unity100 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 just shoot me deki rahat ve kolay espriler yok. seinfeldde kurgu iyi. ama dizi cok amerikan. fawlty towers aynen ingiliz yemekleri gibi mayozdu. fast show iyi bir komedi ama cok yirtmaca espriler var, yani icinde bulunduklar ulke icin cok ileride espri yaptiklarinin farkindalar. rowan atkinsonun 1. dunya savasli serisi idare ederdi. ali mak bil john cage gidip concon covi nasil oluyorsa `resident muslukcu` olarak diziye geldiginden beri kotu. onceleri 10 dakka normal bi dizi tadinda devam edip 11. dakkada abnormal bi hareketle adami yariyorlardi. couplingde harbi darkin dedigi gibi sureklilik yok, espriler paket halinde geliyor. her biri ayri bi `gag` mis gibi sanki.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 dark katılmıyom abı.. bence hecte kotu degıl.. tamam belkı seınfeld dln gbı efsane degıl ama senın dedıgın gıbıde degıl bence.. ayrıca oncekı satyfada kım soyledı hatırlamıyom(jankıs glb) dedı kı: sans verın dızıye bı kac bolum seredın hıc seretmeden yada accuk seredıp yorum yapmayın.. ha sole de bıse var her sıthcom bı kac bolumden sonra sarar..bence..[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 azcık diil 1 koca bölüm izledim. daha ne olsun? oyunların karakterleri de oturdu kafamda. buna rağmen gülmedim.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 delirecem yaaa .. ilk bölümü veriyolar şu an ırrghh bu bölümü 2 kere izlemiştim daha ekimdeyiz bu kadar çabuk mu tükenir yeni bölümler :( :([hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 düşünmeden yargıya varmakta yurdum insanın üzerine yok starda şampiyonlar ligi var onun karşısında ezdirmek istememişlerdir[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Mighty_THoR, 21 October 2003 21:53 tarihinde demiş ki: düşünmeden yargıya varmakta yurdum insanın üzerine yok starda şampiyonlar ligi var onun karşısında ezdirmek istememişlerdir cnbc-e'nin bu tip seyler yapmadigini ogrenemedik galiba... dizinin ilk sezonu bitti, ikinciyi almamislar falan heralde yakinda baslarlar ikinciye[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 evet cnbc e gitti 4 bölüm aldı bunları çocuklar duymasın gibi çevirip çevirip yayınlayacak kimlerle uğraşıyorum ya[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Coupling'in ilk sezonu 6 bolum... su anda cnbc-e ilk sezonu yayinladi bitti. Hep yaptiklari olay bi sezon alip, bitince digerinin haklarini almak. Bundan oncede yillarca, farkli dizilerle, ayni sey oldu. Couplingin sezonunun american sitcomlarindan daha kisa olmasi siritti o kadar. Gelecek hafta yada ondan sonraki hafta artik yeni sezona gecerler. cnbc-e'nin sampiyonlar ligi maci var diye, yayin sisteminde degisiklik yapacagini dusunmek komik...[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 coupling e verecekleri parayla başka birşey alsınlar hmm mesela futurama :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Futurama alsinlar bizzat gidip yetkililerin ellerinden opecem :P haftasonlar simpsons + futurama istioruz kardesim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Bence coupling seinfeld i katlar. Seinfeldin harbiden nesini bu kadar seviyo insanlar? Seinfeldden en fazla hafif gülümsemeler aldım. Bir Friends, Scrubs, Wings in beni gülmekten kırdığı çok oldu. Seinfeld çok light kalıyo. Ben tabe Quentin tarantinoyu da pek tutmam o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 esprinin hitap ediş olayı görecelidir mountain .. ben seinfeld de katıla katıla gülüyorum mesela senin izlediklerine de saygı duyarım zor bişiy yok[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 coupling'in ilk bölümünü izledim dün gece, tekrarı vardı. ve yine az buz güldüm. hrrr grrr bu ne yaw[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 zevkler........ renkler...... begenmıyıosn dızının topıcıne 58 tane msg atmana gerek yok bence.. quintin tarantino? (boomtown? quıntın tarantıno?)(galıab yanlıs bılgı) oha ılk sezon 6 bolum mu? acayıp! belkıde almıslardır hane seyretmeyenler ılk bolumude seretsın dıye yapıyolardır.. :) futura ıyıdır (pek esprılıerını bılmıyom alm. serettım cunku) ama couplıngın yerını tutmaz.. neyın yerını tutar wathcıng ellıe dharma fln bence.. :)[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ilk sezonun 6 bölüm olmasının nedeni promosyon gibi bişi yani tutarsa devamı çekiliyo dizinin o yüzden öyle benim bildiğim, bence güzel bi dizi kafa yormayan, (beni) bol bol güldüren bi dizi, frasier da mesela espriyi anlamak için 3-4 kez düşündüğüm anlar oluyo onun gibi değil yani[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: HellHound, 22 October 2003 14:53 tarihinde demiş ki:haftasonlar simpsons + futurama istioruz kardesim... Ben de, hem de deliler gibi.[hline][Bu mesaj dom tarafından 27 October 2003 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Kınamayın da Futurama ne ya?[hline]Dagger, 25 July 2003 03:39 tarihinde demiş ki: My head enter! ascraeus, 27 July 2003 17:15 tarihinde demiş ki: garbage bolumunun kaldırılmasını istiyorum aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 2 ve 3. sezonun daha iyi olması güzel bi haber saol azmo ;)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 jeff'in kramer'dan esinlenerek yapıldığını düşünüyorum, böyle düşünen tek kişi de ben diilim.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: dom, 27 October 2003 20:10 tarihinde demiş ki: :D ayrica "Bender for President!"[Bu mesaj HellHound tarafından 28 October 2003 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: LvL_Sabo, 28 October 2003 01:22 tarihinde demiş ki: jeff'in kramer'dan esinlenerek yapıldığını düşünüyorum, böyle düşünen tek kişi de ben diilim.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza pek bi alakası olduğunu düşünmüyorum .. ikisi de baya farklı[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 jeff in kramer dan özenti olduğu düşünülebilir tabi, ama ancak ve ancak böyle nasıl diyim dizideki salaş tip mi dersiniz ne dersiniz, çook genel bi benzetme olur yani, espriler filan baya farklı[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 bu akşam 2. sezon başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 tüh 2.sezon mu ben reservoir dogs lu bölümü isterim ehu[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 hoş bi bölümdü jeff coştu coşturdu gene =) protez bacak geyiği falan eauahe bu arada hatun süperdi valla yazık çok şey kaçırcak :P ama bi sahne vardı ki kıl oldum trende beynine zoom yapıp konuşturdukları sahne direk homer özentisi olmuş ı-ıh tasvip etmedim[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar