Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonisphere [ Metallica - Rammstein - Slayer]

Chris_Metcalf

Öne çıkan mesajlar

Bu yorum hala izlenmediğini gösteriyor.

Alevlerin yangının kanın aksiyonun eksik olduğu bir an olmaz Rammstein konserlerinde.

Ayrıca alice in chains in orjinal vokali olmadan mı headliner olacaktı olsa bile headliner olamaz ki. Şov yapılacak bir şarkısı yok.

Konseri sadece mp3 gibi düşünüyorsunuz, takın kulaklığı dinleyin o zaman sahnenin bir önemi yok ise sizin için.

Rammstein konserine e konser işte diyen bir zihniyet olduğu için Türk müzisyenleri de bu tarz şeylerle uğraşmıyor zaten ya. Neyse konu dışına çıkmanın anlamı yok da

konser != mp3
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim sana ne, isteyen istediğini dinler, istediğini headliner olarak görür? Rammstein'da akrabaların falan mı çalıyor, nedir bu Rammstein fanboyluğu?

Sahnede kan, vahşet, popo falan olması "OMFG İMEYZİNG" olmasını mı gerektiriyor? Ben de çıkıp sahneye sıçıp tavuk falan keseyim, beni de headliner yapsınlar o zaman? Türkiye'deki blabla zihniyeti kafalarını geçeceksiniz artık, bayatladı.
Sosyal ağlarda paylaş

isteyen istediğini izler de bir konuda biliyormuş gibi atıp tutmayın bari.

Bir de bunun istemekle de alakası yok adam müziğine verdiği emek ve harcadığı para kadar bu emeği ve parayı sahnesine harcamış bunu nasıl yok sayabiliyorsun hem de hiç göz gezdirmeden.

İsteyen istediğini dinler demişsin sonra nedir bu Rammstein fanboyluğu demişsin. Fanboy olacak yaşları geçtim ben merak etme hatta Rammstein çok fazla dinlemiyorum hatta aylarca sahnede Alice In Chains şarkıları çaldım, söyledim. Ama dediğim gibi sahne bambaşka bir olay. Yaşamak istediğim hayat yapmak istediğim şeyler ama hiç olmayacak bir yaşantı olduğunu bildiğim için özeniyorum sadece.

İsteyen istediğini headliner olarak göremez. Hak eden headliner olur diğerleri değil adamlar boş yere headliner olmuyor. En çok para kazandıracak hangisiyse onu çıkarmışlar tepeye diyorsun. Peki acaba neden en çok para kazandıracak en çok insan getirecek Rammstein sahnesi madem insanların gönlünde yatan Alice In Chains veya başka bir grup idi?

Her neyse bunları şu an tartışmanın manası yok, festivalden sonra konuşalım bunları istersen o zaman kim hak etti kim hak etmedi belli olur, ne dersin ?

edit : Sen de tavuk keserek, tek başına Nimes stadyumunu ve herhangi bir stadyumu doldurabiliyorsan seni de headliner yaparlar merak etme
Sosyal ağlarda paylaş

yoo, gayet yazdığım yorumun arkasındayım ben. ben de biliyorum rammstein'ın sahne şovlarını da seyircinin üzerine hortumla işemesini de falan feşmekan. organizatörlerin amacı tabi ki para kazanmak olacak ve rammstein'ı metallica'nın yanında headliner yapacak, türkiye gibi bir ortamda konser veriyosun yani bugün megadeth'i bağrına basan üstüne tanımam diyen adam yarın rammstein için bileklerini kesebiliyor, ama diğer çıkan gruplar ile karşılaştırdığında rammstein'ın hangi sırada olduğunu unutma bence sen. istediğin kadar fanboy'u olabilirsin bir grubun, şu durumu gözardı edemezsin. ben de metallica'nın kaç yıllık hayranıyım, ben bile durup düşünüyorum ' slayer'a, anthrax'a ayıp olmuyor mu bu durum ' diye. gereksiz savunmalara girmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

fanboy olmadığımı söyledim. Konser müzik işi olduğu kadar sahne şovu işidir de. Ve bunu en iyi yapan Rammstein aralarında.

Metallica ve Rammstein hariç hiç biri tek başına dünyanin her ülkesinde bütün stadyumu dolduracak gruplar değiller (maalesef). Ama durum bu.

edit : çok ayıp olduğunu düşünüyor olsalar Slayer, Anthrax çalmazdı bu sahnede. Ki Dave ile Metallica arasındaki olan herşeyden bunca yıldan sonra adam bile çalıyor Metallica nın altında çalacaklar tabii ki. Adam alacağı paraya bakar
Sosyal ağlarda paylaş

Bleeding said:

fanboy olmadığımı söyledim. Konser müzik işi olduğu kadar sahne şovu işidir de. Ve bunu en iyi yapan Rammstein aralarında.

Metallica ve Rammstein hariç hiç biri tek başına dünyanin her ülkesinde bütün stadyumu dolduracak gruplar değiller (maalesef). Ama durum bu.

edit : çok ayıp olduğunu düşünüyor olsalar Slayer, Anthrax çalmazdı bu sahnede. Ki Dave ile Metallica arasındaki olan herşeyden bunca yıldan sonra adam bile çalıyor Metallica nın altında çalacaklar tabii ki. Adam alacağı paraya bakar

saglam para isterdim ben
gerçi kirk ün altında bedavaya çalabilirim belli olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...