Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coupling

smerten

Öne çıkan mesajlar

just shoot me deki rahat ve kolay espriler yok. seinfeldde kurgu iyi. ama dizi cok amerikan. fawlty towers aynen ingiliz yemekleri gibi mayozdu. fast show iyi bir komedi ama cok yirtmaca espriler var, yani icinde bulunduklar ulke icin cok ileride espri yaptiklarinin farkindalar. rowan atkinsonun 1. dunya savasli serisi idare ederdi. ali mak bil john cage gidip concon covi nasil oluyorsa `resident muslukcu` olarak diziye geldiginden beri kotu. onceleri 10 dakka normal bi dizi tadinda devam edip 11. dakkada abnormal bi hareketle adami yariyorlardi. couplingde harbi darkin dedigi gibi sureklilik yok, espriler paket halinde geliyor. her biri ayri bi `gag` mis gibi sanki.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

dark katılmıyom abı.. bence hecte kotu degıl..
tamam belkı seınfeld dln gbı efsane degıl ama senın dedıgın gıbıde degıl bence..

ayrıca oncekı satyfada kım soyledı hatırlamıyom(jankıs glb) dedı kı: sans verın dızıye bı kac bolum seredın

hıc seretmeden yada accuk seredıp yorum yapmayın..
ha sole de bıse var her sıthcom bı kac bolumden sonra sarar..bence..[hline]a.k.a. Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım?
---------
Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor!
---------
My life? Working in Progress!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 21 October 2003 21:53 tarihinde demiş ki:
düşünmeden yargıya varmakta yurdum insanın üzerine yok starda şampiyonlar ligi var onun karşısında ezdirmek istememişlerdir

cnbc-e'nin bu tip seyler yapmadigini ogrenemedik galiba...

dizinin ilk sezonu bitti, ikinciyi almamislar falan heralde yakinda baslarlar ikinciye[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Coupling'in ilk sezonu 6 bolum... su anda cnbc-e ilk sezonu yayinladi bitti. Hep yaptiklari olay bi sezon alip, bitince digerinin haklarini almak. Bundan oncede yillarca, farkli dizilerle, ayni sey oldu. Couplingin sezonunun american sitcomlarindan daha kisa olmasi siritti o kadar. Gelecek hafta yada ondan sonraki hafta artik yeni sezona gecerler.

cnbc-e'nin sampiyonlar ligi maci var diye, yayin sisteminde degisiklik yapacagini dusunmek komik...[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

zevkler........ renkler...... begenmıyıosn dızının topıcıne 58 tane msg atmana gerek yok bence..

quintin tarantino? (boomtown? quıntın tarantıno?)(galıab yanlıs bılgı)

oha ılk sezon 6 bolum mu? acayıp! belkıde almıslardır hane seyretmeyenler ılk bolumude seretsın dıye yapıyolardır.. :)

futura ıyıdır (pek esprılıerını bılmıyom alm. serettım cunku) ama couplıngın yerını tutmaz.. neyın yerını tutar wathcıng ellıe dharma fln bence.. :)[hline]a.k.a. Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım?
---------
Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor!
---------
My life? Working in Progress!
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sezonun 6 bölüm olmasının nedeni promosyon gibi bişi yani tutarsa devamı çekiliyo dizinin o yüzden öyle benim bildiğim, bence güzel bi dizi kafa yormayan, (beni) bol bol güldüren bi dizi, frasier da mesela espriyi anlamak için 3-4 kez düşündüğüm anlar oluyo onun gibi değil yani[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 28 October 2003 01:22 tarihinde demiş ki:
jeff'in kramer'dan esinlenerek yapıldığını düşünüyorum, böyle düşünen tek kişi de ben diilim.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

pek bi alakası olduğunu düşünmüyorum ..
ikisi de baya farklı[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

jeff in kramer dan özenti olduğu düşünülebilir tabi, ama ancak ve ancak böyle nasıl diyim dizideki salaş tip mi dersiniz ne dersiniz, çook genel bi benzetme olur yani, espriler filan baya farklı[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

hoş bi bölümdü jeff coştu coşturdu gene =)
protez bacak geyiği falan eauahe
bu arada hatun süperdi valla yazık çok şey kaçırcak :P

ama bi sahne vardı ki kıl oldum
trende beynine zoom yapıp konuşturdukları sahne direk homer özentisi olmuş ı-ıh tasvip etmedim[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...