Farinal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 lan pide dönere salatalık mı konur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 adamlar hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 cokuzaktayimcook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 MFÖ - Sufi en kötü anımda bile neşelendirir eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 vaniLLe said: cakma döner. böle döner mi olur allasen. yalnız o fotodaki döner tam etten yapılmış galiba kıyması çok olsa öyle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi hadi alman bilmiyo otu dolduruyo. istanbuldaki patates sevdasına ne demeli? adamlar herşeye patates koyuyo ya. HERŞEYE. lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 uzak ara en iyisidir mfö den. ama bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Longshanks said: vaniLLe said: cakma döner. böle döner mi olur allasen. yalnız o fotodaki döner tam etten yapılmış galiba kıyması çok olsa öyle olmaz evet böle etleri koca sise geciriyolar soora elektrikli bi DÖNER PICAA yardimiyla kesiyolar. o yüzden kalin kalin oluyo eti. yine yoklukta gideri var, alamanlar bayila bayila yiyo amaaa MFÖ TOPIGINDE DÖNER NE HMFFFS!! ya hay allam bi kere de typo yapmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 vaniLLe said: Longshanks said: vaniLLe said: cakma döner. böle döner mi olur allasen. yalnız o fotodaki döner tam etten yapılmış galiba kıyması çok olsa öyle olmaz evet böle etleri koca sise geciriyolar soora elektrikli bi DÖNER PICAA yardimiyla kesiyolar. o yüzden kalin kalin oluyo eti. yine yoklukta gideri var, alamanlar bayila bayila yiyo amaaa MFÖ TOPIGINDE DÖNER NE HMFFFS!! ya hay allam bi kere de typo yapmiyim. ama harbi salata olmamış içinde. ama etin her türlü gideri var. az pişmiş bi de sulu lan. of neyse ben ciğer yemeye gidiyim bari dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ya bunların bir de yoğutlu garip bir sosları oluyor o öldürüyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 o değilde ben hiç bodruma gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 oha ben bile gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 rahatsiz said: uzak ara en iyisidir mfö den. ama bazen. gunes dogar, gunes batar ama insan uyumaz bazen dusunur geceler kisa cabuk gecer ama insan uyumaz bazen dusunur deniz masmavidir ne guzel ama insanlar gormez bazen siirler sarkilar masallar ama insanlar duymaz bazen uzme kendini umitsiz gibi sevenin var bak ne guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar