rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ya o tamam 20-30 lira olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Flassh said: biletix bindirimi dahil vermişler biletixli fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 çadır olayı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 şehrin göbeği zaten. sanmam olacağını. çevresi otoyol, diğer tarafı deniz. güvenliği filan da sağlayamazlar şehrin o kadar içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 çadır olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sanırım daha hangi gün kim çıkacak belli değil, bilet satışları başladı mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yarın satışa çıkıcak bu arada festival tam adam ağlatmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 of ağlıcam, dio fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kamp yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 beyler siz hangi kategoriden alcanız biletleri ve neden ordan alcanız bi söyleyin de ona göre karar veremeyenlere yardım etmiş olun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 saha içi en kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 saha önü. kalırsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 saha içi alıcaz , ama beleş bulursam başka yerlerden alabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kamp gereksiz zaten. gerçi istanbul dışından gelecekler napar bilemem onlara zor olur herhalde. bi de vip çok saçma biyerde değil mi? saha içi iyi bence. sahne önünde kombine cosmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 vip ne avantajı var anlamış değilim, çok saçma duruyo yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 viski veriyorlarmmış işte içersen :D vip'in adam akıllı bi olayı olmadığına göre şu vip'in altındaki kırmızı yerlerden alırım heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yarın sarı'ya girişiyorum ben. eric clapton'ın yalan olma ihtimali var gerçi ama bu festivale sonuna kadar değer. kusura bakma eric, o kadar da bizim üniversiteye geliyordun halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kamp olsa iyi olacaktı ama malesef işte. Ya da festival biraz daha önce olsa en azından istanbulda eve çıkmış arkadaşlarda falan kalırdık da haziranın 27-28'ine çoğunun okulu bitmiş oluyor. Böyle olunca durum kalma işi biraz kafa yoruyor, gidip tanıdığın insanalrda akrabalarda falan tek kişi kalınabilir belki de o kadar arkadaş gidiyoruz dağılmak istemiyor kimse. saha içi kombine alacağım ben her zaman için saha içi alıyorum zaten, tribünden izlemeyi istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 o değil de nisan'a bilet kalır mı ya? eric clapton'a falan almam lazım bilet.lanet olsun baya iyi şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bi tek saha içi kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 vip ve sahne önü 1 hafta içinde biter, uyarıyım asdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 vip nin ne olayı var onu anlamadım ben yeri de çok kötü zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bella said: o değil de vipin yeri harbi ilginç. 80'lerde genç olup hevesini almış, şimdi parasıyla güzel güzel oturup izlemek isteyen insanları hedeflemişler herhalde organizatörler ama o adamlar zaten ben halen gencim triplerine girip saha içinde izliyor. benzer konserlerde yaşadım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 çoluk çocuk kalabalıkta ezilmek istemeyenler vip olucak işte ya, yok viski yok kırmızı halı yalan şeyler hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 peki vip ile onun hemen altının farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar