DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abi istatistik 101 görmedin mi yahu, koşullu olasılık işte. anlatıma bakmayacan a nın olması durumunda b nin olması olasılığı. b nin tüm olasılığı değil yani.
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 evet işte adam eğer geç kaldıysa yüzde kaç olasılıkla a2yi seçip de geç kaldı diyor. koşullu olasılık şeysini yazamadım ben. kafadan bi anakütle salladım. sonra o anakütlede geç kalanların sayısını bulup kaçının A2 kaçının A1 olduğunu şeyttim. ordan buldum 80% ama yapılan işlemler aynı oluyo tabi.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hon isimli oyuna adam beklendiğini belirtmek isterim. Adam değilseniz gelmeyin.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bayes yöntemi doğru bu tip ikili olasılıklar için. benim yaprığım da muhtemelen doğrudur ama kalem kağıt kullanmadan emin olamıyorum nedense.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Daha bugün çıktım sınavından ama öldürsen uğraşmam şu anda soruyla bi de.
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 DoruK said: bayes yöntemi doğru bu tip ikili olasılıklar için. benim yaprığım da muhtemelen doğrudur ama kalem kağıt kullanmadan emin olamıyorum nedense.senin o yazdıgın denklem doğru ben onu yazabilemedim hatırlayamadım koşullu olasılık şeysini. ben bakkal hesabı bulabildim dsfds
Arma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 DoruK said: abi istatistik 101 görmedin mi yahu, koşullu olasılık işte. anlatıma bakmayacan a nın olması durumunda b nin olması olasılığı. b nin tüm olasılığı değil yani. Soruda a nın olması durumunda b denmemiş işte. onu düzeltmeye çalışıyorum.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ya onu çok problem etmiceksin işte. bizim sınavda da asistana soruyu açıklatmaya kalktılar asistan bile anlamadı soruyu heheh.
Öne çıkan mesajlar