Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 selam, steamda aradim yok. direct2drive de aradim, sadece eu, usa, kanada, meksika diyo. yahu bu nasil istir anlayamadim gitti. bildigin satmiyolar turkiyedekilere digital olarak. baska site biliyosaniz soyleyin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 steamde olmadığına eminmisin ben görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben de gormustum iste. ama yok, su anda `civilization` diye search ettigimde hicbirsey gozukmuyor `sid` diye aradigimda sadece railroad oyunu cikiyor.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gamersgate civ4 complete ed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 railroad cok guzel oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gamersgate de durmadan error veriyo paymentte. komedi ya. civ 4 u satin alamiyorum var mi bole bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 eet cevap geldi supporttan turkiyeye civ oyunlari satmiyolarmis. aferin. tabii oyun oynayanlarin %97 si hirsizlik yaparsa onlarin da ipinde olmaz turkiyeye satip satmadiklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Türkiye'de complete pack megavizyonda d&r'da falan satıyor. Geçen gün gördüm, fiyatı hatırlamıyorum, 30 ytl diye salliyim. hatta http://aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.0538 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 d&r a gidiyim bari. saolun arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Steam'de civ4 ün durumu biraz karışık, bazı oyunlar avrupada satılmıyor yani indirim vs görseniz dahi alamıyorsunuz. Ama şöyle bir durum var, ben amerikadaki arkadaşa rica ettim direk civ4 ve Ufo pack i benim için alıp send as gift olarak yolladı, böyle olunca herhangi bir sorun çıkmıyor =) D&r daki paketlerde colonization eksik sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Kadıköy Nezih'te bir tane vardı,onu da geçen ben aldım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Anaa ben bile 2 hafta önce mi ne görmüştüm onu orda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar