sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sipeyskeyk said: Biz o bakanın görevinden alınmasını istesek (kendi içlerinde bile bu kadar tepki varken.) çok mu uç bir diplomatik hamle olur ? Mesela davos olayında da israil son derece yumuşak karşıladı olayı, onların kamuoyunda da birsürü tepki oldu.Ben biraz daha sert tepki verilebilirdi diyorum bu kadar basit.Özür gelmeseydi büyükelçiyi çekiyorduk zaten, adamın uçak bileti bile hazırdı.O zaman ne diyecektiniz acaba merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: Biz o bakanın görevinden alınmasını istesek (kendi içlerinde bile bu kadar tepki varken.) çok mu uç bir diplomatik hamle olur ? Mesela davos olayında da israil son derece yumuşak karşıladı olayı, onların kamuoyunda da birsürü tepki oldu.Ben biraz daha sert tepki verilebilirdi diyorum bu kadar basit.Özür gelmeseydi büyükelçiyi çekiyorduk zaten, adamın uçak bileti bile hazırdı.O zaman ne diyecektiniz acaba merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 clear ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi adamlar özür diledi zaten, büyütmeyelim isterseniz? beyler sakin siz de şş arka taraf sakin biraz daha, arkadaşım bi durun 2 dakka tamam abi adamlar özür diledi hadi bişey yok barışın gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sipeyskeyk said: Biz o bakanın görevinden alınmasını istesek (kendi içlerinde bile bu kadar tepki varken.) çok mu uç bir diplomatik hamle olur ? Mesela davos olayında da israil son derece yumuşak karşıladı olayı, onların kamuoyunda da birsürü tepki oldu.Ben biraz daha sert tepki verilebilirdi diyorum bu kadar basit.Özür gelmeseydi büyükelçiyi çekiyorduk zaten, adamın uçak bileti bile hazırdı.O zaman ne diyecektiniz acaba merak ediyorum. Alexi_Septimus said: Türkiye'nin askerleri kafasına çuval geçirilip kaçırılmadı mı? Sınırdaki köylere yanlışlıkla bombalar atılmadı? Tatbikat hatası diye gemiler batırılmadı mı? Iran ve Amerika gibi ülkelerin hükümetleri de bunlara karşılık olarak sadece özür dilemedi mi? Biz de bunları kabul etmedik mi? Sandalye mevzusundan mı büyük elçi çekecek Türkiye gibi bir ülke, Israil gibi bir ülkeden bırak allahını seversen ya. Fatih sen karışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Abi büyükelçiyi geri çekme dediğiniz şeyin uluslararası hukukçası "ben seninle tüm irtibatımı kesiyorum"dur ki çok fazla abartı olur şu olayda yani. Ben olsam nota yollarım bir tane çekin kulağını dışişleri bakanınızın diye ki özür dilemiş zaten, Davos sonrası şu kadarla atlatmamız gene iyi diyeyim ben. Türkiye de çekmek üzereydik falan türevi çene yapabilir, yapsın da zaten dışarı yönelik ama çekmezdi, öyle söyleyeyim =) daha net kelimelerle yavaş çeksin diyeyim hatta ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 of alıntıya bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 levent karışma burda bilenler konuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ben D ile verdim arkadaşım uluslararası hukukun 2. dönemini, en iyi ben biliyorum burda. 1. dönemini de vericem inşallah D ile falan. sdfg Ama diplomatik misyon şefleri falan hep 2. dönem, D seviyesinde bilgi sahibiyim sonuç olarak. O nedenle sus :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ticaret hukukum cb benim olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 vizem 55 levent, lütfen dışarı çık ayrıca speyskeyk kesin aa hatta onur belgesiyle falan geçmiştir o dersi, çünkü adam biliyo lütfen ona göre davran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sipeyskeyk said: Özür gelmeseydi büyükelçiyi çekiyorduk zaten, adamın uçak bileti bile hazırdı.O zaman ne diyecektiniz acaba merak ediyorum. örnek cümle said: Halamın bıyığı olsaydı, amcam olurdu. Bir çok yönden birbirine benzer bu iki cümleyi lütfen birbiriyle karşılaştırıp benzerliklerinizi yazınız. Griswold said: Abi büyükelçiyi geri çekme dediğiniz şeyin uluslararası hukukçası "ben seninle tüm irtibatımı kesiyorum"dur ki çok fazla abartı olur şu olayda yani. Ben olsam nota yollarım bir tane çekin kulağını dışişleri bakanınızın diye ki özür dilemiş zaten, Davos sonrası şu kadarla atlatmamız gene iyi diyeyim ben. Türkiye de çekmek üzereydik falan türevi çene yapabilir, yapsın da zaten dışarı yönelik ama çekmezdi, öyle söyleyeyim =) daha net kelimelerle yavaş çeksin diyeyim hatta ehueh. Hukuk danışmanım da gereken cevabı vermiş zaten, ben uyurken o uyumamış saolsun. Konuyu daha fazla uzatmaya gerek olduğunu sanmıyorum, ama şuna da değinmeden geçmek istemiyorum. sipeyskeyk said: Sen defol git arkadaşım, adam gibi konuş karşında arkadaşın yok senin. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25045035/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sipeyskeyk said: şu fotoğrafı görünce sinirim bozuldu. acaba o zamanda böle tepkiler geldi mi amerika'ya?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Farinal said: gecko said: dava açsalar oha ötesi olurdu herhalde, sonuçta burda diplomatik bir kriz var sen bir nevi devleti temsil ediyorsun orda. neyse olay bitti geçti sanırım artık Evet adam o an farketmiyor sonuçta kapıda biraz bekledi diye kimse de çekip gitmez yani sonra da olaylar gelişiyor ve İbranice konuşuyorlar. Yanlız ben gittikleri ülkenin dilini biliyor/öğreniyor zannediyordum büyük elçileri bence israil büyükelçisinin ibranice bilmemesi daha büyük bir fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 lingua franca diyelim mi? hadi hep beraber lingua francaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 finallerden sonra bi kafa daatalım dedik hemen at koşturmuşsunuz. bu tarz ikili polemikler yüzünden siyaset tartışılmıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar