Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonisphere [ Metallica - Rammstein - Slayer]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler siz hangi kategoriden alcanız biletleri ve neden ordan alcanız bi söyleyin de ona göre karar veremeyenlere yardım etmiş olun :p
Mesaj tarihi:
kamp gereksiz zaten.
gerçi istanbul dışından gelecekler napar bilemem onlara zor olur herhalde.

bi de vip çok saçma biyerde değil mi?
saha içi iyi bence.
sahne önünde kombine cosmuş.
Mesaj tarihi:
viski veriyorlarmmış işte içersen :D

vip'in adam akıllı bi olayı olmadığına göre şu vip'in altındaki kırmızı yerlerden alırım heralde...
Mesaj tarihi:
yarın sarı'ya girişiyorum ben. eric clapton'ın yalan olma ihtimali var gerçi ama bu festivale sonuna kadar değer. kusura bakma eric, o kadar da bizim üniversiteye geliyordun halbuki.
Mesaj tarihi:
kamp olsa iyi olacaktı ama malesef işte. Ya da festival biraz daha önce olsa en azından istanbulda eve çıkmış arkadaşlarda falan kalırdık da haziranın 27-28'ine çoğunun okulu bitmiş oluyor. Böyle olunca durum kalma işi biraz kafa yoruyor, gidip tanıdığın insanalrda akrabalarda falan tek kişi kalınabilir belki de o kadar arkadaş gidiyoruz dağılmak istemiyor kimse.

saha içi kombine alacağım ben her zaman için saha içi alıyorum zaten, tribünden izlemeyi istemem.
Mesaj tarihi:
Bella said:

o değil de

vipin yeri harbi ilginç. 80'lerde genç olup hevesini almış, şimdi parasıyla güzel güzel oturup izlemek isteyen insanları hedeflemişler herhalde organizatörler ama o adamlar zaten ben halen gencim triplerine girip saha içinde izliyor. benzer konserlerde yaşadım ben bunu.
  • Yeni Oluştur...