naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 oraya fakirler gidiyor , anlayın artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 asıl kırmızı ile alt yazan lacivertin ne farkı var. ya giden yok mu hiç daha önce neresi iyi? mesela saha içi iyi gibi gelmişti bana ama orda millet birbirini yer vazgeçtim ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 o altlar numarasız galiba, kırmızılar numaralı sanırsam. numarasızda yer bulamayıp ayakta kalma ihtimali olur mu bilmiyorum tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 resimde sahne tam karşısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 alt b, alt c gayet güzel. tribün isteniyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 vip'te çok büyük ihtimalle yakın ve güzel tuvaletler olur ayrıca kantinimsi standlar da fazla olur bi de elit olur işte parasını vip ne ki yenir mi diye düşünmeden harcayanların buluşacağı yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ya vip normal de numaralı tribün işte. iyidir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben kırmızı B veya C bloklardan almayı düşünüyorum an itibariyle ama hiç de acele edesim yok biraz düşüneyim bi dini rüyaya yatayım (neydi o yahu?!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 oh lan stone sour geliyör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 istihare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 biraz daha büyük resim. okunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hadi be biletix, ne zaman başlayacak satışlar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 1. kategori ile 2. kategorinin görüş açısı arasında epic farklar mı var yoksa sadece fakirler ve daha fakirler için mi bu ayrım sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 aldım biletleri. yeğenlere de kıyak çekince paraya kıyamadım saha içi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kapızladım sahne önü kombine biletimi. 8 martta ulaşacak elime bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Lancelion said: 1. kategori ile 2. kategorinin görüş açısı arasında epic farklar mı var yoksa sadece fakirler ve daha fakirler için mi bu ayrım sfd görüş değil de hizmet farkı olur büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 biri numaralı biri numarasız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bence kimse o numaralara göre oturmaz abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Sahne Önü ve Saha İçi bilet fiyat kategorileri AYAKTADIR. Diğer tüm kategoriler numaralıdır. Sadece KOMBİNE Biletleri satıştadır. Günlük bilet satışları için sitemizi takip ediniz. (Biten kategorilerde günlük bilet satılmayacaktır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 naraso said: bence kimse o numaralara göre oturmaz abi :) yok oturuyorlar ya. gayet düzenli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ne bileyim , hani açığa yakın bi yerde oturursam küfrederdim mesela o numaraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 manga napıyo orda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 rahatsiz said: biraz daha büyük resim. okunuyor. saha içinde tank var len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kombine bilet fiyatı gayet uygunmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 vip F düşerse çok salak olur esas. nasıl vip o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar