Khelben Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 beyler ben soru işaretiydim zaten, ankara dönüşüm uzadı haftasonuda bu köydeyim. o sebeple maçta yokum sorry kendere benim için gol veya goller at yiğit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 dönüşümü kaçırıyosun hakan ;) kaledeyim bu hafta ama düzgün defans isterim öyle çok top getirtmeyin hala çekiniyorum sol tarafa giden toplarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bu arada sahayı almadım henüz, şu anda boş mudur bilmiyorum. isterseniz daha tam plan oturmamışken, ben de çok ilgilenemediğim için bu 2 maç işini haftaya yapalım diyorum ben. şu anda bile okuldayım yani kan aldırıyorum arkamdan =( ama kadroları ayarlarım, insanları ayarlarım, herbişeyleri ben hallederim falan diyen olursa sahayı arayıp konuşıym 5-6 için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 oha kaleye mi geçiyosun. ankaradan vursam gol olur lan bu maç ya. offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Sahayı 2 saatlik alabiliriz, 2 maçlık adam var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 khelben yoksa 18 kişiyiz, bu 10 kişi daha lazım demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ben 2 maç kaldıramam söliyim geçen hafta denedim, ağzımın payını aldım=) ayrıca şu yarım saatlik maçlar olayı iyi hoş da yeterli adam sayısını bulmamız lazım yoksa dışarıdan adam takviyeleriyle düzgün takım kurulması zaten 10 gün sürer bakalım akşama ya da yarına kadar yeterli adam çıkmassa tek maç olacak gibi duruyor onda da en eski arkadaşlara öncelik vermek durumundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Disaridan adam ayarlanir bence ya..Eminim bircok kisi +1 bulabilir :D 28 zor bi sayi degil.Haftaya erteleyebiliriz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 18 kişiysek 3 kişi daha bulunur illa, 21 yaparız. 7'şerden 3 takım kurarız. 35'er dakikadan toplam 3 tane maç yaparız 2 saatte. arada 5 dakika falan da dinlenme kalır işte. Oynama süresi 70 dakika olur, o da dinlenmeli. Kaleci işine de şöyle çözüm bulabiliriz, ben A takımında (Mr T!) olurum, holy B takımında olur, A-B maçında kalede oynarız karşılıklı. B-C ve A-B maçlarında da kaleye geçmeyiz ikimiz de, değişmeli falan bi tadda olur. Kalecili takım kalecisiz takım maçı olmaz böylece. Zevki kaçmamış olur. Eğer uygundur derseniz böyle takım kuralım 3 tane. Başka zaman yapalım derseniz de kadroyu kesinleştirelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 noluyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Kafa karıştırmaya oynuyorum. Psikolojik savaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bence söylediğin format bu hafta için uygun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ha tamam bende deli fakmış gibi hareketlere gireceğiz sandım bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 evet ya olmadı 3 takım olsun falan. niyetlendik böyle bir şeye,yarım kalmasın bence,hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 holy 2. saati almadım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şimdi sahayı aramadan önce şöyle bir hava raporuna bakayım dedim. Karla karışık yağmur gösteriyor, muhtemel sıcaklık 4 derece. hala ikinci saati almamı istiyor musunuz? yoksa şu an aldığımı da iptal mi ediym? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 valla ben şahsen hava böyle olacaksa oynamiyim. şu an zaten hasta olur gibi oldum bile ehue. ama 14 adam kalıyorsa yine yapın maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hafif bir yağmur neyse de kar+yağmur da ben de oynayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 oyy. iptal madem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 oynayan varsa ben oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bir gün daha bekliyorum o zaman meteorolojinin yeni tahminleri için, yarın akşam arayıp iptal ederim halen karla karışık yağmur gözükür ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Batuhan sen bacağım sakat demiyo muydun yahu? Ben seni oynatmam bu havada :) Sağlam adamların bile en çok sakatlandığı havada değmez yani eğlencesine bir maçta sakatlanmana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 harbiden ya ben o gün iyice ısınamam. eğer karla karışık falan olacaksa oynamayayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 iptal etme.. ben tek başıma gidip oynarım hatta açıp sahanın ortasında pipimle de oynarım aslında kar var fln diye indirim yaptırtsak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 erteleyin abi çift takım turnuva olayını bana 2 hafta önceden sölein nöbetimi cartımı curtumu ayarlıyıp tokat tan gelimm . hani cok geç olur belki sizin için ama . subat 14 haftasına ayarlayın sevgilinin de gönlünü hoş etmiş olurum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar