-xception- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Baştan sonra doğru güldürme oranı ivmeli olarak artan bölüm.. süperdi..her sahne ayrı güzeldi[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesela ben Jackie Chan filmlerinden pek hazetmeyen bir insan olduğum halde izlerim ve gülerim, neden derseniz dışarıda böyle şeyleri görme şansınız pek fazla yoktur ve insanlar her ne kadar inkar etmeye çalışsakda yıllar boyunca psikolojik testlerle kanıtlanmış bir şekilde anlamsız şeylere gülerler. Bu Coupling için de geçerli, eğer dizinin içinde insanın hayatında olan benzer kavramlar varsa bunları kendi durumuna ister istemez bağlayarak gülüyorsun. Bu yüzden başarılı olarak nitelendirilebilecek bir dizi. Özetle popüler kültüre karşı ön yargılarınızı bir kenara bırakıp elinizde bir bardak soğuk birşeyler izleyerek hoş vakit geçirebileceğiniz bir dizi. Jeff konusuna gelirsek, Kramer ile karşılaştırılamayacak bir karakter çünkü Kramer gerçekten zeki ancak zekasını kullanmayan, üşengeç bir adamı temsil ederken Jeff daha çok kısıtlı zekasını maksimum derecede kullanmaya çalışan bir adamı temsil ediyor. Ayrıca Kramer çoğu zaman slapstick diye tabir edilebilecek fiziksel durumlara düşerek güldürüyor ama Jeff'in pozisyonu genelde sitcom yani situation comedy(yanlış yerde yanlış zamanda yanlış şey gibi). Açık konuşmak gerekirse bence bu da Jeff'i daha komik yapıyor. Ben Jeff ile George'u daha çok benzetiyorum ancak George Jeff'e göre daha oturaklı bir karakter olduğu için Coupling Seinfeld ile karşılaştırıldığında ilk akla gelen uçuk bir karakter olduğu ve görsel olarak andırdığı için Kramer oluyor. George'un durumuna dikkatle bakarsanız Jeff'in çoğu hareketinin George'dan türetildiği ve Kramer görüntüsü altında gizlendiğini farkedebilirsiniz. Özetle; Bence güzel. :p [Bu mesaj dom tarafından 29 October 2003 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 dom sen denecek sey birakmamisin valla, dusuncelerimi yazmisin. Jeff in George la benzerligine bir kanit da ben getirmek istiyorum, asla dogruyu soylemiyolar, soyledikleri aptal yalanlar onlari her zaman daha da derine dusuruyo[hline]Var var var. -Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 dom a ilaveten,kramer lafını esirgemeyen,sonucunu dusunmeden çat diye olaya dalan biriyken jeff iki kelimeyi bir araya getiremiyor,ayrıca jeff de seks saplantısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Jr. Patrick iyiymiş :P bende jr. baal ' ı satışa çıkardım siz paticik üyelerinede benden bi kıyak 2 tane alana bi tane bedava fiyat = 10$[hline]-Huseyini gordunuzmu ya ? -Yedigonubiz , -nasi ? -baktik ye-ni-le-bi-lir gozukuyodu , yedik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bu bolum iyiydi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 anlaşılan annen hediyesini çok sevmiş dedi ben uçtum sandalyeden ehehe :))[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ahah evet sonu çok iyiydi[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 jeff'ın tanımlamakları asmıtır abı... giggleloop(galıba bole yazılıy), corap aralıgı... (bu arda ne kadar dogru fln gıbı gozuksede azmo kantıalr sunabılcek konumda olsada, ınatcı ruhumu koyarak jeff ın dumb ırsh olayı olduguna ınanmadıgımı soyluyorum!!!!!)[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 aabi kramer bana cok sahte rol yapiyormus gibi geliyor hosuma gitmiyor[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 kramer? :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 eauhea manyaktı ya biraz önceki bölüm .. hele auto-translate on olayı "my penis is like a train .. me me me !!"[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Üçgen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 overload[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 yahu ben yine izledim ve bu sefer cidden saydım kaç kere güldüğümü. 6 kere güldüm tüm dizi boyunca. Oyuncular kötü rol yapıyor bence. Bir de herhalde bu dizinin espri anlayışı bana ters.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Captain Sub Title olayı çok komikti. Sonra geçti herif çıktı "Üçgen!" dedi ahahah ona koptum. Süper izlenesi.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: LvL_Sabo, 12 November 2003 15:53 tarihinde demiş ki: yahu ben yine izledim ve bu sefer cidden saydım kaç kere güldüğümü. 6 kere güldüm tüm dizi boyunca. Oyuncular kötü rol yapıyor bence. Bir de herhalde bu dizinin espri anlayışı bana ters.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza zevkler renkler... zevkler renkler... zevkler renkler... hepbirlikte tekrar ediyoruz zevkler renkler... zevkler renkler...[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 smerten ben ne demişim ? üstelik de quote almışın. "herhalde bu dizinin espri anlayışı bana ters" demişim. bu ne demek, zevkler renkler demek. hah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 beni gene leff koparttı, anlatıyor ya önce evelenir gevelenir 2. aşama saçmalamanın farkına varılır hızlıca saçmalanır. 3. aşama gülerek baş yana atılır, susan sally'e seni sadece arkandan mı gördü dediğine bu adımlarla eş bir şekilde sahne izlememiz filan güzeldi :) Bence giderek güzelleşiyor. Alıştık diziye[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 pardon sbo (ulan karar veremedım lvl mı yazsam sabo mu ıkısını bırden mı?) bılmıyodum o lafını... artık paranoya oldu...[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 zevkler renkler zevkler renkler *!smerten in baslattigi tekrarlamaya takilmistir* Dipnot: Bu bir espridir! Neyse... [hline] Bence ingiliz aksaninin olusu suepr ir sey katiyor, ve oyunculuk kotu diyen arkadaslara captain subtext de yapilan seyin (bir sey yaparken baska bir sey soylemek ve ima etmek) ne kadar zor oldugunu hatirlatirim, her baba yigit yapamaz onu. Jeff gene kopardi, sonra Sally ile Steve ayni anda gulduler ya ehe, Patrick in calismayan arabasi (!) da bizi kopardi sonlarda. I dont have any subconsciousness, my penis is broken.. I.. I mean my car![hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 arabam bozuldu süperdi ya:) altyazılarını bulabileceğimi bilsem çekicem bölümlerini:)[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 volv açıkçası espri yapmıyodum bazen çok sinirlenmiyom oluyo oyle.. ama yanlıs ınsana patlamısım o var.. ama saka olsun dersen olsun abı[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 coupling'in 4 sezon çekimleri 2004 şubatında başlıyormuş. İngilizlerin tuhaflığından olsa gerek sezonların bölüm sayıları bir tuhaf 1. sezon 6, 2. sezon 9, 3. 7 bölüm... keşke herbir sezon amerikadaki gibi 24 bölüm falan olsa. Bir de dizinin amerikan versionu da 1.sezon 3 veya 4. bölümde. bölüm adları aynı. oyuncuların tipleri hoşuma gitmedi. kimse jerry'nin yerini tutamaz bence :)[hline]ciazma :: DEC - drupal - deviantART // ciazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bu bölümü izleyenler oldu mu? Patrick içki bardağını dikince ereksiyon olacak kesinlikle mi demek oluyor? bilgisayarda birşey bakarken o nüansı kaçırdım da.[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar