Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara İçen biriyle Öpüşmek...

Karasakal

Öne çıkan mesajlar

Alexi_Septimus said:

dory said:

ben sigara iciyorum, sevgilim icmiyo. bu genel olarak bir sikinti aramizda. su ara olmadigi icin rahat takiliyorum da o gelmeden birakmam lazim.
bi de sigarayi birakmaya deger olmasi lazim erkekin. boyle ibibik olmamasi lazim.

Kimse için bırakılmaz abi sigara, deli misiniz?

bence birakilir.
bi insanla yeterince iyi anlasiyosam, seviyosam sacma sapan sigara yuzunden benden igrenmesini goze alamam. icen ve icmeyen herkes biliyor ki, sigara kotu kokan bisi ve hele ki icmiyorsaniz (ben icmedigim donemden hatirliyorum, annem babam falan boyle igrenc gelirdi) mideniz kaldirmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Karasakal said:

Buddha said:

Kıllıyı bulldunuz kılsızını istiyonuz oda güzel

Sen bulamıyorsan biz napalım.
Oda bir beceri..

:D

Aslında bu daha çok kızların sorunu. Sigara içen çok fazla kız yok. Bir yandada içenin neresiyle içtiğinede bağlı. Sigara içtikten hemen sonra öpüşmüş başlığı açan arkadaş e buda senin hatan bekle biraz koku gitsin =)

Hepsi bir yana insan zihni sıkılgandır. Mükkemmel kızı yada mükemmel erkeği ister. O yüzden her zaman soğumak için bahnesi vardır =) Bugun sigara içiyor yarın köpek dişleri hafif eğiri, öbür gün boyu çok kısa... Bu yüzdende bütün insanlık depresyonda çünkü herşeyin mükemmelini istiyoruz =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...