Or1on Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hiç gelemem yani, direk tekmeyi basarım. sen kimsin sigara içip benle öpüşücen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 olsada öpüşsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 forumda hiç öpüşmeyen insanlar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 öpüşmeyen olabilir hani o bi nevi doğal bişi öpüşmekten iğrenen erkekler var bu forumda nickini söylemek istemiyorum nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sırf bu yazılanları okuduktan sonra canım sigara istedi yaa :D bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Bazı hatunlar var. Kanalizasyon suyu içse öpüşürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yada salla öpüşmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kötü anılarım canlandı...en romantik anda kusmak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Arma said: Bazı hatunlar var. Kanalizasyon suyu içse öpüşürüm. Bazı hatunlar var. Gülsuyu içse öpüşmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Şimdi şurda ancelina coli gelse, sigara içse, sonra işaret parmağıyla seni gösterse yaklaş yamacıma dese öbüjem dese sen yok olmaz sigara böyk dicen.. diyebilicek biri varsa(belki bayanların bi kısmı ahaha hepsi deil ama :P ) elindende öperim, hijyenik herhangi bi kısmındanda.. şu muhabbetide yaptırdınız artık daha bişi demiyorum :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yolda yürürken sigara içen bayanlara yakışmıyor. otururken iç, yürürken içme olmuyor işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 wastyrx said: Şimdi şurda ancelina coli gelse, sigara içse, sonra işaret parmağıyla seni gösterse yaklaş yamacıma dese öbüjem dese sen yok olmaz sigara böyk dicen.. Herhangi bir Türk kızına AJnin yaptırdığı kadar estetik yaptır, makyaj, elbise, kişisel bakım, kuaför gibi, onun gittiği yerlere, başında bir koç olduğu şekilde yolla, oda AJ olur. Üstelik kadın Brad Pitt gibi bir adama bile boynuz taktırmış, seninle benim gibilere heralde Burj el-Arab filan taktırır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 O dediklerini yapsa zaten gösterdiğin Türk kızını örnek verirdim sana? Sonucu değiştirmio + kadınla git evlen demedim hatunla.. Bide yuh demek istiyorum.. :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 wastyrx said: Şimdi şurda ancelina coli gelse, sigara içse, sonra işaret parmağıyla seni gösterse yaklaş yamacıma dese öbüjem dese sen yok olmaz sigara böyk dicen.. diyebilicek biri varsa(belki bayanların bi kısmı ahaha hepsi deil ama :P ) elindende öperim, hijyenik herhangi bi kısmındanda.. şu muhabbetide yaptırdınız artık daha bişi demiyorum :O uç nokta adamı geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 buyrun benim.. İddalıyım şurdaki kalabalığın tamamı kız olsun erkek olsun belli şartlar altında (çok büyük şeyler deil üstelik) tükürdüklerini yalarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 adam angelina demiş.desen ki güzel bir türk kızı anlayabilirim de.angelina diyince daha farklı mantıklar yürüyebiliriz.öncelikle angelina jolie malesef o hareketi hiç birimize yapamıcak.ama hepimiz brad pit olsak.angelinayla birlikte olabilcek seviyelrde olsak.o zaman angelinaya kadın git sakız çigne agzın bok gibi kokuyor. diyebiliriz. öyle kadınlarla o ana gelen adam kadının sigarasına laf edebilcek seviyede adamdır :).bir erkek tuzluk değilse.opusme eylemi yapacagı insana benleyken sigara içme yada sakız çigne diyebilir.bence gayet normal.aynısını kız tarafıda söylebilir.sonuçta sevişiceksin.istediğin kişiyle sevişiceksin.bu yuzden istediğin şartlarda sevişmek istersin yukarlarda bi yerde cok seksi biri gelse agzıma üfler gibi birşey söylemiştim.öyle bi durumda hoş gorebilirim ahha.ama malesef bunuda angelina jolie gelse mantıgı çürütüyor.malesef o k adar seksi biri gelmicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sigara içmem içenide sevmem hepsi ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar