam temel lazım. edit: buldum 2016 diyor son kullanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ne marka lens alsam? Purevision ve freshlook diyorlar aylık alacam tavsiyeler lütfen. Bu arada biomedics diye bir marka görürseniz arkanıza bakmadan kaçın. Lensi kutuya sağlam koydum,yarım çıktı lan ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Chem senin gözler ya eşşek gözü gibi buyuk yada o lens 2 numara ufak gelmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 arkada kalmasın Tenekeadam said: ne marka lens alsam? Purevision ve freshlook diyorlar aylık alacam tavsiyeler lütfen. Bu arada biomedics diye bir marka görürseniz arkanıza bakmadan kaçın. Lensi kutuya sağlam koydum,yarım çıktı lan ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 purvizyon guzel lensmi$. tavsiye ediyorum. kuruma yapmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Off torik lens aldım astigmat falan filan var abi hiç problemim yok takmak dışında yaklaşık 30dkmı alıyo alışamadım takarken kırpasım geliyo gözümü ve refleks olarak kırpıyorum kafayı yemek üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 1 hafta sonra gozluklu gunlerine lanet edeceksin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 1.5hafta falan oldu alalı da ilk günler çok komiktim ya bi pazar 1 saat belki daha fazla uğraştım süre gittikçe kısalıyo bugün 15dkda falan taktım bakalım böyle böyle azalcak mı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ben kullanıyorum toric lens merak etme 1 haftaya alısırsın 4 senedir lensliyim inan cok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 toricin olayi biraz gicik onun di$inda sorun yok, ille belli $ekilde takacaksin felan. ama ben 2. gunde ali$tiydim takmaya. 1 haftadir kasiyor olman ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ahanda lens topiği,toric kullananlar hangi markaları kullanıyor. baush and lomb soft toric kullanıyordum ama değiştireceğim.başka kullanan varsa iyi kötü öğreneyim bir (tamam her gözün tepkisi farklı ama olsun) şu bok gibi toricte bu iyi diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Tenekeadam said: arkada kalmasın Tenekeadam said: ne marka lens alsam? Purevision ve freshlook diyorlar aylık alacam tavsiyeler lütfen. Bu arada biomedics diye bir marka görürseniz arkanıza bakmadan kaçın. Lensi kutuya sağlam koydum,yarım çıktı lan ahaha. ayrıca ohaaa! kardeşim kullanıyor ordan biliyorum inanılmaz pahalı diğerlerine gore bi' de o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ağzına sçayım böyle imkansızlığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 gene gördüm o sert lensleri kutusunda, 300 lira para verip gözüme olmayan lensleri satıp yollamışlar niye? çünkü makina yokmuş ölçüm yapıcak, kit de yokmuş, anca böyle deneyerek oluyormuş. hibrit lens de takamıyorlarmış çünkü hibrit lens de yokmuş ülkede vs. geberin, nefretimi kusmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Kadikoyde harbi optik var. uygun fiyatla lens satiyo, ihtiyaci olan oraya bi baksin , web sitesi de var. Bu arada ben bausch lomb toric ten air optix e gectim, daha sulu daha ince daha uzun dayaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 http://www.harbioptik.com/sayfa.php?id=meslektaslarimizin-dikkatine bu ne lan, niye internetten kontak lens alamayasın ki, eczacılık değil ki bu, kontak lens satan yerlerde bunun eğitimini almış adam olmuyor ki, random tezgahtar kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Hala takamıyorum şu mereti ya. Hala takamıyorum ve utanıyorum yani. Gözler küçük, kirpikler uzun, bir türlü girmiyor. Waifu'nun önünde diz çöküp ona taktırıyorum, o da binbir belayla, kan ve gözyaşıyla geçiyor. How to kontakt lens in 3 eazee steps tuto'su olan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar