copry Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 emir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 rica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 forumun saatini bilgisayarınkine ayarlamak için öylesine yazmıştım sdfsd =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 valla kendim de sigara içtiğim için sigara içmeyen sevgili istemiyorum. hem yazık. içmeyenlere de başlattırıyorum en kısa süre içinde fdhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Fede'nin canını sıkmayın bırakın bu ayakları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bırakın bu ayakları http://vimeo.com/6065206 evt bu anı bekliyordum gdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 "nutella yerim" said: kültablası yalamakla eşdeğer bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Karasakal said: Şimdikinden mümkün olduğunca erken ayrılmayı planlıyorum. Parçada verilmek istenen mesaj bu satırda kendini göstermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Video da çok iğrenç. Tuvalete, sidiğe bassın, sonra gel göbüşünde gezdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hiç biriyle öpüşmedim ama "vay be çok tatlı kız" dediğim kız 5 saniye sonra sigara yaktığında direk kafamı çevirdim..içmemeliler... içmemeli kız ( iç memeli? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sigaryı içtikten hemen sonra öpmediğin zaman öyle bi "kültablası" durumu olmuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Öpüştükten sonra 1 tane iyi gider ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 seviştikten sonra dicektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bende sigara kullanmiyorum,bayanlara da sigaranin yakistigini dusunmuyorum FAKAT eski kiz arkadasimin sigara icmesi cok sexi geliodu ,hicde tiksinmiodum :) bknz: temel icgudu sharon stone ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bazı hatunlarda oluyor o. Mini etek - dekolte - yapılmış güzel saç ve makjayla beraber gelen sigara kombosu bazen insana fatality yemiş etkisi yapabiliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ahhahah super bi combo olusturmussun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Efrasiyab said: Bazı hatunlarda oluyor o. Mini etek - dekolte - yapılmış güzel saç ve makjayla beraber gelen sigara kombosu bazen insana fatality yemiş etkisi yapabiliyor:D ahahah super bi combo olusturmussun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Efrasiyab said: Ahaha. Demiştim sana kültablası olayını, Gittin kızla öpüştün moloz. Lan aramızda ki en abaza sensin biliyorumda, kız dediğin de 35 yaşında kadın. İyi olmuş:D hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 angry dragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hayatınızda kaç kere kültablası yaladınızda sigara içen bi kızla öpüşmeyi ona benzetebiliyosunuz onu anlamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 insanların ön yargılarını yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur -A. Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yaw bok da yemedim hiç ama iğrenç bişi yediğimde bunun tadı bok gibi diyebiliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ama yok lan baya iğrenç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 valla kultablasi yalamadim ama sigara icen hatunun agzi nefesi cok kotu kokuyor. Icmeyen biri olarak izdirap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 adamınbiri said: hayatınızda kaç kere kültablası yaladınızda sigara içen bi kızla öpüşmeyi ona benzetebiliyosunuz onu anlamıyorum ben benzetme diyoruz biz ona. birseye bok gibi diyebilmek icin, bok mu yemek gerek illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar