Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 200 mü ::o iyi geçirmişler bize o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 tek günlük biletler çıktı mı? bi de bir arkadaş programı yazmıştı onu nerden bulmuş 27 çılgınlığı kesin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Flassh said: 200 mü ::o iyi geçirmişler bize o zaman Asgari ücret 350 ytl olunca biletler ona gore:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 tek günlük çıkmadı big four pazar günü kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 burda da 520 tl ama almanya fiyatlarıyla gösteri izletiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Biletix gişesine gittim bastırdım biletlerimi mutluyum. Hep bi "ulan heriflerin DB uçsa bana biletleri vermeseler" korkusu vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 aktiftablet said: Biletix gişesine gittim bastırdım biletlerimi mutluyum. oo güzel. eski arkadaşlara da rastlıycaz sanırım orda, taceddin filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 fenris said: aktiftablet said: Biletix gişesine gittim bastırdım biletlerimi mutluyum. oo güzel. eski arkadaşlara da rastlıycaz sanırım orda, taceddin filan. dubaide olm o adam =) Gerçi bi sürü kişiye rastlarız yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 rahatsiz said: burda da 520 tl ama almanya fiyatlarıyla gösteri izletiyorlar. Wacken bileti bu sene posta ücreti falan dahil 136€'ydu. Tek tip ama, sahne önü, şusu busu yok. Ayrıca Iron Maiden çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 aktiftablet said: fenris said: aktiftablet said: Biletix gişesine gittim bastırdım biletlerimi mutluyum. oo güzel. eski arkadaşlara da rastlıycaz sanırım orda, taceddin filan. dubaide olm o adam =) Gerçi bi sürü kişiye rastlarız yine. face den konuştuk, geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 VE BİLETLER TÜKENMİŞ. KOMBİNE YOK. Düzeltme: Kombine 4. kategori var hala, dün yoktu diye hatırlıyorum ama şu an var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yapma ya :( çıkar ama ekstra çıkar di mi arta kalan parayla bi dürbün edineyim ben bari eşek herif bitmez diye erteledim durdum puuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kombine bittiyse tekgünlük almayı düşünürüm de usta slayer hangi gün olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 millet heycan yapsın deli gibi bilet satalım diye az sürüyolar, millet panikliyor, biletler bitiyor. Sonra bi bakıyolar tekrar bir sürü bilet sürülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ben de hep böyle düşündüğümden acele etmedim almak konusunda ama şimdi biyerim tutuşmadı değil inşallah öyle olur gene fsd gerçi günlük biletler için varmış sahaiçi neticede 3 tane günlük s.içi alabiliyorum bu da demek oluyor ki yer var, kimse tek günlük almasın da adamlar gene kombine çıkarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ben de almadım hala heyecan yaptım şimdi bitti diye. daha çıkar bilet dimi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kombine çıkmaz günlük bilet çıkar bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 dün biletix'e bi çift sordu ek bilet çıkar mı diye. çıkmaz dedi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 günlük ne zaman çıkıcak onu da kaçırcam diye korkuyorum. belli değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 kombine bitmesi beni şeyetmedi hiç. günlük alıcaktım. hatta stone sour ne günse ona alayım diye düşünüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bende zaten sadece rammstein ve stone sour için gidecem. umarım aynı gün çıkarlar ve cuma olur bu gün. cumartesi arkadaşın düğünü var yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Rammstein 25'inde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 elimde 4 tane kombine var 1 ini kendim kullanıcam diğerlerinide son günler yaklaşırken satıcam galiba zengin olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 BiTcH_oFBaT said: bende zaten sadece rammstein ve stone sour için gidecem. umarım aynı gün çıkarlar ve cuma olur bu gün. cumartesi arkadaşın düğünü var yanarım zannedersen rammstein, stone sour, foma ,mastodon cuma günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 küçükçiftlik park'ı kamp alanı yapcaklarmış. 3 gün için ayırmışlar. 45 TL 3 günlük kamp ücreti. http://www.biletix.com/event.htm?id=LKKAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar