BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Holy said: bitch_of_bat gelicek mi acaba bu hafta? gelmezse çok değişik şeyler olacak... bekle beni öncü... evimdeyim ulan :D futbolu bile çok özledim. izmire gitmezsem gelme ihtimalim yüksek :D kaleci şartsa kaleci olurum, değilse normal bi yerlerde de oynarım. daha hoşuma gidebilir hatta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 buyuk bı aksılık cıkmazsa warım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Oo sahaların kralı da varım diyor.. :) Kaç olduk ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 holy balon dreagloth wishmaster arkasokak(?) khelben(?) kaspar fizban babacum subzero batuhan cavanagh tolga arcane esh konn aiko bitchofbat shagrath cavanaghın mesajından beri bu hale gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 obarey 28'e 9 kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Pazar ligi için 28 ok de, cmts 2 saat için 20 yeterli olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hedef c.tesi 3 maça tamamlayıp 4'lü turnuva gibi bir şey yapmak. 2 maç diye yola çıktık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bir günde 3 maç olmaz abi..Yapacaksak 30'ar dakikadan 4 maç falan yaparız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 abi 4 takım 28 kişiyle cumartesi gününe çıkarıp final yapmıcak mıydık? Ben anlamadım yani kaçırdım tüm konsepti hedefleri, hedef şaşırtmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bu cumartesi benm imkansız ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 son durum ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 İlk iki maçta kazanan 2 takım final maçını yapmak üzere 2. maçlarına çıkacaklar yani..Aynı gün içinde herkes 2 maç kaldırabilir mi?Şahsen geçen hafta ben kaldıramadım ve kramp girdi baldırıma.Gerçi tempo meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben imkan yok kaldiramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bu hafta olmaz benim pazartesi ölüm-kalım sınavım var ondan sonra gelirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Abi 2.maç biraz dinlenmeden sonra yapılabilir gibi geliyor ama yani tabi başka güne kaydırılabilir maç.Fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Benim önerim 30'ar dakikadan eleme usulü 4 maç yapilmasi yonunde =) 30 dakika olmasi motivasyonu canli tutar surekli gole yonelik oynanir falan..ilk maclarin malup takimlari 3.luk 4.luk maci yapar ve sonra final =) kenarda otururken yapilan kritikler,yorumlar zevkli olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bence herkesi kasmaya gerek yok ya. gelen herkes kaldıramaz 2 maçı. ben de oyunda olsam kaldıramam. 2 saat alalım isteyen istediği maçta oynasın falan, olsun böyle şeyler. 2 maçı da 14'e tamamlarız gibi geliyo bana. veya da, TIM kupası var İtalya'da o model yapalım, 3 takım döne döne oynarız 2 saatte, TSYD tarzı. enteresan olur ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 öyle birşey olacaksa maçlar yarım saatten oynansın, 2. saat de 3. lük maçı ve final maçı yapılır. 2 maç kaldıracak çok fazla adam olduğunu sanmıyorum, o an hadi oynarız falan gibi olur ama maçlardan sonra mahvoluruz gibime geliyor. edit: aha wishmaster'la aynı şeyi yazmışız. harbiden baya güzel olur aslında. 3 takım olursak ve tim kupası yapsak o da baya manyak olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Wishmaster said: Benim önerim 30'ar dakikadan eleme usulü 4 maç yapilmasi yonunde =) 30 dakika olmasi motivasyonu canli tutar surekli gole yonelik oynanir falan..ilk maclarin malup takimlari 3.luk 4.luk maci yapar ve sonra final =) kenarda otururken yapilan kritikler,yorumlar zevkli olur =) Bence Batuhan ve Wish'in bu fikri muhteşem hatta süper ötesi bir fikir. Bunu bir göz önüne alalım derim. İnsanlar ölmeyecek,full taktik, eğlenceli, motivasyonlu falan. Kritikler falan filan. aşırı zevkli geçer. hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Takimlara isimler falan verir,foto çekiliriz =) adam paylasimi konusu en zor kisimlardan biri olacaktir tabi.4 kaptan cikaririz dengeli olmasina dikkat ederekten takimlari olusturmaya baslariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 CAVA ve DEVLER sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 30 dk. maç işi güzel değil, zaten çoğu adam maça 20. dk. dan sonra başlıyor tam olarak. Gelen gelsin, saha 2 saat alınır, 2 maç çıkarabilecekler ve oynamayanlar ilk maçta, 2. ye çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 1,30 saat oynarim da 2 saatte nasil olurum bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 wishmasterın fikri baya güzel. yarım saatlik olayda yenilen takımlar hiç ara vermeden maçları 1 saate tamamlıcaklar. 20. dk'dan sonra oyuna başlayan adam zaten başlar. sonraki yarım saatlik 1.'lik maçında da millet hazır olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Kaspar said: bence herkesi kasmaya gerek yok ya. gelen herkes kaldıramaz 2 maçı. ben de oyunda olsam kaldıramam. 2 saat alalım isteyen istediği maçta oynasın falan, olsun böyle şeyler. 2 maçı da 14'e tamamlarız gibi geliyo bana. veya da, TIM kupası var İtalya'da o model yapalım, 3 takım döne döne oynarız 2 saatte, TSYD tarzı. enteresan olur ha.böyle yapabiliriz bence. 28 zor, 21 i bulruuz. ama 3. kaleci olmayacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar