Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

takıntılarınız var mı?

trikeratops

Öne çıkan mesajlar

-Yatarken ilk önce duvara arkamı dönerim sonra duvara dönerim sonra birdaha duvara sırtımı verdikten sonra uyuyabiliyorum ancak
-yürürken karelerin içine basmam lazım parmak ucuyla 5 dakka yürüdüğüm oldu (yavaş yavaş atıyorum)
-winamp kapayamama olayı bendede vardı şarkı illa bitcek ; 4 kere üst üste otobüsü 10 saniyeyle kaçırınca bıraktım
-tüm gün kapım kapalı olmasına rağmen yatarken açık olmassa uyuyamam kaparım
-birkaç gün hiçbir yere yumruk atmassam gerginleşiyorum
-Tv masasının düzeni telefon - joystick(ismi çok kıl) - televizyon olmassa kudururum..[hline]Save me from the nothing i've become...
Sosyal ağlarda paylaş

Parmaklarımı kemiriyorum özellikle gitar çaldığımdan sol elimin parmak uçları nasır kaplamak ve kaplamamak arasındayken kesin yoluyorum,yabancı bi yatakta bi kere tam 360 dereceyi tamamlamadan uyuyamıyorum,bide sabah kalkınca zorla olmazsa kahvaltı etmiyorum...[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
Sosyal ağlarda paylaş

Takı takamam, saatte dahil.Ağırlık yapıyo.Tırnaklarımı uzatamam,oje süremem,yük var gibi hissediyorum.Bazı demir türlerine,mukavvaya ve buzlu cama dokunamıyorum,beynim gıcırdıyo..Eğer acıyı sinirimde hissetmişsem bayılıyorum.Ancak yüz üstü yatarsam uyuyabilirim.Yemek yerken televizyon izlemem,müzik dinlemem,yediğimin farkına varamadığımı hissediyorum. Mümkünse cam bardağı tercih ediyorum. Diğerlerini sevmiyorum.Kıyafetlerin içindeki etiketleri keserim, çünkü batar bana.Cd almışsam çoğunlukla sonunu ilk izleyip, baştan tekrar izliyorum.Kitap okuyamıyorum pek,çünkü sonuna getirene kadar ruhum daralıyo...
Aklıma gelenler bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

beni kan tutar,böle kanıyan bi yara,damar fln görürsem ıyyy olurum,içim acır,bide bileğime,boynuma bakamam,bi sürü damar war çok bakarsam huylanırım ıyyy.aa bide otobüsler ve trmavaylar metrolar yavaşlarken frenlerinden "jvkııjeeeeeeek" die bi ses çıkar onu duyarsam çok kötü olurum ıyyyy.[hline]less talk,more glock!
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır psikolojik olarak güçlendirmek.Zayıf bir insanım.Ufak tefek sorunlar karşısında bile mücadele edemeyip,onların içinde boğuluyorum.

Bu yüzdende yazdığım takıntılar bile benim için çokta önemli değil.Aşmam gereken aslında başkalarına göre önemsiz sayılacak,ama benim çözemediğim daha büyük sorunlarım oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 25 July 2003 04:14 tarihinde demiş ki:
en kötü özelliğim

kendi yaptığım şeyleri çok beğenirim
diğerlerinin yaptıkları şeyleri (çoğu zaman) küçümserim , beğenmem ( ta ki güzel bir olayını görene kadar )[hline]valandil ownz j0o!

sen ilk önce kendine bak derim o zaman ben[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 25 July 2003 00:06 tarihinde demiş ki:
beni kan tutar,böle kanıyan bi yara,damar fln görürsem ıyyy olurum,içim acır,bide bileğime,boynuma bakamam,bi sürü damar war çok bakarsam huylanırım ıyyy.aa bide otobüsler ve trmavaylar metrolar yavaşlarken frenlerinden "jvkııjeeeeeeek" die bi ses çıkar onu duyarsam çok kötü olurum ıyyyy.[hline]less talk,more glock!

-bende bunlarin tam tersine kanayan bi yaram oldugunda eger elimde veya kolumdaysa tadina bakarim:) ve yara kabuklarini soyarim
-otobuslerin fren sesi yine seninkinin tam tersine cok hos geliyor + gicirdama sesleri.
-dudaklarimi ve yanaklarimi yerim ama tirnaklarimi asla yemem.
-ince ve yumusak yastikta yatmam.basimin vucudumdan yuksek olmasini isterim
-birisiyle konusurken dunyanin en terbiyeli insaniyimdir. tek basimayken en kucuk olayda kufur ederim.
-ayni renk taslara basip, taslarin arasindaki cizgilere basmamaya calisirim.
-basimin agrimasindan nadiren hoslanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
said:
Absolut, 23 Temmuz 2003 07:47 tarihinde demiş ki:
Nerde kötü birşey görsem ailemin başına gelcek diye bir sürü kez Allah Korusun diyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli

bu bendede war
bıde flashback gorunusunde hayal kururım 10 sn ıcınde gecer[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...