Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadıköyde napılır

gayipten_gelen_ses

Öne çıkan mesajlar

ya şimdi hani insan ilişkileri çok garip.. bellirli kuralları yok sadece bir çerçeve var ve kişiye göre esnetiliyor

şimdi kız ggs nin tavrının endenini anlayıp onan soğuya da bilir ya da kendisi de olumlu cevap vereiblir.. hani sırf sevilgi ilişkisini geçtim evililik ilişkisi içidne olup kocasına boynuz takan da var

şimdi burada ggs kendini parçalayabilir şansını deneyeiblir olur ya da olmaz o artık onların bilecğei iş

ama zaten bir ilişkide çözülemeyecek durumda bir sorun varsa o ilişki biter.. yoksa herkes beşik kertiği yapılsın ya da seviglisini tombalada çeksin fln

hani etik bulmuyorum ama şimdi insan ilişkisinin doğasında var bu ha gelip beni ya da benim hatunu ayartacak ola varsa da buyursun denesin zaten başarılı olailbirse ilişkide zaten bir hata varmış demektir
Sosyal ağlarda paylaş

insan dediğin ayartılır her türlü. hiç bir şeye o kadar güvenmemelisin. yarın dünyanın en taş hatunlarından biri gelse koynuna atlasa, sen de dayanamazsın bir müddet sonra erkek olaraktan, bu sefer sevgilin de der ilişkide bir hata varmış. hata falan yok halbuki, sen sağlıklı bir erkeksin sadece o kadar.

son cümle biraz gay olmuş onu belirtmem lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ooo o kadar cok var ki iliski sirasinda baska insan etkeni.
senin kiza aksam simidi muamelesi cekmek isteyen ''düdük'' o kadar cok ki, aklin hayalin durur.

kisiler arasi birbirinden etkilenme- hoslanma cok ciddi bi iliskin oldugu sürece de olur, belli olmaz böle seyler.

ayartanin sucu yok, sonucta o ayartilan taraftan yüz bulup yapiyor bunu. kiz yüz vermiyosa zaten IN YOUR FACE'i duycak taraf da o.
ha sevgilisi ayartilan herif de yumrugu gecirmek de hakli o ayri. yapilan haksizlik ona yapilmis oluyo cünkü, baska birisine degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...