Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yaşlıyız evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 komik family guy iyidir. iyi mizah yapıyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bi de assembly 03 videosu vardı.. scene org'da kalitelisi vardır http://www.youtube.com/watch?v=HlA-b7jR0mg http://www.assembly.org/winter10/ assembly'e giderdim lan finlandiyada olsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ahahaha mariolu çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 South Park ı sevmemiş olabilirsinizde Family Guy la da kıyaslanacak birşey değil. Biri efsane ve benzeri olmayan bir dizi ,diğeri Simpsons ların çakması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ee tamam simpsons zaten south park'tan 10kat daha kaliteli bir dizi o kadar kaliteli ki hatta çakması bile daha iyi south park'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Simpsons ve south park ayrı kulvarlardalar zaten. Kıyaslamak yanlış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 e south park ile family guy'da ayrı kulvarlarda o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ee abi o zaman family guy'ı neden south park'la kıyaslıyorsunuz oda simpsons'la aynı kategoriye girmiyor mu ? edit:aynı anda atmışız krusty ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Hayır? Simpsons bütün bölüm boyunca güldürme vaadi vermiyor pek. Bol bol güldüren aile dizisi daha çok. Yani ne bileyim simpsons izlerken bütün bölüm gülmezsiniz, south park izlerken gülkebilirsiniz. Famil Guy izlerken de oluyo bazılarına çok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 south park dünya üzerindeki hiçbişeyle kıyaslanmamalı,öyle bişey daha gelmedi gelmez de.boşa tartışılıyo resmen. family guy da biraz simpson çakması olsa da "eh işte" bi dizi,izletiyo,arada güldürüyo vs. fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 nileppezdel said: Family Guy komik değil. Konudan bağımsız aptal skeçciklerle güldürmeye çalışan vasat bir dizi. South Park tokatlaya tokatlaya havada takla attırır Family Guy'a. American Dad iyidir ama. Aynı adamın iki işinin komedi yöntemi açısından da kalitesi açısından da bu kadar farklı olması ilginçaynen boyle diyordum, family guy'a 1. sezondan basladim ve simdi family guy'i american dad'den daha cok seviyorum simpson'a hic isinamadim belki yine usttekine benzer bi sebeptendir. south park farkli kulvarda ama bence de, iyi veya kotu anlamda degil farkli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Boşuna çamur atmayın. South Park,Simpsons,Family Guy..Üçünde de gayet güzel mizah anlayışı var.Kıyaslamaya gerek yok ama family guy'a çakma-sıradan muamelesi yapmak saçmalıktan ibaret.Böyle konuşarak sözleriniz inandırıcılığını yitiriyor,referans olmaktan çıkıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ben dde başladım family guy'a. Gülemedim abi. Konu bütünlüğü falan yok yani çok zorlama geliyo 30snlik alakasız flashbacklerle güldürme çabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi south park bildiğin devrim. benzeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hangi çizgi filmde konu bütünlüğü var? simpsons homer'ın işten kovulması ile başlayıp lisanın vampir olması ile bitiren bi dizi south park'da ki tek "konu bütünlüğü" cartman'ın kyle ile dalga geçmesi family guyda nasıl bi konu bütünlüğü bekliyosun? yada herhangi bi çizgi filmde nasıl bi konu bütünlüğü bekliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bölüm içindeki konu bütünlüğünden bahsediyo sanırım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 SP ve simpsons'da her bölümde bi tane ana hikaye oluyo 1-2 tane de yan hikayecikler oluyo. Espriler bunlar üzerinde devamlılık halinde yapılıyo. Family guy'da ise ana hikayeden bağımsız olarak bi anda "bu bana şunla yaptığım konuşmayı hatırlattı" diyip 30 saniyelik sürreal flashbacklerle espri yapılıyor. Buna gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 cartoon wars bölümünü izleyin bi sonra gelin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi o gulduruyo ya zaten euhehu, zevk meselesi demek ki http://www.youtube.com/watch?v=6G86ZhyVHAM http://www.youtube.com/watch?v=4cku15lhJo4 http://www.youtube.com/watch?v=0cPFhYVXIAs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bi de işin garip yanı south park acayip sosyal mesajlar veriyo. öyle böyle değil ya. adamların dünya görüşü çok mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 nilep ben seni niye ciddiye alıyorum ki özür dilerim paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 @ilke: işte ben sinir oluyorum oldschool komediciyim arkadaşım :P Ayrıca evet cartoon wars bölümleri mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Baba anlayan anladı benim demek istediğimi işte. Katılmazlar o ayrı da senin yaptığını yapmıyorlar. İlke'den falan feyz al azcık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 do you like fishsticks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar