HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 uzun zamandır böyle bir şeyi gündemime getirmemişti kimse... halen gelmiş değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Buddha said: Aslında bu daha çok kızların sorunu. Sigara içen çok fazla kız yok. Bir yandada içenin neresiyle içtiğinede bağlı. Sigara içtikten hemen sonra öpüşmüş başlığı açan arkadaş e buda senin hatan bekle biraz koku gitsin =) Sorun şu ki, sigara içen birinin damağına siniyor resmen sigaranın nikotin ve metalik tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Öpmeyin lan sigara içeni, miçeni ben öperim getirin! Her sayfa aynı şeyin tekrarı oluyo yaf diline damağına yapışıo tadı kokusu haksızsınız demiyorum ama seviyorsan ya seve seve ya başka bi şekilde katlanıcaksınız işte. Sevmiyorsanızda sizin bileceğiniz iş önce seks sonra sigara diyin O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ve biz buna Türk Edebiyatında "Mübalağa" diyoruz. Edit= Karasakalın son medajın için yazmıştım. Üstteki mesajda güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Biz kim? Sen ve annenin bodrumundaki pelerinli edebiyatçılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Sen kendin bile ne dediğini anladın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 içerik rahatsız edici olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ahaha. Demiştim sana kültablası olayını, Gittin kızla öpüştün moloz. Lan aramızda ki en abaza sensin biliyorumda, kız dediğin de 35 yaşında kadın. İyi olmuş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 :oB)>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Efrasiyab said: Ahaha. Demiştim sana kültablası olayını, Gittin kızla öpüştün moloz. Lan aramızda ki en abaza sensin biliyorumda, kız dediğin de 35 yaşında kadın. İyi olmuş:D Dıdıh dıh dıdıh!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Efrasiyab said: Ahaha. Demiştim sana kültablası olayını, Gittin kızla öpüştün moloz. Lan aramızda ki en abaza sensin biliyorumda, kız dediğin de 35 yaşında kadın. İyi olmuş:D AHAHAHAHAH 35 AHAHAHA . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Efrasiyab said: Ahaha. Demiştim sana kültablası olayını, Gittin kızla öpüştün moloz. Lan aramızda ki en abaza sensin biliyorumda, kız dediğin de 35 yaşında kadın. İyi olmuş:D *MSNden bir ileti gelir* Şşş foruma girip 35 yaşında bir kadınla öpüştüğümü yazsana oğlm *Bir titreşim aldınız* Şşş hadi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ahah:D Adamın yanındayım, MSNe gerek yokX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Abi sina sadece ayar/atar için post atmaya başlamış, niye ki Sina? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 mint ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 başlığı bir an : "sigara içen biriyle sevişmek" diye okudum. oha yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 nerenizle içiyosunuz lan sigarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Phae said: Abi sina sadece ayar/atar için post atmaya başlamış, niye ki Sina? =/ komikli bence fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sigaraaya dair bildiğim tek gerçek :sigara saran erkek(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ben sarıyorumB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Phae said: Alexi_Septimus said: Khelben said: e bi zahmette sigara içerken/içtikten hemen sonra öpüşmeyin. çok zor birşey değil. LOLWAT I KNO M8, LIEK NEVA? hiç öyle bir çooook uzun yıllanmış ilişkim olmadığındandır belki bu düşüncem tabi bilemicem ama. ben sigara içerim, ama kız arkadaşım yanında içmem mesela. kastettiğim şey oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 irin said: sigaraaya dair bildiğim tek gerçek :sigara saran erkek(tu)izbe şehir parklarında kuytu köşelerde sigara saran keşlerin hepsi çok sevindi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 "nutella yerim" said: kültablası yalamakla eşdeğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yeter kitleyin artık şu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar