DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 galiba tarihten kaldım ama süper ortalamam var. erasmusa gidebilmek için ders bırakmama zorunluluğu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 lütfen arkadaşlar ders bırakıp erasmusa gidebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hiç F olmaması gerekio diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 not ortalaması önemli diye biliyrum okulunuzun erasmus yönetmeliğine baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yazmıyor yönetmelikte ders bırakmayla ilgili bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 erasmus icin genel gecer bir kural yok okula gore degisiyor, okul adi vermedigin surece zaten atar herkes. okulunun ogrenci islerini arasan daha iyi olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yok öyle bir zorunluk. evinde erasmusla gelmiş macar bir bayanın kaldığı arkadaşıma sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bıraktığın dersin etkileyeceğini sanmıyorum. Ortalamaya bakıyorlar ama okulda okula değişiyo Odtü yazılı sınav yapıyo mesela. Bizde öyle bi' şey yok ama... Atayım bizimkini: said: Student Selection The Erasmus/Exchange Committe will evaluate the undergraduate applications and make the selections on the basis of diploma program. Evaluation will be based on the academic achievement and foreign language proficiency. Evaluation: %50 GPA %25 Written Examination %25 Oral Examination Postgraduate applicants are selected by related faculties. The list of selected students will be announced on the web. Those undergraduate students who are selected for exchange programs will loose their rights to participate if any of the below conditions take place: · If the CGPA falls under 2,0 at the end of the term, · if the student is subject to any disciplinary action, · if the student have any balance or responsibilities due to Sabancı University, · if the student does not have the minimum credit requirements for major declaration at the end of the semester, · if the student declares a different major/diploma program, · if the student changes his/her diploma program, · if the student does not prepare and submit the Confirmation of Participation Document. edit: orda written examination yazan şey, bi tane başvuru yazıyosun 2000 karakter o sadece. Ondan herkes tam alıyo çok saçmalamazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bizde sınıfta kalan da gidebiliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 said: *Lisans öğrencileri için: 4.00 / 2.00 veya 100/70 ortalama *Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri için: 4.00/2.50 veya 100/75 ortalama *Öğrenciler 3 aydan az 12 aydan fazla değişime gidemezler *Öğrenciler için alttan dersinin olmaması, disiplin cezasının olmaması gerekmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 demek ki neymiş: okuldan okula değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ulan ebesini seveyim tarih gibi ders yüzünden gidemicez mi şimdi ta aq ben offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 tarihtende nasıl kaldın.keşke çalışsaydın beh.kıytırık bir dersyüzünden yazık olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ya tarihim de iyidir ama kolay diye çalışmadık işte paso kongreler görüşmelerle ilgili bi ton soru çıktı. işin ilginci soruları tarttım ya sınavdan 45 alıp toplamda 59 ile kalıyorum ya da 50 alıp 62 ile geçiyorum. ama 45 alıyorum galba 1 puanla erasmusu kaçırdım geyiği de yapabilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bu arada bu koşullar 2006-2007 senesi için geçerli koşullarmış bizim fakülte güncelleme konusunda biraz geri kalmış. iibfnin sitesine baktım orada ders kalmaması ile ilgili bir ibare yok. bu sene de öyle bir uygulama getirmezlerse sorun yok herhalde. allaamişallahallaamişallahallaamişallahallaamişallahallaamişallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 sen basvurunu yap, gerisini allaha birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Sabancı'da yok öyle bir şey, ben Erasmustayım ve bıraktığım dersim oldu. Döndükten sonra tekrar alıcam. Ama okuldan okula uygulama değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 tarihçiyi bulup konuşsana meramını anlat falan hocam bi ton final vardı onlar arasında uykusuz kaldım sizin sınavınızı ondan şaaptım falan yoksa tarih severim cart curt muhabbete yatır adamı 1 puanla erasmus kaçtıysa çok yazık yani hoca da insaf eder bi katakuli yapar heralde deü'de miydin sen? gerçi o hocalar da bulunmaz biyerde ordan oraya gezdikleri için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bizim de alan dersi geyiği vardı (yani tarihten, işletmeden kalınca falan gidebiliyordun ama ekonometriden, karar teorisinden kalınca gidemiyordun), mat101'den kaldığım için gidemediydim. Halbusi hazırlık okutulan güzide bölümümde başvuran danaların ingilizce sınav ortalamaları yerlerdeydi, sınava alsalar istediğim yere giderdim QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 erasmusa gidebilmek için ders bırakmak lazım gibi okudum bir an başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 lazım kısmından öncesi aynen öyle yazıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 geçmişim arkadaşlar dsfsdf saolun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 erasmusa giderken not ortalaması daha iyi olanın daha fazla şansı oluyor mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Her okulun kendine göre kriterleri var kimisi diyor adayların not ortalaması erasmus sınav puanına %25 etkileyecek kimisi diyor %50 vs. vs. ama genel olarak 2.5 üstü olma şartı var sanırım her yerde genel not ortalmasının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 evet öyle, ortalama ile ingilizce sınavı %50 %50. ortalama imba olmasa da ingilizce sınavında herkesi öpeceğime inandığımdan rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar