Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v8.3

Holy

Öne çıkan mesajlar

bence herkesi kasmaya gerek yok ya. gelen herkes kaldıramaz 2 maçı. ben de oyunda olsam kaldıramam. 2 saat alalım isteyen istediği maçta oynasın falan, olsun böyle şeyler. 2 maçı da 14'e tamamlarız gibi geliyo bana.

veya da, TIM kupası var İtalya'da o model yapalım, 3 takım döne döne oynarız 2 saatte, TSYD tarzı. enteresan olur ha.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle birşey olacaksa maçlar yarım saatten oynansın, 2. saat de 3. lük maçı ve final maçı yapılır. 2 maç kaldıracak çok fazla adam olduğunu sanmıyorum, o an hadi oynarız falan gibi olur ama maçlardan sonra mahvoluruz gibime geliyor.

edit: aha wishmaster'la aynı şeyi yazmışız. harbiden baya güzel olur aslında.
3 takım olursak ve tim kupası yapsak o da baya manyak olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Benim önerim 30'ar dakikadan eleme usulü 4 maç yapilmasi yonunde =) 30 dakika olmasi motivasyonu canli tutar surekli gole yonelik oynanir falan..ilk maclarin malup takimlari 3.luk 4.luk maci yapar ve sonra final =) kenarda otururken yapilan kritikler,yorumlar zevkli olur =)

Bence Batuhan ve Wish'in bu fikri muhteşem hatta süper ötesi bir fikir.
Bunu bir göz önüne alalım derim.
İnsanlar ölmeyecek,full taktik, eğlenceli, motivasyonlu falan.
Kritikler falan filan.
aşırı zevkli geçer.
hahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

bence herkesi kasmaya gerek yok ya. gelen herkes kaldıramaz 2 maçı. ben de oyunda olsam kaldıramam. 2 saat alalım isteyen istediği maçta oynasın falan, olsun böyle şeyler. 2 maçı da 14'e tamamlarız gibi geliyo bana.

veya da, TIM kupası var İtalya'da o model yapalım, 3 takım döne döne oynarız 2 saatte, TSYD tarzı. enteresan olur ha.
böyle yapabiliriz bence. 28 zor, 21 i bulruuz.

ama 3. kaleci olmayacak .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...