fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kızı kapman bişey değiştirmicek ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bi de anabacı kartımı oynamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 fede sen kedinle takıl ben lavuk olim hadi canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 :)q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 rahatsiz said: çiğbörek, köbete, cantık, mantı yok artık sana. http://www.hafif.org/imaj/mansonilized/tatar1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gayipten_gelen_ses said: fede sen kedinle takıl ben lavuk olim hadi canım :) Fede'nin kedisindeki tüy sayısı kadar skoru var be, hey gidi hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kendinle dedi zannettim lan ben. kendimle mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gayipten_gelen_ses said: Ben zor beğenen biriyim , kendime göre birini bulmuşken sırf bir tane mal doğru zamanda doğru yerde bende önce onunla tanışmış diye sinicek değilimSeni kızılcık sopasıyla döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 fede kendini boşver benle takılsana. çok eğleniriz bak. valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Gitar hero oynamaya gidin çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 üstteki hakikaten zevkli, ama düzgün bi yer bulun. bodrumlarda minicik havasız yerlerde çoğu sıkıyor bi süre sonra kapalılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 BULUŞULDU. topic sahibi zoru başarmaya çalışıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ahh.. bende moda da çay içilir diyecektim.. geç kalmışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bence hala diyebilirsin. hatta ali usta da dondurma da yenir diye eklersen süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ilk uçakla izmire gelinir, ben bulunur, alemlere akılınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Silmarwen said: fede kendini boşver benle takılsana. çok eğleniriz bak. valla olm.... nedesem ki şimdi... ne manada takılcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 rahatsiz said: bence hala diyebilirsin. hatta ali usta da dondurma da yenir diye eklersen süper olur. söledim ben onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Holy said: gayipten_gelen_ses said: Ben zor beğenen biriyim , kendime göre birini bulmuşken sırf bir tane mal doğru zamanda doğru yerde bende önce onunla tanışmış diye sinicek değilimSeni kızılcık sopasıyla döverim.yok yok bildiğin haydar lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hırslanıp zarar vermediği sürece adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ya şimdi hani insan ilişkileri çok garip.. bellirli kuralları yok sadece bir çerçeve var ve kişiye göre esnetiliyor şimdi kız ggs nin tavrının endenini anlayıp onan soğuya da bilir ya da kendisi de olumlu cevap vereiblir.. hani sırf sevilgi ilişkisini geçtim evililik ilişkisi içidne olup kocasına boynuz takan da var şimdi burada ggs kendini parçalayabilir şansını deneyeiblir olur ya da olmaz o artık onların bilecğei iş ama zaten bir ilişkide çözülemeyecek durumda bir sorun varsa o ilişki biter.. yoksa herkes beşik kertiği yapılsın ya da seviglisini tombalada çeksin fln hani etik bulmuyorum ama şimdi insan ilişkisinin doğasında var bu ha gelip beni ya da benim hatunu ayartacak ola varsa da buyursun denesin zaten başarılı olailbirse ilişkide zaten bir hata varmış demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 insan dediğin ayartılır her türlü. hiç bir şeye o kadar güvenmemelisin. yarın dünyanın en taş hatunlarından biri gelse koynuna atlasa, sen de dayanamazsın bir müddet sonra erkek olaraktan, bu sefer sevgilin de der ilişkide bir hata varmış. hata falan yok halbuki, sen sağlıklı bir erkeksin sadece o kadar. son cümle biraz gay olmuş onu belirtmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ooo o kadar cok var ki iliski sirasinda baska insan etkeni. senin kiza aksam simidi muamelesi cekmek isteyen ''düdük'' o kadar cok ki, aklin hayalin durur. kisiler arasi birbirinden etkilenme- hoslanma cok ciddi bi iliskin oldugu sürece de olur, belli olmaz böle seyler. ayartanin sucu yok, sonucta o ayartilan taraftan yüz bulup yapiyor bunu. kiz yüz vermiyosa zaten IN YOUR FACE'i duycak taraf da o. ha sevgilisi ayartilan herif de yumrugu gecirmek de hakli o ayri. yapilan haksizlik ona yapilmis oluyo cünkü, baska birisine degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 naber nil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar