Cairne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hop güm hübeley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Oah öeh pes.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Nesi fake gayette akıyor dayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 adam bunu gerçekten yapabiliyor olsa bikaç canlı gösteriye çıkıp fijilerden adasını alır keyfine bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 This video either has been removed from Facebook or is not visible due to privacy settings. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 oha faketir umarım, yoksa aşağılık komp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Kemal Sunal gibisi yok be abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hayvan bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 beyler bu video gerçek üçgeni tutan kız arkadaşın ablası. o değil de sanki eurosportta görmüştüm bu adamı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 DoruK said: adam bunu gerçekten yapabiliyor olsa bikaç canlı gösteriye çıkıp fijilerden adasını alır keyfine bakar. bunları zaten semih saygıner de yapıyor, murat terzide. hem de aynılarını. artistik bilardo şampiyonası diye bişey var. youtube'da bakın murat terzi'nin videolarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Hosted by Kemal Sunal gibisi yok be abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Fistan said: DoruK said: adam bunu gerçekten yapabiliyor olsa bikaç canlı gösteriye çıkıp fijilerden adasını alır keyfine bakar. bunları zaten semih saygıner de yapıyor, murat terzide. hem de aynılarını. artistik bilardo şampiyonası diye bişey var. youtube'da bakın murat terzi'nin videolarına.abi semih saygınerin murat terzinin yaptıkları çok başka. adamlar önceden kuruyor düzeneği iş iyi bir atış yapmaya kalıyor sonrası zaten domino taşlarıyla aynı muhabbet. ben de başta dedim semih saygıner varken bu da kimmiş diye ama öyle değil. bu adam hareket eden topa ontime atışlar yapıyor bir değil iki değil üç değil yani hepsini bu kadar isabetli ve çevik bir şekilde yapabilmesi insandışı bir şey kimse yapamaz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 DoruK said: adam bunu gerçekten yapabiliyor olsa bikaç canlı gösteriye çıkıp fijilerden adasını alır keyfine bakar. adam zaten dvd'sini satıyor işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 dvd satmakla para kazanılsaydı.. diyorum ki bunları video hileleriyle değil gerçekte de yapabilse yapacağı gerçek gösterilerden ve milyon tane sponsorluk/reklam anlaşmasından sonra köşeyi döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hareket halindeki topa öyle vurmak çok fake geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abla iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 barnacle said: hareket halindeki topa öyle vurmak çok fake geldi bana. abi hiç bilardo oynamadınız mı? hareket halindeki topa pike çekilir biraz elin yatkınsa. çok zor bişey değil bence. semihte yapıyor muratta aynılarını diyorum. izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 pike çekmek yasaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hareket halinde topa bisi diyemem de, karsı banttan sektirip aldıkları falan lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Devokai said: Kemal Sunal gibisi yok be abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fake olduğu bu kadar aşikar olan vidyoyu nasıl tartışıyonuz anlamıyorum.beyaz topun havaya kalktığı zıpladığı yerleri izlerseniz güzelce montajı oturttukları yeterince belli oluyo. edit : onlar görsel efekt olsun diye yapılmış şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Brook said: pike çekmek yasaktır. budur! yeni semihlerin cikmamasinin nedeni bu anlayistir pis herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar