elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 benim çıktığım kızlar otomatik olarak bırakıyorlar 3 ay içinde. sigarayı bırakmak isteyenler msn'e eklesin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 iğrenç bi durum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 frençkisten soğutur lan adamı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 rahatsiz said: ha sigara bi ilişki için bırakılır tabi ki. insanlar neler yapıyorlar, sigara mı bırakılmayacak. hayret bişi. ıııh bırakılmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Kıllıyı bulldunuz kılsızını istiyonuz oda güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Buddha said: Kıllıyı bulldunuz kılsızını istiyonuz oda güzel kilsiz cok var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 döşünde kıl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Khelben said: e bi zahmette sigara içerken/içtikten hemen sonra öpüşmeyin. çok zor birşey değil. LOLWAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 agzinizda sigarayla opusmeyin lan, yanicaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 asfalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Alexi_Septimus said: dory said: ben sigara iciyorum, sevgilim icmiyo. bu genel olarak bir sikinti aramizda. su ara olmadigi icin rahat takiliyorum da o gelmeden birakmam lazim. bi de sigarayi birakmaya deger olmasi lazim erkekin. boyle ibibik olmamasi lazim. Kimse için bırakılmaz abi sigara, deli misiniz? bence birakilir. bi insanla yeterince iyi anlasiyosam, seviyosam sacma sapan sigara yuzunden benden igrenmesini goze alamam. icen ve icmeyen herkes biliyor ki, sigara kotu kokan bisi ve hele ki icmiyorsaniz (ben icmedigim donemden hatirliyorum, annem babam falan boyle igrenc gelirdi) mideniz kaldirmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Alexi_Septimus said: Khelben said: e bi zahmette sigara içerken/içtikten hemen sonra öpüşmeyin. çok zor birşey değil. LOLWAT I KNO M8, LIEK NEVA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ayrıca garip benim hoşuma gidiyor nedense. Çok da farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Buddha said: Kıllıyı bulldunuz kılsızını istiyonuz oda güzel Sen Balonu bulmuşsun Yörüngede olanını istiyorsun, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 post kasma arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Arkadaşın değilim, geçen gereken ayarı verip noktaladıgımı sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ben anlamadım neden sen bırakıyorsunda o başlamıyor keah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 agzindan opmesin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bu kadar içmiş olmama rağmen rahatsız ediyor, yine etti, hep edicek sanırım. öpüşmeyi bırak, sarılsın bile istemiyorum. kötü kokuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 öperim kralını tanımam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Buddha said: Kıllıyı bulldunuz kılsızını istiyonuz oda güzel Sen bulamıyorsan biz napalım. Oda bir beceri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fazla yapmışsanız bunu sabaha ağzınızda katran tadıyla uyanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ne leş bişeydir arkadaşım o öyle , içmeyen başlamadan önce 1kere başıma geldi hayattan sogudum o gün.. ama şöyle yan yana oturup hafif alkol alırken içilmezmi nasıl tatlı gelir o meret , bak canım çekti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 cozum basit.. sigaraya basla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Karasakal said: Buddha said: Kıllıyı bulldunuz kılsızını istiyonuz oda güzel Sen bulamıyorsan biz napalım. Oda bir beceri.. :D Aslında bu daha çok kızların sorunu. Sigara içen çok fazla kız yok. Bir yandada içenin neresiyle içtiğinede bağlı. Sigara içtikten hemen sonra öpüşmüş başlığı açan arkadaş e buda senin hatan bekle biraz koku gitsin =) Hepsi bir yana insan zihni sıkılgandır. Mükkemmel kızı yada mükemmel erkeği ister. O yüzden her zaman soğumak için bahnesi vardır =) Bugun sigara içiyor yarın köpek dişleri hafif eğiri, öbür gün boyu çok kısa... Bu yüzdende bütün insanlık depresyonda çünkü herşeyin mükemmelini istiyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar