senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 fede said: ellen page e gelene kadar 50 tane kız var hollywoodda. kadın demiyorum ban kız diyorum, çıtır diyorum say lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 şimdi say deyince unuttum isimlerini de sadece american pie serisinden 30 hatun çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sasha grey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 annesini de koyalım arşivlik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 eed alexis> ellen. ama ellen'a sirf tipiniz degil die cirkin demek de sacma. cirkin dedigin söyle olur... yabanci gelmedi aklima simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Flassh said: sasha grey :( o da ayri bi guzellik ama katagori disi su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bunlar cikin. bunun yine bi sempatikligi var. bu da les ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ellen'in guzelligi baska, herkes fark edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 çocuk gibi abi. pedoya kayar insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sdfsdf 87li abi kurtariyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 beybi feys seven cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 çünkü beybi feys olanlar "overall" da da öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 inceptionda iyiydi. Wet dreams hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ellen page mi oynuyo inceptionda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 vaniLLe said: ellen page mi oynuyo inceptionda? evek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 leonardo di caprio daha güzel ellen pageden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 KahnX said: http://thegirlfromtheghetto.files.wordpress.com/2008/08/ellen_page_1.jpg bu kız mı ? nerde görmüştüm ben bunu ya.. çüş lan ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 İsyanım khanx a değil yaradana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 alexis çok ulaşılamaz benim için ama aslında ellen olurmuş türkiyede olsa. bi de ufak tefekmiş bayağı tam tarzım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 seramik gibi ceviririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Red said: adriananın gögüsleri büyük.... o_O! büyüklüğün göreceli bir kavram olduğu gerçeği ile karşılaşacağımı düşünmezdim.. adriana'nın göğüsleri büyük mü? dostum az şişman erkek göğüsü falan mı seviyorsunuz be siz? adriana'nın göğüsleri 90 yoktur 90.. 86 falandır ki o da büyük değil, iyi bir ölçü ama kesinlikle büyük falan değil. tabii 86'dan sonra 60-62 arası bir bel gelirse iyi o da. 86'nın altında 70lik bel koy bak. anında mahallenizdeki bi Meral, bi Kamile oluveriyor Adriana.. bir neye göre kime göre konumuzda daha göreceli kavramını incelemekten büyük mutluluk duyuyorum tabii.. ellen ise ne bileyim yahu acaip çarpıcı bişi değil. ha bu arada adriana'nın göğüsleri büyük iddasını atan anladığım kadarı ile red değil.. yanlış anlaşılma olasın. red töhmet altında kalmasın yani.. birisi bişi demiş. ama "odun kadınlara ve gaylere taraf" bir yayını okuyormuşum gibi geldiği için devamını okumadım hiç. rezillik! sözde büyük göğüsler konusu üzerine yapılan bir yorumu elbette baştan aşağıya okuyamazdım. terkettim hemen o mesajı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 konusalim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Adriana nın memeleri kusursuz yalnız ben büyük sevmediğim halde =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben o cumlemi hatırlamıyorum ya devamı nasıl :). adriana silikon yaptımıstı sanırım.ben buyuk gogus sevmem doğal olacak orta boy severim ahha yok benle alakası yokmus onun.tamamen örnekmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Red said: vallahi benim bütün sevgililierm bundan daha güzeldi :) sırf ünlü diye güzel olcak diye bişi yok ahaha.çirkin bariz :).sokaktaki her 10 kızdan 6 sı bundan güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar