Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara İçen biriyle Öpüşmek...

Karasakal

Öne çıkan mesajlar

Buddha said:

Aslında bu daha çok kızların sorunu. Sigara içen çok fazla kız yok. Bir yandada içenin neresiyle içtiğinede bağlı. Sigara içtikten hemen sonra öpüşmüş başlığı açan arkadaş e buda senin hatan bekle biraz koku gitsin =)

Sorun şu ki, sigara içen birinin damağına siniyor resmen sigaranın nikotin ve metalik tadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Öpmeyin lan sigara içeni, miçeni ben öperim getirin! Her sayfa aynı şeyin tekrarı oluyo yaf diline damağına yapışıo tadı kokusu haksızsınız demiyorum ama seviyorsan ya seve seve ya başka bi şekilde katlanıcaksınız işte. Sevmiyorsanızda sizin bileceğiniz iş önce seks sonra sigara diyin O_o
Sosyal ağlarda paylaş

Efrasiyab said:

Ahaha. Demiştim sana kültablası olayını, Gittin kızla öpüştün moloz. Lan aramızda ki en abaza sensin biliyorumda, kız dediğin de 35 yaşında kadın. İyi olmuş:D

*MSNden bir ileti gelir*

Şşş foruma girip 35 yaşında bir kadınla öpüştüğümü yazsana oğlm

*Bir titreşim aldınız*

Şşş hadi be
Sosyal ağlarda paylaş

Phae said:

Alexi_Septimus said:

Khelben said:

e bi zahmette sigara içerken/içtikten hemen sonra öpüşmeyin. çok zor birşey değil.

LOLWAT

I KNO M8, LIEK NEVA?

hiç öyle bir çooook uzun yıllanmış ilişkim olmadığındandır belki bu düşüncem tabi bilemicem ama. ben sigara içerim, ama kız arkadaşım yanında içmem mesela. kastettiğim şey oydu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...