xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bugun eski kameram(vhs kasetle çalışır) ile çok önemli videolarımı bilgisayara ulead ile aktardım yalnız aktardıktan sonra fark ettım ki 30dk lık videonun boyutu tam 32gb. TEkrar yaptım codeclerle oynadım baktım falan en dusuk 20 gb oluyor bunu onlemının bı yolu yok mu ya ? yada boyutu dusuren cevıren bı program? cevaplarınız icin simdiden tesekkurler bitrate de 112888kbs tyazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 pcye aldıktan sonra SUPER tarzı bir program ile sıkıştırıcaksın bi codecle. mp4 falan işte ne olursa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 super gibi programlarla convert ederken kaliteden çok düşürebiliyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar