Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 cyl degerine mi bakiyoruz ? eger oyleyse 1.25 biri, 2.25 digeri sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bende de 1küsürlarda, buçukların üstü olması lazım. ama hiç kullanmadım astigmatlı lens.. meraktan sordum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 15 şubat dediler cerrahpaşadan, acelem yok zatem ben de aldım randevu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Chemical said: sol -7.25 -0.75 sağ -7.00 -1.00 ikinci rakamlar astigmat 1.5 kadar goze yapismayan astigmatli lensler war benim 3.75 o sebeble kullanamiyorum onlari direk goz gruptan alabilirsin carrefourda war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 "roket adam" said: said: "astigmatli olunca 15 dakka minubuste sizsan 1 saat gozleirn bulanik gziyosun gozune yapistigindan ama gozlukten sona acaip bi mucize tabe" ahaha yok abi öyle bişi. bausch & lomb purevision ve pv. toric kullanıyorum, 3-4 gün gözden çıkarmadığımı bilirim yani. 30 gün gözde kalabiliyomuş. sen ne kullanıyosun ki böyle ayrıca deneme lensi de öyle herkesin taktığı lensler değil, bildiğin kutudan yeni çıkarılan 0 lens. ufak numarali astigmatlar cikarilmayan aylik lenslerden alabiliyo benim gibi buyuk numaralilarda ole bi cozum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Esh said: "roket adam" said: said: "astigmatli olunca 15 dakka minubuste sizsan 1 saat gozleirn bulanik gziyosun gozune yapistigindan ama gozlukten sona acaip bi mucize tabe" ahaha yok abi öyle bişi. bausch & lomb purevision ve pv. toric kullanıyorum, 3-4 gün gözden çıkarmadığımı bilirim yani. 30 gün gözde kalabiliyomuş. sen ne kullanıyosun ki böyle abi elini ayagini operim boyle bi cozum varsa astigmatli lenste. ayni bonepart inki gibi oluyo gozlerim, en ufak uykuda cat yapi$iyo B&L toric 66 lar. bausch & lomb purevision toric benim dediğim. toric 66 değil. senin kullandığını hiç denemedim ama purevision toric öyle yani. purevision toric iste deneme lensi veren bir optik dükkanından, dene. yatıp uyuyunca, uyandıktan sonra hafif bi kuruma oluyor, şöyle bir iki esneyip gerilince tertemiz oluyor görüntü tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yani yatip uyuymam da gun icinde kurumasin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ya benim de miyop 3.00 ve 3.50 ile astigmat 3.25 ve 3.00 Bausch & Lomb deneme lensi verdiler bana da (bu arada 1 aylık kullanım için üretilen lens demek bu, insanların denediği lens demek değil, demin bi arkadas öyle bir şey yazmış da)Ama deneme lenslerinde en yüksek astigmat numarası 2.75 imiş.Gayet güzel görüyorum ama arada bir kayıyor gözümden, iteleyip görüşü geri kazanmaya çalışıyorum. Memnun kalırsam bana 6 aylık kutular halinde kendi numaramda lens vereceklermiş. 540 TL dediler 6 aylık lens için. Sizce çok mu pahalı bu lens kullanan arkadaslar varsa (astigmatlı) bilgi verebilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 pahalı ama sanırım senin için özel yapacaklar lensi, bir kaç yerden daha fiyat sorabilirsin. normal de satılmıyor özel siparişle geliyor, ozaman fiyat böyle abartı olabiliyor. numaran biraz daha düşük olsa ne oluyor? çok büyük görme kaybı yaşıyor musun? bi de kayıp durması normal değil, bc si tutuyor mu? ters düz olayına dikkat ediyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 rahatsiz said: pahalı ama sanırım senin için özel yapacaklar lensi, bir kaç yerden daha fiyat sorabilirsin. normal de satılmıyor özel siparişle geliyor, ozaman fiyat böyle abartı olabiliyor. numaran biraz daha düşük olsa ne oluyor? çok büyük görme kaybı yaşıyor musun? bi de kayıp durması normal değil, bc si tutuyor mu? ters düz olayına dikkat ediyorsun değil mi? ya evet özel sipariş oluyormus astigmatı yuksek lensler için, :( bana verdikleri deneme lensleri ile gayet iyi görüntü numara 0.50 düşük işte benim numaramdan, ama görebiliyorum. bc si dediğin nedir bilemedim :S yeni kullanmaya başladım cahilim lens konusunda :) ters düz olayına bakıyorum ya, onu anlattılar takarken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 lensin eğrilik yarıçapı. benim 9.1 gibi abartı bir oran mesala. normal de 8.6 oluyor insanların. o zaman rahatsın. bütün lensleri alabiliyorsun piyasadaki. doktorunun sana söylemiş olması lazım. bana ilk 8.6 vermişti doktorun biri. olur bu olur demişti. olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 rahatsiz said: lensin eğrilik yarıçapı. benim 9.1 gibi abartı bir oran mesala. normal de 8.6 oluyor insanların. o zaman rahatsın. bütün lensleri alabiliyorsun piyasadaki. doktorunun sana söylemiş olması lazım. bana ilk 8.6 vermişti doktorun biri. olur bu olur demişti. olmuyor. söylemedi bak onu :S neyse gittiğimde sorarım çok teşekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Lens muayenesi ayrı yapılır zaten eli yüzü düzgün yerlerde. Bir göz hastanesine falan gidersen gereken yapılır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 lensim soğuk oh yes ama önce alerji falan yapcak mı diye deniyorlar sol lens 1.5mm falan kayık durumda, bi bok göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sağ göz fena değil ama sağa sola bakınca lens gene kayıyo gibi çift oluyo sanki görüntü, böyle mi olcak acaba yoksa düzelticekler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Düzelt lensi parmağınla kenara doğru çek oturttur gözüne. Tabii gözlerini kırpınca lens oynuyorsa ters takmışsın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 QueenofSpades said: Memnun kalırsam bana 6 aylık kutular halinde kendi numaramda lens vereceklermiş. 540 TL dediler 6 aylık lens için. Sizce çok mu pahalı bu lens kullanan arkadaslar varsa (astigmatlı) bilgi verebilirse sevinirim. http://www.lensal.com/lens-toric-astigmatik-Purevision-Toric.aspx?id=118 benim sol tarafta 1.5'a yakın astigmat vardı, normal lens kullandım, doktora göre 0.5 e inmiş ama hala mevcut eski gözlüğümü kullanamıyorum başım dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bu arads purevisionu hiç çıkarmadan mı kullanıyorsunuz bir ay boyunca yemiyor açıkçası bana öyle yapmak softlensi de epey dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 benimki de yemiyor valla, evime gelirsem mutlaka çıkartıyorum, başka bi yerde kalırsam kalıyo sadece gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yumuşak lens olmuyormuş, rigid lens denicekler şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ben 1 ay boyunca hiç çıkarmadan takıyorum arada temizliyorum sadece ama 1 ayı 1 gün geçirmiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kadikoy ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Benim gözler de 4,75 e 3,5. Astigmat da var 1-2 artık ne kadar hatırlamıyorum ama bilgisayar önünde otururken, gözlüğü çıkarınca hiç birşey görmüyorum öyle diyim. 4 sene önce Lens Denemem olmuştu, doktor ölçtü biçti, senelik lens getirdi. Göz reflekslerim mi fazla mı güçlü nedir, adam takamadı bir türlü muayenede. Sen evde takarsın diye de yolladı 30 dakikadan sonra. Hala küfrediyorum adama Ben de evde 1 hafta denedim, her deneyişimde kanter içinde kalıyorum, göz kıpkırmızı, tansiyonum falan çıkıyor o derecede. Sonra da pes ettim. 2 sene sonra yine azmettim götürdüm göz hastanesi lens merkezine, kız yerleştirdi gözüme ama herşey bulanık ve gözün üzerinde bariz bir yabancı cisim hissediyordum, açıp kapayınca batıyordu, görüntü bulanıktı. Belki 1 senelik lensi 2 sene sonra denememden dolayı oldu, belki alışacaktı bilmiyorum ama pes ettim sonunda. Şu anda hala gözlük kullanıyorum ama hiç de hazzetmiyorum. Sıkışıp kaldım böyle. Hala gözlük kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yumuşak lensler baya bi gelişti artık. torik lenslerde hala sıkıntı var gerçi, her numara yok. senelik lensi o sıvısından çıkardıktan iki sene sonra bir daha kullanmaya kasmak olmaz. o kızın uyarması laızmdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi lensler korneanın alt tarafına kayıyor orada duruyor bi bok göremiyorum, doktor gayet memnun lensin oturuşundan pazartesi alıcak, yok abi iptal etcem internetten bakıyorum http://www.eyetec.net/group7/M35S1.htm böyle merkezlemesi gerekiyor lensin alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar