Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 100 lerce trilyonu olan Doğan Grubu para çok geldiği için girmedi. Gene Digiturk'ün ihale[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 trt ile birlikte çalışıcaklarmış.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 oh be rahatladım gene dekoder derdi olmicak :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 TRT haftada 1 maçı şifresiz yayınlama derdinde. Ayrıca ihalede komik bi olay oldu Murat Aksu ayaküstü 100 milyar kopardı =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Silthanas, 15 Temmuz 2004 12:53 tarihinde demiş ki: nasil olmayacak ? yani bizim için bizde var ve zaten digiturke üye olanlar için[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 15 Temmuz 2004 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Bakalım lig güzel giderse alınır. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: blackchaos, 15 Temmuz 2004 12:56 tarihinde demiş ki: TRT haftada 1 maçı şifresiz yayınlama derdinde. Ayrıca ihalede komik bi olay oldu Murat Aksu ayaküstü 100 milyar kopardı =) ehueh evet adam prosedür ayağına tokatladı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 iyi oldu ya digiturk sempatik bişi[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 peder iptal ettirmişti digitürkü, şimdi yine gidip alcaz mecburen ahha[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 toptan paket daha iyi... yani benim bildiğim ya daha ucuza geliyo ya da aynı paraya bütün maçları izliyosun =) (bende digiturk yok o yüzden bu bilgiye kesin güvenme heh)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ata aksu değil miydi yaw ben mi yanlis hatirliorum..auhauh yaniz 100 milyar olayi harb iiyidi auhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 toptan paket almak daha hesapll.. maçları tek tek almak çok kazık oluyor + gs-fb-bjk derbileri 40 milyona kadar çıkıyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 biz de artık trt'de anadolusporun maçlarını takip edecez :)[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: blackchaos, 15 Temmuz 2004 12:56 tarihinde demiş ki: TRT haftada 1 maçı şifresiz yayınlama derdinde. Ayrıca ihalede komik bi olay oldu Murat Aksu ayaküstü 100 milyar kopardı =) Harbi Ata Aksu olmasın o =) Ya kardeşim madem paran yok neden gidip o ihale masasına oturuyosun anlamıyorum amacı ne bu doğan grubunun uyuz oluyorum yaptıkları her davranış görgüsüzce. Telekom da şartnameyi almış fakat ihale masasına oturmamış. Bunlar oturuyo ve daha önceden hazırlamış oldukları zarfı verip özetle "abi paramız yok biz çekiliyoruz" diyo anlamış değilim davranışın amacını.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Çok basit vodan... 1. Borsada dohol hisselerinde spekülasyon yapmak... Direk olarak içinde olduğum için biliyorum, önemli primler oluştu hissede ihale beklentisi öncesinde... 2. Rakip firmanın, ihalede bir başka firma olacağını da düşünmesini sağlayıp yüksek bir teklif vermesi... Bu sayede daha az kar etmesi..[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Hmm mantıklı. Aç köpek gözü doymadı[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 yazan varmı görmedim ama bi gazetede okudum 4 büyük ( Gs , Fb , BJK , Ts ) bunlardan herhangi birinin haftada bir maçını TRT vercekmiş öyle okudum büyük ihtimal genelde Ts un ki olur ama belli olmaz belki de yanlış biliyorum benmki yanlış o zmn bunu yazan gazete ye kafam girsin diyorum[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 her hafta 4 maç yayını olcakmış 3 digiturk 1 trt. ama seçim hakkı digiturkte onun için işte o haftanın 9 maçından 3ünü istedikleri gibi seçecekler (ki bunlar 3 büyüklerin maçları olur) geriye kalan 6 maçtan birini de trt seçecekmiş bu da işte trabzon olur gençler olur hede olur hödö olur..[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 onada şükür evde sıkıntıdan patlaycağımıza onları izleriz[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 abi istese trt hepsini alır euro vısıonda reklamların sanıyesınden nne kadar para kırdılar ama almıolar onu anlamıyorum ben alın bızde rahat edlım sızde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 iyi de eno, Fiyat en alt düzeyden alınmadı mı zaten?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ayda 30 milyon mu ne. çok para yaw şimdiye kadar hiç televizyon için o kadar para harcamadım..ama nası zevkli olurdu oy oy cine 5 geldiğinden beri hayatımız tekrar oldu.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ayda 30 milyon ligtv sadece. onu almak için bi de digiturk almak gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar