kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sigara ne kötü bişi ya nası içiyosunuz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Sigaraya başlayanların yarısı yukardaki soruyla başlamıştır kanımca. Bak şimdi üflemiyorsun, çekiyorsun. Sonra biraz dumanı ağzında gezdirip üflüyorsun. Çek bir fırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 valla paket olarak aldigimda, bi günde 15- 20 tane ictigim anlar oluyo. ama normalde kendim sardigim icin (alet yardimiynan, lucky luke olamadik daha) min 8-10 diyim. benim biraz degisik ama ya, bazen 2-3 tane ictigim oluyor günde. günümün ne kadar stresli gectigine bagli samursam ahjdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yılda 10 tane falan. onun da yarısı bi gece yarısı başka bi gece öyle dalgasına bilek milek içmiyorum kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 17 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 paket alırkenki halimi işaretledim. 20-30 arasıydı, hatta 30 u da aşabiliyordum çok pc başındaysam. artık tütüne geçtim tabi :D 10 falan içiyorum günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 10 - 15 içiyorum ya azaltmak istiyorum ama ı-ıh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 23/7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ben ki hayatı boyunca sigara içmeyen adam sarhoş olunca 2 efkar yaptığımda ilk defa içtim bi daha içmem heralde asd http://img31.imageshack.us/img31/5585/sgra.jpg Edit:resimdeyken daha yakmamıştım duruyodu öyle.Sonra yaktım Pcdeki de chatroulette kendime kendim çıktıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kermit said: sigara ne kötü bişi ya nası içiyosunuz onu severek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 QueenofSpades said: 10 - 15 içiyorum ya azaltmak istiyorum ama ı-ıh :( sen yılbaşında bırakmıyor muydun ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 eğer dışarı çıkmazsam en fazla 10. çıkarsam bi paket (o da yancılara sigara vermekten). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bella said: QueenofSpades said: 10 - 15 içiyorum ya azaltmak istiyorum ama ı-ıh :( sen yılbaşında bırakmıyor muydun ? =) bıraktım 4 gün sürdü hihihi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 fede said: günde 5 sigaraya kadar vücut onu telafi ediyo zaten. o yüzden ha içmemişsin ha 5 tane içmişsin bi farkı yok hep böyle kandırıyolar inanmayın arkadaşlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 1-2 paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 sigara avam işi olm puro için bişi içcekseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bir kesh arkadaşımın ünlü sözü aklıma geldi; "Bunu neden içiyorum ki kafada yapmıyor!, Hele yak bir üçlü" Yada bir filmden; -Hayatım sigarayı bırakmtım -Hayatı; Çok sevindim bitanem. -Ama proya başladım... -Hayatı; Hasss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 BaaL said: yirmiotuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ama yarım içip atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 otuzkırk bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 1 paket fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Buddha said: fede said: ben bazen kendimi kaybediyorum günde 3 paket içiyorum Eskiden Dota oynarken her kill ve deathte elimde sigara yoksa yakıyordum bitane. Oyunda çok içiyordum. benim sigarayi nerdeyse birakmamin nedeni budur abi artik evde icmiyorum hele oyun oynarken kesinlile icmiyorum cunku ben cok birinci sigara kullukteyken ikinciyide yakip bi nefes alip yanina koyduktan 2 dakka sonra ucuncuyu yaktim oyun sirasinda dangalak oluyosun resmen ghele bide sigara sinirin yoksa(mesela 2 paket aldiysan") o gun o paketler bitiyo ben bu aralar sadece araba kullanirsam aklima geliyo yane gunde 5 in altinda tutuyorum bazi gunner (mesela cumartesi evden cikmassam) hicde icmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 benim de bi arkadaş vardı sabahtan sabaha kadar dota oynardı günde 2-3 paket içerdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar